Rajtcsomag postázás igénylése csak utalás már, regisztráció nincs május 22-től és a csomagokat folyamatosan postázzuk ajánlottan! Sajnos ezek a köreink virtuálissá váltak a vírushelyzet miatt és egyéniben teljesíthetőek csak, köszönjük a megértést!

"Semmilyen tömegrendezvényt, így az 500 fő alattiakat sem engedélyezik Magyarországon augusztus 15-ig a koronavírus-járvány miatt ... " https://koronavirus.gov.hu/intezkedesek  értelmében a mi sportrendezvényeinkre is vonatkozik ez a korlátozás, amit tudomásul veszünk, mint szervezők, így megkezdjük a rajtcsomagok postázását. Ennek költségét mi nem tudjuk vállalni. Ahogy más Sportegyesület, mi is kérjük, hogy aki szeretné, hogy a rajtcsomagja postázásra kerüljön itt tudja jelezni (természetesen ez nem vonatkozik az eleve hazai futamra - benne foglalt postázási költséget tartalmazott a nevezés - nevezőkre.) A következő futamaink postáztatására június végéig van lehetőség: Full Motion II. Tavaszi Tókerülő; Kisherceg kör. Május végén a Runaway (Levendulás csajos) és a Méhecskés körök (a Méhecskés körben nem lett póló készíttetve, mert lezártuk a regisztrációt a vírus-helyzet miatt, így ott más opciót ajánlunk fel a pólós nevezőknek. Összevonható természetesen egy ajánlott borítékba, akinek csak érmes nevezése van több versenyünkre (5 érem is akár), vagy családban több érmes nevezés egy címen, de az érmes-pólós nevezések egy csomagban csak egy érem-póló rajtcsomagot tudunk küldeni, mert egyébként már csomagfeladásnak minősül és teljesen más díjon számlázza a posta. 

FONTOS! Rengeteg csomagot kell küldenünk, így türelmet kérünk, mert fel kell dolgozni az adatokat, rögzíteni, címezni, csomagolni, postára adni, ajánlottan, ami hatalmas munka, idő, és nem hibázhatunk. Kérjük minden esetben figyeljétek a postást, mert az át nem vett csomagokat nem küldjük újra, ha visszajön, hogy nem kereste a címzett. A Tavaszi tókerülő és a Kisherceg kör kerül postára a május 11-ei héttel indulóan. A Levendulás és a Méhecskés érmek május 25-ei héten kerülnek majd postázásra. Köszönjük a türelmet, megértést!

Akinek csak érmet, érmeket kell postázni, az a 600,- Ft-os bekérőt kapja (több érem egybe vonható!) Akinek érem+póló vagy egyéb (bögrét nem postázunk!) vár postázásra, az az 1. 000,- Ft-os küldemény bekérőt kapja visszaigazolásban, mert minden ajánlottan megy, hogy követhető legyen. Más egyesületek is így küldték ki (picit magasabb díjat számolva, ahogy jeleztétek nekünk), így mi is beállunk a sorba és követjük a trendet. Nagyon sajnáljuk, hogy nem tudjuk személyesen, a rendezvények alkalmával átadni nektek...                              Még egy opció felmerült:  ha valaki benevez a Virtuális rendezvényeinkre és a megjegyzésbe beírja, hogy kérem a ... futamom érmét is kiküldeni, akkor természetesen itt nem kell regisztrálnia és külön fizetnie a küldeményért, ezeket a köröket itt találjátok és mindegyiket májusban postázzuk ajánlottan, mindegyik érmes-ajándékos és hazai kör. Aki nevezett már rá, annak kiküldjük vele az elmaradt érmeit, aki most nevez, az írja be, hogy kéri a helyszíni érem postázást is, akinek kérdése van, hívjon (emberi időben: hét közben 09:00 és 17:00 közt) +36 30 3905 067  

1. A Nefelejcs, változás köre https://www.facebook.com/events/275811660082995/

2. A Bölcsek köre https://www.facebook.com/events/883819955377111/

3. No beach, No para https://www.facebook.com/events/516471929035552/

4. Postázási díj utalása ellenében küldjük ki a rajtcsomagot, a lap alján regisztrálható

Csomagküldés igénylése >>>>> utald el a bankszámlánkra a futam kóddal-neveddel a 600,- Ft-ot, ha csak érmes nevező vagy, az 1. 000,- Ft-ot, ha egy rajtcsomagos nevező. 

Bankszámla számunk OTP Bank: 11749008-24904520 Kedvezményezett: Red Hot Run Group SE (címünk: 8900 Zalaegerszeg, Wlassics Gyula út 2.) 

 Aki kéri a postázást, csak ennyi a dolga: utalja a postázási díjat a számlánkra név+futamkóddal (érmes 600,- Ft, 1 rajtcsomag 1. 000,- Ft, mert van térfogat és súlyhatár.) A megjegyzésbe csak a futam kód+név kell: Levendulás: RUN; Tavaszi Tókerülő: FUL; Kisherceg: KIS; Gyermeknapi tókör, méhecskés: MÉZ. Így is beregisztráljuk és mindenkinek kiküldjük május végéig, csak már nem küldünk visszaigazolást kóddal. Akinek volt legalább egy étkezése és csomagja van, az 600,- Ft-ot utaljon, köszönjük! Az online regisztráció feleslegessé vált, mert mire kiküldenénk a postai díjbekérőt, már el is utaltátok a díjat. Június 30-ig lehet kikérni ilyen módon a rajtcsomagokat, amik eddig nem lettek kikérve, elvesznek. Két hónap volt erre a lehetőségre, így köszönjük a megértést. Akitől beérkezik az összeg, természetesen feldolgozzuk és küldjük, de közel 3000 db rajtcsomagot kell postáznunk ajánlottan, így ez rengeteg időbe telik. Köszönjük a megértést!

 Akinek csak érmet, érmeket kell postázni, annak 600,- Ft, akinek egy vagy több rajtcsomag pólóval, annyiszor 1. 000,- Ft, mert ajánlottan küldjük, levélként.  A fent leírtakat, megjelentettük a facebookon és minden eseményünknél is. A szervezők más módon nem tudják eljuttatni a rajtcsomagokat és az át nem vett küldeményt nem küldjük újra, ha visszajön!