Tulipán Lady Trail & Tour a Kőröshegyi Amazonfutam Tulipánszürettel 2018. április 14.

A Kőröshegyi Levendulás Birtokról rajtol, és ér célba. Az M7 -es autópályáról - a Völgyhídról letekintve - látható lesz a futam!

* online előnevezés *


Ez egy trail futam, a 10,5 K és az FM távokon készüljetek a 243 méteres szintkülönbségre! Mindenki gondolja át mire nevez, felelősségvállalási nyilatkozat nélkül senki nem indulhat. A versenyünket balesetbiztosítással indítjuk a Red Hot Run Group részéről. Az aszfalt-terep arány 25-75 % a 10,5 K és az FM pályán. Az 5 km-es táv nem verseny, örömfutam, nem lesz időmérés, ebben is lesz dombocska és kevés terep de leginkább aszfalton futtok majd. A gyermek távon csak a birtok területén, védett pályán futhatnak a kicsik, 5 -12 éves korosztályban, nem díjazzuk külön a befutókat, "csak" éremmel, illetve bögre vagy trikó opció. Természetesen minden táv nevezőinek jár a tulipános ajándékzsák kortól függetlenül. A 700 méteres gyermektávon kisfiúk is futhanak éremért. Minden befutó meseszép egyedi tervezésű ezüst színű fém érmet kap, zöld-piros színben és a hozzá illő nyakpánttal. A trikó technikai futótrikó az Adlertől, légáteresztő, kiváló minőségű és két színnel nyomott, a terv látványterv. Lehet választani plusz opcióban a Red Hot Run futambögrét plusz 500,- Ft-os áron. Több opciós a nevezés, kérjük értelemszerűen regisztrálni. Az verseny előtt lesz tombolasorsolás is nagyon értékes díjakkal.  Az FM, illetve a 10,5 Km-es táv első 3 befutóját díjazzuk értékes családi belépőkkel, utalványokkal és természetesen egyedi tervezésű éremakasztókkal. Az 5 km-es örömfutamon is lesznek díjak az első 3 befutónak. Nem korosztályosak a versenyek. A gyermek futamon nincs külön díjazás. Amennyiben magas lenne a létszám, több futamot indítunk a gyermekeknek egymás után a balesetek elkerülése végett. A 10,5 km és az FM táv frissítések két ponton, FM dupláz, illetve a befutáskor levendulaszörp.

A nevezésem leadásával igazolom, hogy tájékoztatást kaptam a pálya nehézségéről és az egészségi állapotom megfelelő az általam kiválasztott futam lefutására, valamint tudomásul veszem, hogy a szervezőket nem terheli felelősség, amennyiben gyermeket nevezek a futamra, és a Kőröshegyi Levendulás birtokon a gyermekemre felügyelek. A nevezési díjak alakulása 2017-ben szakaszosan emelkedik az év vége felé, illetve 2018-ban lényegesen megugrik. A nevezés akkor válik hivatalossá, amikor a befizetés megtörténik, és akkor jegyezzük az ajándék átvételre is jogosultnak a versenyzőt, ha határidőn belül egyenlíti ki a díjat. A 2017-ben nevezők ajándéka egy limitált szériás, egyedi készítésű levendulazsákocska a Kőröshegyi Levendulás és a Red Hot Run Group közös szponzorációjával, ez a 2018-ban nevezőknek már nem jár! A futam előtt, alatt és utána is a Levendulás Birtok területén tartózkodó futóink étkezése, mosdó és öltöző használata biztosított. A hozzátartozók is részt vehetnek a FutóTulipános fesztiválon, illetve a tulipánszüreten. A futók hozzátartozóiért a versenyszervezők és a Házigazda nem vállal felelősséget! A nevezést 3000 főnél lezárjuk. A helyszínen lesz orvos, mentő és csomagmegőrző is. Mindenkit szeretettel várunk!

Versenykiírás:
10:00 rajtcsomagok osztása a túrázok ettől a perctől indulhatnak is útnak folyamatosan
12:00 gyermekfutam 500 méteren (kisfiúk is jöhetnek) 5-12 éveseknek
12:30 örömfutam 5 km-es kocogó táv, nem verseny, panorámás

13:30 tombola sorsolás (nem lehet kihagyni díjakkal)

13:50 bemelegítés a fő versenyekre
14:00 startol a 10 K és az FM táv
16:30 eredményhírdetés és díjátadó

Egész nap tart a tulipánszüret a versenyen kívül. A területen lesznek mosdók, öltöző, csomagmegőrző és gyereksziget (aki a Csemetével érkezik ott tudja hagyni, míg fut) Eszem-iszom.... Szponzorok jelentkezését folyamatosan várjuk a  redhotrun@freemail.hu vagy az  eszterlancmarketing@freemail.hu e-mail címeken.

A futam fő szponzora és házigazdája a Kőröshegyi Levendulás. (lásd és kedveld a facen is :) Támogatók, szponzorok: ICO Zrt. ; Tom Tom Sports ; Eszterlánc Marketing Kft. ; Magnetic Áruházak ; Hammer Nutrition Hungary ; Kehida Termál; Katica Tanya ; Éremtartók Gáspár Ferenc ; :) és még várjuk a támogatókat, felajánlásokat!

 Online előnevezés

Foglalj időpontot időben! A fizetési határidők betartását kérjük, amennyiben ez nem teljesül, a nevezés törlődik. Az ajándék tulipános zsákocska (értéke: 990,- Ft) alap mindenkinek, aki a fizetési határidőig elutalta a nevezési díjat, de ez 2017. év végéig érvényes csak! A fizetési határidők 8 napos átutalással vannak kiküldve. Futam módosításra nincs lehetőség. Futamátadásért a szervező nem vállal felelősséget, illetve a nevezési díj visszautalására nincs lehetőség, csak átadható vagy a verseny előtt 30 nappal átírható másik versenyünkre. A nevezési díjak 2018 januártól emelkednek  egyszer még 500,- Ft-tal/futam.  2018-tól ajándék nélküli! :) FONTOS!!! a futók kizárólag technikai futótrikót válasszanak, a túrázóké a fehér-pamut-adler póló, a méret táblázatban jelölni kérjük! Köszönjük! A túrára koedukált a nevezés de a férfiak csak érmet kaphatnak :) ;)

Kiegészült a repertoárunk egy "Magamnak Futam-O.K." opcióval. Csak az válassza, aki otthon szeretné megfutni, mert ezeket a verseny előtt postázzuk, csak érmes vagy érmes pólós verzió van, bármely távra, hisz' becsületfutamok de így nincs egyedi rajtszám és versenydrukk DE otthon megfuthatod!