Red Black Mountain run&bike Challenge online nevezés 

Rajt-cél állomás: Velence Drótszamár kemping 2019. június 22. 10:00 órától ott vagyunk!


🤣🏃‍♀️🏃‍♂️👑🚴‍♀️🚴‍♂️☀️

A fő programunk a 17:00-kor startoló össznépi futás fel a Bence-hegyre (frissítő ponttal a tetőn!) vagy bringával egy tókör, de a lényeg a közös rajt, piros-feketében, mert felvesszük drónnal és kisfilmet készítünk!

10:00 órától rajtcsomagosztás és egyéni rajtok, érkezési sorrendben, kötetlen tókörön, futva, bringázva, görivel vagy rollerrel. Csak mozogjunk!! Csapatokat, családokat is várunk! (a frissítőről mindenkinek magának kell gondoskodnia nap közben, az estit mi adjuk!)

Részletek: mindenkinek piros feketében kellene megjelennie! Készítünk egy össznépi drónos piros-fekete sztárfelvételt az egész futamról :) mert megérdemlitek! És mi is! 🤣🏃‍♀️🏃‍♂️👑🚴‍♀️🚴‍♂️☀️Aki benevez, és fut vagy teker egy kört velünk 17:00 órakor, az vendégünk egy szendvicsre a rajtcsomag átvételekor. 🤣 Egész napos, folyamatos rajt is lesz, a bringások bármikor körbetekerhetik a tavat. Mi 10:00 órától már kint vagyunk a rajt-cél bázison, és egyéniben rajtolhattok, de 17:00-kor várunk Mindenkit piros-feketében, aki szeretne részese lenni a kis filmünknek! Ekkor bringás és futó egyben rajtol és csapat fel a Bence-hegyre 🤣 a kedvünkért! Szeretettel várunk minden bringást egész nap egyéniben a tókörön, vagy futót és este az össznépi őrületen 17:00-kor! Sportoló-kedvezményes fullos lángos és bolognai spagi is lesz 500,- Ft-ért előfoglalással a Drótszamár Kemping rajt-cél bázisunkon! Aki februárban vagy márciusban benevez, akár futó, bringás, göris, rolleres tókerülő, az mind a vendégünk egy szendvicsre a 17:00 órás körünkön és az egész csomagunkat (érem-póló-tornazsák) 5. 000,- Ft-ért kapja meg! 🤣🏃‍♀️🏃‍♂️👑🚴‍♀️🚴‍♂️☀️ A nappali körön kötetlen rajt idővel tudtok nevezni 10.00 órától 15:00-ig. Az esti az össznépi, együttes rajt, ahova a nappali körösöket is várjuk, de csak az esti is nevezhető! A rajtcsomag mindkettőnél ugyanaz! Az étkezési kuponok egész nap beválthatóak a kempingben!

 Online nevezés

Foglalj időpontot időben, mert így minden a Tiéd lehet! Március 30-ig a rajtcsomag csak 5. 000,- Ft Mindenkinek! Tartalma: érem (fekete nikkel!), póló (piccolio sportmez, szuper anyag!) tornazsák. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza 1-5 napon belül. A kapott kódot mindenképp jelezd az utaláskor! Ez a mi körünk, szeretettel várunk! Hívj meg másokat is! A számlát mindenkinek kiállítjuk a befizetésről és a futamon adjuk. Aki egyesületnek, cégnek kéri, jelezze és neki postázzuk előbb! Aki részt vesz az össznépi körünkön, jelezze, mert neki egy szendvics is jár, amire a mi vendégünk!