No beach No para online nevezés 

🤗😇🥰🏃‍♀️🚴‍♂️🚶‍♂️💪 Érezd a maraton távot! Egyben vagy részletekben, úgy csinálod, ahogy akarod, csak érezd az ízét!!!
Fő szponzorunk a hazai körben is ismét a STARBALM köszönjük! Ajándék termékminta a rajtcsomagban 🥰 https://www.starbalm.com/hu
Annyira hiányoznak a versenyeink és a futóink, bringásaink...
Szeretnénk egy kis motivációt az érmünkkel, hogy mindenki futócipőt húzzon, vagy bringára pattanjon... egy olyan szuper nyári alkonyat körrel, ami ezekben a nyomasztó napokban is egy kis vidámságot hoz, mosolyt csal az arcotokra... ismét a Ványadt Macsek ( a Red Hot Run Kabalája) az érem központi alakja ...
a többi legyen meglepetés...
Teljesíthető: futva, kerékpárral, túrában (kizárólag odahaza, a szabadban egyedül vagy a családoddal) 🏃‍♀️🚴‍♂️🚶‍♂️
Időpont: július 5. és 12. közt.
Teljesítendő táv: 42,2 km, azaz a maraton 🙈🙉🙊
Ebben az egy hétben szeretnénk egy maratoni távot tejesíteni tőletek a választott sportágban, 🏃‍♀️🚴‍♂️🚶‍♂️💪 akár egyben, vagy elosztva az edzettségi szinttől függően, lehetőleg az esti órákban.
A rajtcsomagot természetesen postai úton 📩📦📭📯 juttatjuk el a nevezőknek június végén az éremmel és az ereklyékkel 🎁🎁🎁Az ajcsik megint tökjók lesznek: egy napszemcsi + egy bankkártya tartó tok, ami spéci (RFID bankkártya-védő) természetesen emblémázottak és a Fő szponzortól a SRARBALM-tól termékminták...mindent kipostázunk nektek június elején, hogy lássátok miért küzdetek július elején... Mindez 5. 000,- Ft-os nevezési díjon!
😎ℹ️📢🃏🏝  

Minden egyéb infó hamarosan... DE mindenképp számoljatok velünk és egy-egy hetes maratoni naplementével 🌅
💝💖 És köszönjük STARBALM!

Íme a másik hazai köreink linkje, ami a face oldalra terel (ezeket is teljesítheted odahaza) >>>>>

 Online nevezés

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza díjbekérő formájában 1-3 napon belül. Kérjük, csak egyszer nevezz, mert összezavarod a rendszert!!! A nevezési díj (5. 000,- Ft) tartalmazza május 5-ig: bronz színű zamak festett érem 4 szín, szatén nyakpánttal, ajándékok: egy napszemüveg + egy bankkártya tartó tok, ami spéci (RFID bankkártya-védő) + Starbalm termékminta, postázási költség ajánlottan. Kérjük a fizetési határidő betartását, mert akkor érvényes a kedvezmény. A befizetést követően e-mailben, elektronikus úton kapod a számlát, a csomagot június elején küldjük.

Fontos: egy nevező egy ajándékcsomagot kap, több érmet is kérhet, arra van kedvezmény >>>>>