PinkyKék az Akali-Dörgicsei Csajos "Fuss csak!" online nevezés 2018. március 17. szombat futás & Nordic Walking

Versenykiírás:

* Rajtcsomagok osztása folyamatosan indul 10:30 órától
** 11:50 Köszöntő, bemelegítés
*** 12:00 Az 5 km-es futók, kocogók és a túrabotosok "Rajtolnak" (ide azokat várjuk akik szeretnének teljesíteni, próbálgatják az erejüket, gyerekükkel futnak vagy nem "Igazi futók" még ♥ nincs időmérés, nincs díjazás, befutóérmet mindenki kap.
*** 13:30 Gyerektávok indítása 2 turnusban. Mindenki kap befutóérmet, mindkét korosztályos első befutót díjazzuk, pamut pólós nevezés van opcióban, legkisebb póló 146 cm-es méretű.
** 14:00 TOMBOLA sorsolások Tom Tom óra is külön tombolával :)
** 14:20 Bemelegítés a főversenyre
*** 14:30 a főversenyek rajtolnak az FM és a 10 K. Itt az első 3-3 abszolút befutót díjazzuk. Az FM táv időmérős, szintidő nincs.
Eredmény hirdetés és díjátadó 17:00 órakor
Mindenkit szeretettel várunk! Szponzorok, futam névadó és frissítő pont szponzorok jelentkezését is várjuk! :) online előnevezés szeptember 23-tól indul az oldalunkon. Természetesen aszfaltos futamokat tervezünk.

Részletek:

Ismét a Dörgicsei Csajos futamunk! ♥ A NyitniKék II. évadja. Most ezerszer mesésebb ezüst színű fém éremmel, pink festéssel és igazán csajos technikai pólóval. A futók 3 távból választhatnak: 5 km, 10 K és FM. Most indítunk egy külön gyalogló távot is a kocogóknak és a Nordic Walking (túrabotosoknak is) az 5 km-es távot teljesíthetik az 5 km-es futókkal egyetemben. A futók pólója technikai adler, a gyalogló és kocogó távon 100% pihepuha, pamut fehér adler pink-kel nyomva. Nagyon csajosat tervezünk! Lesz egy kis-Csajos gyermekfutam is 500 méteres távon, amely 5 éves kortól nevezhető 12 éves korig két korosztályban a Kiscsajok pólója természetesen pamut és 146-os mérettől kérhető (ezt kérjük beírni a megjegyzés rovatba). Időmérés csak az FM távon lesz! Itt nagyon kiemelten díjazunk. Nem korosztályos, nincs szintidő! TomTom futó óra a tombolán! Csak Csajok nevezhetnek a versenyre, mivel minden kizárólag csajos!!!

 • FONTOS!!!!

 1. Aki nevez nagyon figyeljen minden adat pontos megadására, mert elírásnál, pl. rossz e-mail cím, nem ér oda a díjbekérő!
 2. A legfontosabb! Mindenki írja be a nevét és a kódját díjbekérőről az utaláskor a közleménybe!!!!!!
 3. A póló méret megadásakor vegyétek figyelembe, hogy a technikai póló nem feszül!
 4. Ne adjatok meg kisebb gyermek méretet, mint 146 cm, mert nem fér rá a minta!
 5. A befizetési határidőt mindenki tartsa, (7 nap), mert a be nem érkezett díjak nevezőit a rendszer törli és nincs lehetőség újra nevezni, így van beállítva a rendszer.
 6. Számla kérés: csak az töltse, aki nem a saját nevére, címére kéri a számlát, különben arra írjuk!
 7. A távokat gondoljátok át, mert nem lehet módosítgatni, eladás, átadás nincs, mert névre szól a rajtszám és ezt nem tudjuk vállalni!
 8. Lemondás: nincs rá lehetőség, pénzt nem utalunk vissza, mert elektronikus rendszerben dolgozunk. A futam nem veszik el, ha a verseny előtt maximum 30 nappal átjelentkezel másik versenyünkre, akkor át tudjuk írni a nevezést.
 9. Kérjük csak egyszer nevezzetek, mert a rendszer befogadja azonnal de, ha többen neveztek egy időpontban, akkor lehet, hogy nem küld visszajelzést DE akkor is beér, regisztrál a rendszer!
 10. Lesz öltöző, mosdó, wc, csomagmegőrző is a helyszínen és bevonjuk Balatonakalit is!!
 11. A futam aszfalton zúz, így aszfaltfutót húzzatok. Kutyás nevezés nincs, mivel nem szeretnénk veszélyforrást teremteni feleslegesen! Pasis nevezés és kerékpáros kísérő sincs! A futamsegéd STAFF kerékpáros Pasik a mi stábunk tagjai, ők figyelnek rátok menet közben.
 12. A póló-kérdés, hogy tuti egyértelmű legyen: aki bármelyik futó távon nevez: 5 km, 10 K, FM, mindenki technikai, légáteresztő ADLER fantasy pólót kap. Mindenki más, aki kocogó vagy Nordic Walking (túrabotos) nevezést ad le és a gyerekek (csak Kislányok!) az 5-12 éves 500 méteres távok 100% pamut Adler, női szabású, pihe-puha pólót kapnak, pink színnel nyomva, mint a pólóterven.
Az első 500 befizetőé gratis 2017-ben jár, uána nem!
Az első 500 befizetőé gratis 2017-ben jár, uána nem!

 Online nevezés

Kérjük mindenki értelemszerűen töltse ki és csak egyszer nevezzen! A díjbekérők 4-7 napon belül érkeznek "jpg" formátumban és nézzétek a spam-ben is! Köszönjük! A befizetési határidőre mindenki figyeljen, mert akié lejár, töröljük és nem nevezhet ismét. Az utaláskor be kell írni a kódot és a nevet, mert képtelenség beazonosítani! A futam-bögre 2018-ban kérhető, 500,- Ft/db.

Kiegészült a repertoárunk egy "Magamnak Futam-O.K." opcióval. Csak az válassza, aki otthon szeretné megfutni, mert ezeket a verseny előtt  1-2 nappal postázzuk, csak érmes vagy érmes pólós verzió van, bármely távra, hisz' becsületfutamok de így nincs egyedi rajtszám és versenydrukk DE otthon megfuthatod csapatosan is nevezhettek rá, ilyenkor kérjetek kedvezményt 5 fő felett is de 10 fő felett jelentősebb a kedvezményünk! Szervezzetek hazai csapatokat és fussátok meg együtt.