Tettünk_egy_kört_online_nevezés 

2020. október 3. Balatonvilágos Lavender Terasz vagy virtuálisan teljesíthető

Az eseményt egy konkrét helyszínre szervezzük, de virtuálisan is teljesítheted, bárhol.
A lényeg, hogy együtt 🚴🚴‍♀️🛴🏃‍♂️🏃‍♀️🚶‍♂️🚶sportolj valakivel, aki kedves a számodra! Lehet az barát, rokon, kutyus, munkatárs..
🐞 A táv minimum 5 km, de határ a 🌠csillagos Ég.
🐞 A helyszínünk a Lavender Terasz Balatonvilágoson, de hazai becsületkörben is teljesítheted.
🐞 A sportod lehet: futás, bringa, nordic, göri, túra, roller...
🐞 A lényeg, hogy oszd meg az élményt valakivel, másokkal.
🐞 A teljesítést hazai körben is elfogadjuk, de az eseménynél szeretnénk, ha megosztanád velünk, hogy lezúztad, nem egyedül!
🐞 A vírus-helyzet miatt nem merünk egyszerre induló rajtot szervezni, így az érkezési sorrendben történő folyamatos rajtcsomag felvétel és egyéni rajtokra számítsatok eleve a helyszínen.
🐞 11:00 órától megtaláltok bennünk Balatonvilágoson a Lavender Terasznál és szeretettel várunk kicsiket, nagyokat, öregeket és fiatalokat, családokat, csapatokat, négylábúak kíséretében teljesítőket is. A balatonvilágosi kör a Balaton parton a kerékpár úton kijelölt pályán teljesíthető és 15:00 óráig várunk benneteket rajtkapuval és éremmel, ásványvízzel egy 5 km-es kijelölt körön. A kerékpárosok 20 km-es köre Siófok víztorony fordulóval érvényes.

A rajtcsomagokat szeptember végén postázzuk ajánlottan, akik hazai körben teljesítik (nekik nincs Starbalm táska és termékminta), aki jön Világosra, annak igen🥰senki ne várja előbb a csomagot! 

A másik kihagyhatatlan érem, ugyanezen a napon egy jótékonysági körünk is lesz kattints ide >>>

vagy ide is jó lesz.... a "Kistesó" érem alá...

 Online nevezés 

Kérjük, csak egyszer foglaljatok, mert összezavarja a rendszert és türelmet kérünk, mert rengeteg nevezés lesz. Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza díjbekérő formájában 1-3 napon belül. A számlát a befizetés után e-mailben kapod. Aki szeretne több nevezést leadni megteheti egy indításával, minden további kérést írjon a megjegyzésbe!  Figyeljétek a társérmet, a "Kicsi, de Ütős" néven nevezhető ... 

A Snoopy sport törölköző csak egy opcióban van! A többinél  a Kékvillámot tudjátok kérni mellé...