Fuss vagy Tekerj! Pályaavató Velencei tókör a

Tavaszi Jótékonysági Tekergő és a Mandulatündér rajtcsomagátvevő rendezvénye egyben

🎭

 2019. március 2. Velence Drótszamár

🤟🤟🎭🏃‍♀️🚴‍♂️🤩😇🎭


Prológ: ezt a rendezvényt azért hozzuk létre, hogy nyugodtan és várakozási őrület nélkül átvehesd egy kellemes tekerés vagy futás kíséretében a rajtcsomagod a március 17-ei Tavaszi Tókerülő Jótékonysági körünkre, ha eljössz és felméred a terepet. Mivel március 30-án lesz a Mandulatündér Csajos Futófesztivál, 1200 Csajszi részvételével, ezért itt átvehető ez a rajtcsomag is, ha már kitelepülünk. A program teljesen kötetlen, nincs rajtcél kapu (a Tókerülőkön természetesen lesz!) bármikor rajtolhatsz 10:00 órától 13:00 óráig és az esemény csomagját is megkapod, érmet, pólót, amit kérsz! :) Kitelepülünk a Drótszamár kempingbe, a rajtcél bázisunkra. Megismerheted a 9 hektáros helyet, ahol 2019-ben 5 sportnapunk lesz és meg is vendégelünk. Ezt a rendezvényt azért hoztuk létre, hogy át lehessen venni a március 17-ei nevezők csomagját és ismerkedhessetek a helyszínnel, megszeressétek és megszokjátok. Abszolút kötetlen tekerés, farsangi bulikör, nagyon kedvezményes nevezési díjjal, hogy hangolódjatok a körökre. A tókerülők alkalmával főként gyűjtünk: a Velencei Tavi Speciális Kutatómentők Alapítvány részére, akik mindig ott vannak, ha baj van de mégis észrevétlenek. Rendezvényeink, amik nekik gyűjtenek időrendben a következők: 🤟🎭🏃‍♀️🚴‍♂️🤩🥰😇🎭
  • Március 17.  Tavaszi Tekergő eddig 780 befizetett nevezővel és 300 függőben még :)
  • Június 8. Pünkösdi Tókör 275 befizetett nevezővel
  • Augusztus 24-25. Full motion run, bike, tour day & night jótékonysági sportnap (még nem nevezhető)
  • Június 22. Red Black !!!! drónos össznépi őrület 🏃‍♀️🚴‍♂️
  • Október 26. "No para" Halloweni jelmezes, bulizós tókör

Aki szeretne infókat vagy többet tudni, az jöjjön el és ismerkedjen meg a területtel, a Drótszamár Kempinggel, ahol kiváló szállást is talál  a remek házigazdák mellett és a Velencei tó is kéznyújtásnyira van. A program érdekessége még, hogy a Drótszamár csak a kedvünkért nyit ki márciusban két alkalommal!

Fontos, hogy ez egy kedvezményes díjú rendezvény, amivel elsősorban a Jótékonykodó sportolóinknak és a Mandulatündér nevezőinek szeretnénk kedveskedni, így egy étkezési kupont is tartalmaz ez a nevezési díjad, ha teszel egy kört ezen a napon, amelyben egy pohár forró tea és egy zsírosdeszka is jár a Nevezőinknek, akik a március 17-ei rendezvényünkre neveztek és befizették a díjat. Természetesen "Külsősöket" is fogadunk, de nekik nem tudjuk az étkezési kupont felajánlani, ők megvehetik 400,- Ft-os áron, a helyszínen üzemel majd a büfé, így éhen nem hal senki :) Szeretettel várjuk a szabadba vágyókat, akiket egy kis hideg sem rettent el attól, hogy sportoljanak! Kérjük, hogy a felelősségvállalási nyilatkozatot mindenki nyomtassa ki és hozza magával. Frissítőről mindenki maga gondoskodjon, mert ezen a körön sehol nem települünk ki, csak a rajtcélban leszünk elérhetőek.

🤟🎭🏃‍♀️🚴‍♂️🤩😇🎭

Felelősségvállalási nyilatkozat itt! Kérjük töltsd le, nyomtasd és aláírva, kitöltve hozd magaddal! Köszi!

Online nevezés

Csak egyszer nevezz, beér! Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza 1-3 napon belül. Kérjük csak az számoljon étkezési kuponnal, akinek valóban jár, mert résztvevője a március 17-ei rendezvényünknek. Mindenki másnak opció, hogy kér-e, de akkor hozzászámoljuk a nevezési díjhoz. Tartalma: 2 dl forró tea és egy zsírosdeszka, ára: 400,- Ft. A Drótszamár büféjében beváltható. Aki csapatosan nevez, egy fő nevezzen és megjegyzésbe mennyien jönnek? Kedvezményt adunk 7 főtől. A díjbekérő e-mailben megy kóddal ellátva, ezt be kell írni az utaláskor. Fontos! A befizetésről senkinek nem küldünk igazolást, mert aki nekünk utal, az beér, ha nem, azt meg visszadobja a bank. A számlát mindenkinek kiállítjuk, aki egyesületnek, cégnek kéri, az írja be külön kinek? A helyszínen át tudjátok venni a számlákat. A kör hazaiban, más időpontban is teljesíthető, nekik kipostázzuk a csomagot február végén. Szeretettel várunk Benneteket! :)