Torkos csapatás online nevezés Veszprémben a Kolostorok és Kerteknél 2018. november 17.

A szervezők a pálya- és programváltoztatás jogát fenntartják!

Versenykiírás:

* Helyszín, időpont: Veszprém Kolostorok és Kertek Veszprémvölgyi út 2. 2018. november 17. szombat

* Távok: gyerekfutam 500 m, 5 km örömfutam, 10 km (mindkettő terep, bringával és lezúzható) túra is lesz, két útvonalon, a kilátókhoz, 5 és 10 km, térképpel, éremért, bármikor indulhat déltől, egyéni ütemezéssel.

* Jótékonysági rész: a Higgy Bennem Higgy Magadban Alapítvány részére gyűjtünk a dupla érmes nevezésekkel, 2. 200,- Ft / futam, ugyanaz a kör, plusz szerencsekör vagy plusz bringás érem a futamon résztvevőknek, ugyanazon a körön két éremért fut vagy teker ( a torkos érem mellett).

Rajtcsomag átvétel 12:00-től 14:00-ig

* 14:10 Gyermekfutam nincs korosztály, 4 éves kortól 10 éves korig nevezhető. 6 éves korig a szülővel kell futni a Csemetének és a szülő felelőssége kizárólag a gyermek testi épsége, ezzel a nevezéssel elismeri.

Nincs díjazás, maga a befutóérem jár a nevezéssel és egy csomag haribo gumicukor. Nem verseny!

* 14:30 Tombola sorsolás (TomTom GPS óra és 25 egyéb díj!)

* 14:50 Bemelegítés

* 15:00 Bringások rajtja (egy vagy két kör, futókra a 2. körben odafigyelni! )

* 15:10 Futórajt: Csapatás 5 km és a duplázós 10K a merészebbeknek, terepen a Gulya dombon.

* 16:20 Eredményhirdetés. Nem időmérős, mert torkos-vicces a futam ;) fő a jó hangulat. Egyéb programok közzététele folyamatban de tervezünk eszem-iszomot is. Fő szponzor és a verseny házigazdája a Kolostorok és Kertek Rendezvényhelyszín. Köszönjük! Az online nevezés június 3-án indul, nagy kedvezmények kizárólag júniusban!

Hazai futamban is nevezhető lesz és ami újdonság: túra útvonalakon is bejárható két kilátó Nagy Róbert szervezőnk tervei alapján, érmes nevezésekért egyedi ütemezéssel, térképpel.

A Nevezés beküldésével és a díjbekérő befizetésével elismerem, hogy a futamon való indulásom saját felelősségem. Akár bringás, akár futó, a testi épségemért magam felelek. Kizárólag a saját teljesítő képességemnek megfelelő pályán indulok, alkoholos vagy drogos befolyásoltság nélkül, nem éhgyomorra és megfelelő egészségi állapotban. Amennyiben a versenyen bármi baleset ér, azért nem a szervezőket teszem felelőssé. Kiskorú indulása esetén a felelősség kizárólag a szülőé. Amennyiben 6 éves kor alatti gyermeket nevez, vele kell futni a gyermekkörben! Bringások csak akkor nevezzenek, ha fel vannak készülve a terepen való tekeréshez szükséges kerékpárral és bírják a kemény pályát!

 Online nevezés terepfutam vagy bringás terepkör

Foglalj időpontot időben! Nevezésed díjbekérő formájában igazoljuk vissza 7 napon belül. Utána nem küldünk visszaigazolást a befizetésről, mert kizárt, hogy nem ér be az összeg, ha a mi számlaszámunk adod meg és a neved-kódod beírod! Ez egy jó-kis torkos bulis futam lesz. Öltözz melegen! Hozd el a Gyerkőckéd, mert a sport igazi öröm-kihívás és az érem szuper! Aki pólót szeretne külön jelölje. A bringások és a futók érme ugyanaz! Aki a jótékonysági kört is bevállalja (ugyanabban a körben, csak két érmet akasztunk a nyakába befutáskor, karszalaggal jelöljük) szerencsekör 4levelű érmet kap a Futó, bringásat a tekerők. Egységesen 2. 000,- Ft a nevezése. Csak az jelölje, aki szeretne segíteni ezzel. Akinek üzenete van vagy csapatos nevezést szeretne, írjon a megjegyzésbe kedvezményért üzenetet! :) köszi :)