Pünkösdi Tókerülő Jótékonysági sportnap 2019. június 8. online nevezés

💞🤩🚴‍♂️🚴‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🚵‍♂️🚵‍♀️🏊‍♀️🤲💖 Megint gyűjtünk a Velencei Tavi Speciális Kutatómentőknek, hisz' indul a "szezon"! Egész napos egyedi rajtok! Kerüld futva vagy bringázva, gyalog vagy görivel vagy csak vállalj be egy 10-est! :) Megvendégelünk egy jó-kis betyártarhonyával, ha beértél :) Amit szeretnénk: minél többen mozduljatok meg! Hozd el a családod, barátaid, kollégáid, mert ez már a 3. tókerülő csapatásunk! A lényeg, hogy egy szuper rajtcél bázisunk lesz Velencén a Drótszamár Kempingben 🤲💖
ahonnan egész nap 💞🤩🚴‍♂️🚴‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🚵‍♂️🚵‍♀️🏊‍♀️🤲💖

RAJTOK: 10:00 órától 15:00 óráig elrajtolhatsz érkezési, - tetszőleges - időrendben és a részvételeddel támogatod a Velencei Tavi Speciális Kutatómentők alapítványt, akik egész nyáron helyt állnak és készenlétben vannak, hogy segítsenek! A nevezési díj tartalmazza a mesés Tókör érmet, pólót (ami egy pihekönnyű sportmez a Malfini Piccolio pólója) és egy adag betyártarhonya kupont 2018. december 26-ig! A kedvezményes nevezési időszak alatt még lesz meglepetés ajándék is! Figyeljétek a további kiírást, ha indul a regisztráció, mert aki gyors... az kap pár szponzori ajcsit is a helyszínen! 🤲💖Csapatos nevezésnél 10 főtől adunk kedvezményt! Csak érmes nevezés és érmes-pólós nevezés is lesz! A Red Hot Run fizeti a kedvezményes időszak végéig a betyárkupont, utána 500,- Ft a díja, a helyszínen 900,- Ft és a Speciális Kutatómentők Alapítvány készíti a helyszínen 🤲💖 A kedvezményes nevezés december 18-án indul online 🤲💖💞🤩🚴‍♂️🚴‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🚵‍♂️🚵‍♀️🏊‍♀️🤲💖 A december 26-ig nevezők választhatnak a rajtcsomag    átvételkor 1 db Red Hot Run kulcstartót (ajcsi): fürtös, sasos vagy levendulás (500 főig garantáljuk csak!)

Itt tudod letölteni a felelősségvállalási nyilatkozatot, amit kitöltve, aláírva hozz magaddal a rendezvényre!💞                 🤩🚴‍♂️🚴‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🚵‍♂️🚵‍♀️🏊‍♀️🤲💖 Ez alapfeltétele a részvételnek. Köszönjük!

 A pólóról itt infó, másold be a linket!    https://www.adler.info/HU/hu/Eshop_Product/piccolio/tricka/p81/91/

 Online foglalás, csak egyszer adj le nevezést!

Foglalj időpontot időben, mert a kedvezményes időszak december 26-ig tart a január 7-ig utalóknak! 

A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza díjbekérővel-kóddal, ezt tüntesd fel a banki utaláskor. Köszi! Minden adatot, mértet rögzítünk. A kedvezményes időszakban ajándékba adjuk a betyártarhonyát, aki rendelni szeretne pluszban, írja a megjegyzésbe, 500,- Ft/adag, a helyszínen 900,- Ft. Pólónál: unisex futómez, pihekönnyű Malfini-Piccolió póló, a csajok egy mérettel kisebbet kérjenek, neonnarancs színű! A hazai nevezők (aki más időpontban tervezi a kört, kipostázzuk a csomagját a futam előtti héten). Nem lehet átnevezni hazaira, aki nem jön el átvenni a rajtcsomagot, nem postázzuk ki! Tényleg csak egyszer nevezz, mert összezavarodik a rendszer és jól írd az e-mail címed, mert nem ér oda a díjbekérő!