Kedves Nevezőink! A nevezés a Bátor éremért folytatódik, ugyanazon körön és feltétetelekkel🤪

 NoPara a Ványadt macskör online nevezés Balatonvilágos, Lavender terasz február 29. szökőnap🤪

Közkívánatra Pécsen is! 2020. február 23-án a Malomvölgyi tónál 11:00 órakor, szimpla futás!

A helyszínről egyenlőre annyit, hogy a Balaton környékén lesz, kalandpark-rendezvénypark és tutira tetszeni fog Mindenkinek.... könnyen megközelíthető helyen, ingyenes parkolás, forró teát osztunk befutáskor és étkezés is foglalható lesz futókedvezménnyel ... Teljesíthető: futóként, kerékpárosként, túrában-gyaloglóként és (hazai körben is, a verseny előtt postázzuk a cuccost)

Távok: a futó táv gyermekként 500 m, felnőtt bulifutam 5-10 K, kerékpárral egyéni útvonalon a rajtból minimum 2x15 km-t kellene megtenni a célig (nem kijelölt útvonal!) A Balatonparton fogtok futni, tekerni a csodás Panoráma kilátóig! Telibe látni az egész Balcsit teljes hosszában!

🤫🤪🤩🥳🤘🏃‍♂️🏃‍♀️🤪🐾🐈

12:00 órától 13:40-ig Rajtcsomag osztás (Lavender Terasz) 

13:30 Gyermekkör 500 m

13:40 Tombolázás, mert nem marad6 ki! (sok-sok cuki és értékes cuccos!) 500,- Ft/tombola

14:00 Bringás és 14:05 futórajt (mindenki fellufizva!)  a Balcsi körüli bringás úton futtok, tekertek, bringások picit előbb indulnak és ők eltekernek (becsület alapon Siófok Víztoronyig (2x15 km)

Haverok, buli, hanta.... egy biztos, hogy "fellufizunk"! És az a lényeg, hogy a lufikat tartsad magadon és épségben, míg célba nem érsz, de közben persze futnod is kell és begyűjteni a Cicastatisztáktól a frissítőn a maccs-pecsétet 🤫🤪🤩 🤪🐾🐈 A távok nem lesznek hosszúak, és lesz természetesen 🐣 gyermekkör is 🤪🐾🐈 és nagyon-nagyon sok lufi. Szeretnénk egy igazán jókedvű vicces bulifutást, így azok nevezzenek, akiknek a futás örömforrás, nem teljesítménykényszer, jól bírják a hideget és zimában is felveszik a nyúlcipőt! 🥰🤔😁✌️🏃‍♀️🏃‍♂️ Aki épségben a rárögzített lufikkal visszazúz a célba, és rá is pecsételteti a kis testére valahol a Macskatalpnyomot 😁 🐾 a statisztákkal.... annak a célban "zsákbamacska" üti a mancsát, vagyis a markát 🥰🤔😁 Ereklyék: érem-póló. Aki 2019-ben nevez, bögrét is kap 😁✌️A lufikat, 5 db-ot adjuk a rajtcsomaggal, amit mindenki maga fúj fel. Majd rögzíteni kell a testén bárhol, mi adunk hozzá madzagokat, de célszerű hozni eszközt, ha más elképzelés van a rögzítésre 😁 A 🐣 gyerekfutam természetesen nem így zajlik, ott nincs lufi a gyerkőcökön! 😁✌️

Aki a pécsi körre nevez, távok: 500 m gyerek, 5 és 10 K. Eseményt jelöld a facen, mert infó ott!

 Online előnevezés LEZÁRVA! A Ványadt KÖR BETELT! DE: nevezni tudsz a Bátor Tábor érméért >>>>>


Foglalj időpontot időben, mert változik a díj! A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza díjbekérő formájában 1-3 nap múlva, nem azonnal, ezért jól írd a címed és a lakcímed is kötelező megadni a számlához! Csak egyszer nevezz, mert összezavarod a rendszert! Köszi! A díjbekérő lehet a spambe kerül, ott is keresheted! 🙈🙉🙊Fontos, hogy a kapott kódot-neved írd be az utaláskor, mert így azonosítunk be. Aki kér pólót is, az jelölje!A nevezési díj befizetésére csak pár napod lesz, ha nem ér be, törlődik és nincs lehetőség újra nevezni!