Brand Tester Pünkösdi Tókerülő Sportnap 2019. június 8. online nevezés

 💞🤩🚴‍♂️🚴‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🚵‍♂️🚵‍♀️🏊‍♀️🤲💖 Megint gyűjtünk a Velencei Tavi Speciális Kutatómentőknek, hisz' indul a "szezon"! Egész napos egyedi rajtok! Kerüld futva vagy bringázva, gyalog vagy görivel vagy csak vállalj be egy 10-est! :)  Amit szeretnénk: minél többen mozduljatok meg! Hozd el a családod, barátaid, kollégáid, mert ez már a 3. tókerülő csapatásunk! A lényeg, hogy egy szuper rajtcél bázisunk lesz Velencén a Drótszamár Kempingben 🤲💖 ahonnan egész nap ...
💞🤩🚴‍♂️🚴‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🚵‍♂️🚵‍♀️🏊‍♀️🤲💖 10:00 órától 15:00 óráig elrajtolhatsz érkezési, - tetszőleges - időrendben és a részvételeddel támogatod a Velencei Tavi Speciális Kutatómentők alapítványt is, akik egész nyáron helyt állnak és készenlétben vannak, hogy segítsenek! A nevezési díj tartalmazza a mesés Tókör érmet, pólót (ami egy pihekönnyű sportmez a Malfini Piccolio pólója)  🤲💖Csapatos nevezésnél 10 főtől adunk kedvezményt! Csak érmes nevezés és érmes-pólós nevezés is lesz! 🤲💖 Hívj meg másokat is, mert a Tavaszi tókerülő 1100 fővel betelt és oltári jó sportnap volt! Köszönjük a résztvevőknek! Bearanyoztátok a napunk és a 24 fok is csodás volt! Frissítő pont infók: a rajtcéltól 5-5 km-re lesz két frissítőnk és egyben fordító pont is, ahol mi adunk enni-inni, ezen túl a futók hívjanak bringás kísérőt, vagy hátizsákos frissítés, mert erről mindenkinek magának kell gondoskodni, mint a tavaszi tókörön is! Minden résztvevőnk megkapja a Pünkösdi Tókerülő névadó szponzorának a Brand Tester Parknak a páros belépőjét!

 🤲💖💞🤩🚴‍♂️🚴‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🚵‍♂️🚵‍♀️🏊‍♀️🤲💖

Itt tudod letölteni a felelősségvállalási nyilatkozatot, amit kitöltve, aláírva hozz magaddal a rendezvényre!💞                 🤩🚴‍♂️🚴‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🚵‍♂️🚵‍♀️🏊‍♀️🤲💖 Ez alapfeltétele a részvételnek. Köszönjük!

 A pólóról itt infó, másold be a linket!    https://www.adler.info/HU/hu/Eshop_Product/piccolio/tricka/p81/91/

 Online foglalás, csak egyszer adj le nevezést!

Foglalj időpontot időben, mert a kedvezményes időszak május 15-ig tart még, majd emelünk! 

A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza díjbekérővel-kóddal, ezt tüntesd fel a banki utaláskor. Köszi! Minden adatot, méretet rögzítünk. Januártól a betyártarhonyát 500,- Ft-os futókedvezménnyel kérheted, aki rendelni szeretne pluszban, írja a megjegyzésbe, 500,- Ft/adag, a helyszínen 900,- Ft. Már csak érmes nevezéseink vannak! A hazai körre nevezők (aki más időpontban tervezi a kört, kipostázzuk a csomagját a futam hetében). Helyszínre szóló nevezést nem  lehet átnevezni hazaira, aki nem jön el átvenni a rajtcsomagot, nem postázzuk ki! Tényleg csak egyszer nevezz, mert összezavarodik a rendszer és jól írd az e-mail címed, mert nem ér oda a díjbekérő! A számlák a helyszínen átvehetők a rajtcsomag osztáson.