A felelősségvállalási nyilatkozat a fenti- ,  Jótékonysági Csicsergő tókör június 22. köre-érme lenti linken!

https://www.redhotrun.hu/csicsergo-velencei-jotekonysagi-tokerulo-online-nevezes/

 Red Black Mountain run&bike Challenge online nevezés 

Rajt-cél állomás: Velence Drótszamár kemping 2019. június 22. 10:00 órától ott vagyunk!


🤣🏃‍♀️🏃‍♂️👑🚴‍♀️🚴‍♂️☀️Ez egy kötetlen tókör, egész nap megtehető!

10:00 órától rajtcsomagosztás és egyéni rajtok, érkezési sorrendben, kötetlen tókörön, futva, bringázva, görivel vagy rollerrel. Csak mozogjunk!! Csapatokat, családokat is várunk! (a frissítőről mindenkinek magának kell gondoskodnia! Aki futó, hívjon bringás kísérőt!

Részletek: mindenkinek piros feketében kellene megjelennie!  🤣🏃‍♀️🏃‍♂️👑🚴‍♀️🚴‍♂️☀️ 🤣 Egész napos, folyamatos rajt, mi 10:00 órától már kint vagyunk a rajt-cél bázison, és egyéniben rajtolhattok. Sportoló-kedvezményes fullos lángos és bolognai spagi is lesz 500,- Ft-ért előfoglalással a Drótszamár Kemping rajt-cél bázisunkon! 🤣🏃‍♀️🏃‍♂️👑🚴‍♀️🚴‍♂️☀️  Az étkezési kuponok egész nap beválthatóak a kempingben!

Kellett egy kis módosítást eszközölnünk a programban az eredeti terveinkhez képest, mert nem engedélyezik a tervezett drón felvétel készítést és a Bence hegyi futamot csapatosan, így mindenki kerülheti egyéniben bármikor, csak a csapatos programunk elmarad..., de egyéniben természetesen teljesíthető. A mai napon sort kerítünk még egy Jótékonysági körre is, ahol a Bátor Tábornak tervezett érmünkért lehet körbe tekerni vagy futni a tavat 2. 200,- Ft-os nevezési díjért. Természetesen a Bátor Tábor részére ajánlunk fel ebből egy támogatói összeget. Nevezési oldal elérhető itt a linken. Oda is várunk Benneteket!

 Online nevezés

Foglalj időpontot időben, mert így minden a Tiéd lehet! Május 30-ig a rajtcsomag csak 5. 500,- Ft Mindenkinek! Tartalma: érem (fekete nikkel!), póló, tornazsák. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza 1-5 napon belül. A kapott kódot mindenképp jelezd az utaláskor! Ez a mi körünk, szeretettel várunk! Hívj meg másokat is! A számlát mindenkinek kiállítjuk a befizetésről és a futamon adjuk. Aki egyesületnek, cégnek kéri, jelezze és neki postázzuk előbb! Pólókat csak június 5-ig beérkezett díjakkal!!