Szívdobbanás Anyák napi túra & futam Kőröshegyi Levendulás online nevezés 2018. május 6. egész napos


"Tölts egy napot azzal, aki a világon a legjobban szeret!" ♥ hozd el az Anyukád, leányod, nagymamád, testvéred és fuss vagy túrázz Magyarország egyik legmesésebb környezetében a Kőröshegyi Levendulás Birtokról indulva fel egészen a Völgyhídról látszó dombokra, ahonnan belátható az egész Balaton ♥ Futóversenyt és túrát szervezünk, családi napot, főzőversennyel a Birtokon. Igazi színes kavalkád, szép táj, érdekes programok és a mozgás öröme, kint a szabadban azzal, akiket a legjobban szeretünk. A túrára nevezhetnek családok, a futamok 5 km, 10,5 K és FM távokon indulnak. Kizárólag az FM távot mérjük, ne a gyorsaságról szóljon ez a nap ♥ A túra a Kőröshegyi dombokra vezet, túraútvonalon 10:00 órától folyamatosan indítjuk 14:00 óráig bezárólag a kirándulókat érkezési sorrendben. A futamok indítása: az FM verseny 12:00-kor rajtol, mérjük és nem korosztályos, az első 3 befutót díjazzuk. A 10,5 km és az 5 km 15:00 órakor áll a starthoz. Itt is az első 3-3 befutót díjazzuk. Nem időre megy, ez csak a mozgásról szól és utána jöhet a főzőverseny bírálat, fogyasztás a fantasztikus étkekből. A futamok eredményhírdetése 16:30-kor. Tombola 17:00-kor, értékes díjakkal. Várjuk csoportok nevezését is a főzőversenyre. A nevezések: az érem a túrázóknak és a futóknak ugyanaz, csak a nyakpánt színe más. Egyedi tervezésű, ezüst színű gyönyörű, fém érem, 3 színnel festve. A póló pink-bíbor, a futóké technikai Adler póló, a túrázóké pamut pink Adler póló. A 2017. évben nevezők, akik a határidőig be is fizetik a nevezést, ajándékba kapnak egy db Anyáknapi levendula zsákocskát, -limitált széria-, ami virágmintás, aprócska és nagyon Csajos (értéke 790,- Ft/db) ez csak kizárólag 2017-ben érvényes, utána nem is kérhető opció :P Az eseményre online nevezhettek 2017. szeptember 11-től az oldalunkon. A futamra csak hölgyek nevezhetnek, a túra koedukált. Gyermekverseny is lesz természetesen 500 méteres távon koedukált, 4-12 éveseknek a Birtok területén. Szponzorok jelentkezését folyamatosan fogadjuk :) ;) Szeretettel várunk Mindenkit! ♥ Apukák is jöhetnek túrázni a Csemetékkel ;) Fó szponzorunk és a futam házigazdája  a Kőröshegyi Levendula Birtok.

Online nevezés

Foglalj időpontot időben. A foglalásod díjbekérő formájában igazoljuk vissza. Csak 2017-ben opció az ajándék zsákocska. Kérjük a nevezési díjad a határidő lejárata előtt fizesd be, mert a nagy érdeklődésre való tekintettel a nem fizetőket töröljük a rendszerből és nincs lehetőség újta nevezni. Aki számlát kér egyesület vagy cég nevére, az jelezze, mert nekik a befizetést követően küldjük, a többiekét a saját nevükre kiállítva adjuk a rajtcsomagban. Mindenki pontosan töltse ki az e-mail címét és a díjbekérő, számla címet, mert csak így biztos a nevezése. Pólós nevezésnél a túrások pamut Adler, a futók rechnikai Adler pólót kapnak autómatikusan. 2018-ban emeljük a nevezési díjakat és nincs ajándék opció.

Kiegészült a repertoárunk egy "Magamnak Futam-O.K." opcióval. Csak az válassza, aki otthon szeretné megfutni, mert ezeket a verseny előtt postázzuk, csak érmes vagy érmes pólós verzió van, bármely távra, hisz' becsületfutamok de így nincs egyedi rajtszám és versenydrukk DE otthon megfuthatod!