NoPara BlackCatNightrun-Bike online nevezés 2020. augusztus 28. Balatonvilágos Lavender Terasz

🤣🤩🏃‍♀️🚴‍♀️🚴‍♂️🏆🐾🐈🐁
Online nevezés indul március 4-én a fullos kollekcióval érem+póló+napszemcsi+bögre március 15-ig! 5. 000,- Ft a nevezési díj április 15-ig és minden benne van! Hazai körben csak érem-póló!
Ványadunk és végünk? .. terveztünk egy olyan éjszaki sportkört nektek, ami a Ványadt Macsek nyári kalandja lesz - egy olyan szuper kis éjszakai futival vagy tekeréssel, ami teljesen kötetlen, este a Balcsipart fényeinél a bringás úton a Balcsi melletti pályán, nincs tétje, nem kell rákészülni, csak lazán ..és megadjuk a módját, eszünk is, nem akármit, nem akárhol, a 2020-as évadunk egyik legkedvencebb helyszínén, Balatonvilágoson a Lavender Terasznál, ahol csodaszép a környezet, a Házigazdák csúcs szuperek és augusztus 28-án lesz az éj-szakasz...🤣🤩🏃‍♀️🚴‍♀️🚴‍♂️
Teljesíthető:
Kerékpárral, futva vagy nordic (gyalogos szakasz)
És van szintidő! Mindenkinek be kell érnie 21:40-ig!
Távok: 500 m gyerek, még világosban 🤣🤩és a kerékpárosoké 30 km a Siófoki víztoronyig, futó 5-10 km, vagy nordic, gyalog 4 km.
17:30-tól 19:20-ig rajtcsomag osztás. Kérjük, ne az utolsó pillanatban gyertek, mert megint oltári tömeg lesz akkor!
20:00 A rajt este lesz a Lavender Terasztól mindenkinek vissza kell érnie 21:40-ig! Mert létszámellenőrzést tartunk. Aszfaltos cipőt ajánlunk, kerékpár út, fejlámpa KÖTELEZŐ a kerékpárosoknak is!
Extrém: aki fekete cica, vagyis VányadtMacsek jelmezben érkezik, abban fut, vagy teker (és nem csak egy cicafülre gondolunk!) annak ajándékot adunk :) meglepetés, de nagyon örülni fog neki!
🏆🐾🐈🐁 szóval ez egy futó-bringás sportest lenne... az érem fekete nickel, kék festéssel. Szeretnénk, ha minél többen eljönnétek, de hazai körben is teljesíthető. Részletek hamarosan. Szponzorok jelentkezését MINDIG szeretettel fogadjuk 🤣🤩 itt redhotrun@freemai.hu 🤣🤩
Távok: 500 m gyerek, még világosban 🤣🤩

Kérjük, jelöld az eseménynél, hogy részt veszel, akkor értesít a rendszer minden infóról >>>>>

 Online nevezés

Online nevezés: csak egyszer nevezz, mert a rendszert összezavarod! A visszaigazolás díjbekérő formájában 1-3 napon belül érkezik e-mailben.

Aki számlát kér más névre, címre, az jelezze és postázzuk, minden díjról számlát állítunk ki. A nevezési díjat a megadott bankszámlára kérjük utalni a kóddal-névvel, így tudunk beazonosítani! Egy nevezéssel több főt is regisztrálhatsz, csak írd be őket a megjegyzésbe a végén!

Fontos! A díjak mindig csak szakaszokra érvényesek, mindig látod, mit kapsz a nevezésben....