Badgirl, Kisherceg, Kalocsajok, Vintage Lady, Full Motion újratöltve 2021. 30 K 


KIHAGY6ATLAN! Június 2-től nevezhető!
VIP kör ajándékba a Nevezőinknek a Happy Hippi augusztusi tókerülőre...
A legvonzóbb érmeink és rajtcsomagok utoljára nyáron 30K távért: Bad Girl, Kalocsajok, Vintage Lady, Kisherceg, Full Motion érem+rajtcsomag, közkívánatra ismét elérhető, épp egy Velencei tókör hosszáért, ajánlottan postázzuk!
Extra ajándék Nyárivillám érem vagy Happy Hippi tókerülő nevezés minden rajtcsomaghoz! Kizárólag virtuálisan augusztus 2-ig teljesítve, akár a Velencei tavat kerülöd, vagy bárhol teljesíted a 30 km-es távot.
Mindez 4. 400,- Ft nevezési díjon, ami a csomagtól függ!
Ahogy teljesítheted:
Teljesítés időpontja: 06. 02-től 08. 02-ig.
A teljesítendő táv 30 km.
Aki szeretne pólót, az is elérhető, de nem minden méretben

Itt látod, hogy melyik rajtcsomagban mi van, de mindegyik pólóval került fel, ne tévesszen meg, mivel az alap csomagban nincs póló! 

Online nevezés

Foglalj időpontot időben, mert a pólók limitáltak! A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza díjbekérő formájában 1-3 napon belül, amiben küldjük a kódot és utalhatsz, majd megy a számla e-mailben a csomagot meg ajánlottan  folyamatosan küldjük a befizetés utáni héten és a Happy Hippi kör VIP nevezés csak a befizetett nevezőnek jár, csak helyszíni teljesítéssel augusztus 21-én, aki azt válassza. A nevezéssel elfogadom a RHR szabályzatát (lásd főoldal). Csak egyszer nevezz, beér! Pólóból csak a megadott méretek vannak, ha nem megy pólós díjbekérő, akkor elfogyott!