Starbalm: Katicák Velence október 12. online nevezés

😘👍💃💅👑🍂🍁☀️🎨🏩

Szeretjük a kötetlen sportot, ahol sokan részt tudnak venni, mert nincs idő keret, ami frusztrálhat! A folyamatos rajt nálunk annyit tesz, ha szeretnél csapatosan, egyszerre indulni tömegben, akkor gyere 13:00 órára, ha egyéniben, saját tempóban, családdal, komótosan, kollégákkal, akkor 10:00 órától egész 14:00 óráig felveheted a rajtcsomagod és lekörözheted a magad kis érmét.  A lényeg, hogy mindezt szívesen tedd! A Starbalm fő szponzorálásával, szuper szponzori csomagokkal: nem csak Csajos, nem csak tókerülő. Aki teheti, jöjjön tüllszoknyában vagy katica-jelmezben! Kerüld meg futva, bringával, túrázva, családdal, barátokkal, kollégákkal, vállalj egy tízest! Hatalmas bulikört szeretnénk, ahol mindenki lazul. Ezért is választottuk a kedves kis Bogarat .... a textil-szatén öntapadós kar-láb rajtszámunkon is "Ő" szerepel :)
Ha a sport nálad sem "vérre" megy, itt a helyed velünk! Rajtcsomagunk tartalma: 1 db csúcs-szuper befutóérem, 1 db tornazsák, 1 db feliratos toll, 1 db nagy méretű piros, starbalm textil táska termékmintával és egy öntapadós, textil-szatén rajtszám. A frissítő pontok használatánál a rajtszámmal igazolod, hogy velünk vagy, illetve a Drótszamár kempingben ingyenes parkolás. mosdók-öltözők használata. A jó hangulatról Goóz Laci a Balaton Hangja Hangtechnika gondoskodik, mint mindig! És a célban 100%-os gyümölcslevek.
😘👍💃💅👑🍂🍁☀️🎨🏩 Lesznek egyéni rajtok, érkezési sorrendben, tetszőlegesen és lesz egy 13:00-kor rajtoló, igazán csajos futam! ♥
Várunk Benneteket szeretettel! Hajrá Csajok, hajrá Pasik!

PROGRAMKIÍRÁS:

10:00 rajtcsomag osztás folyamatosan 15:00 óráig. Aki az össznépin indul, annak 12:30-ig!

13:00 csapatos rajt, akár bringával akár futva, rollerrel vagy görivel, akár kocogva, túra vagy nordic..

Mindenki akkor ér be, amikor tud, mert nem kötjük időhöz. Frissítés: a rajtcél bázison a Drótszamár kemping kapujánál áll majd a rajtcél kapunk és ott lesz a Nagykállói Alma 100% frissítéssel a célba érőknek.

A rajtcéltól Agárd irányában 5 km-re lesz frissítő pontunk, amit a Red Hot Run Group "üzemeltet" 10:00 órától 15:00 óráig. Itt lesz víz, nápolyi, cola, szőlőcukor, ropi és banán folyamatosan. Az egyéb frissítésről, ha valaki kerüli a tavat, mindenkinek magának kell gondoskodni, vagy kerékpáros kísérővel felkészülni! Lehet foglalni katica-kedvezménnyel gulyást vagy betyártarhonyát, vega fasírtot 500,- Ft-os díjjal, amit hozzá számolunk a nevezési díjhoz a díjbekérőn. A kedvezményes nevezési időszak első fázisa május 31-ig tart. A következő időszak augusztus 31-ig, majd szeptember 30-án zárjuk az online nevezést. Helyszíni nevezést nem tervezünk. Sportolói kedvezményes étkezési kupon előre foglalható 600,- Ft/adag, a helyszínen 990,- Ft !

😘👍💃💅👑 Kértétek, lett hazai körünk! Postázzuk a kör előtti napokban. Csomag tartalma: érem, tornazsák, toll a szeptember 1-ig befizetett nevezőknek! 😘👍💃💅👑


A Velencei Tókerülő fő támogatója a STARBALM!

 Online nevezés

Foglalj időben, mert a kedvezmény annál nagyobb! A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza díjbekérő formájában, kóddal, e-mailben 1-5 napon belül. A kedvezményes nevezés csak akkor érvényes, ha a fizetési határ idő nem járt le! Mindenkinek ugyanaz a nevezési díja és a rajtcsomag tartalma.  Kérjük, mindenki adja meg pontosan a címét, mert a befizetésről számlát állítunk ki mindenkinek, aki cégnek kéri, vagy Egyesületnek, az adja meg külön a másik címet! Nekik egyből kipostázzuk, a többiek átvehetik a rajtcsomag osztáson. Szeretettel várunk Benneteket! Csapatoknak 9 főtől kedvezmény!