Malomkő-Zúzó Kalandfutam online nevezés Nagyvázsony Kinizsi vár 2019. június 1. a Runner Queen-el egy napon! 🏰 🤩😍🌲🌳 🏰

🏰🤩🏃‍♂️🏰👑🏃‍♂️💃🐴🚴‍♀️🌳 Közhírré tétetik:
A 7 mérföldes (11,2 km) futamsorozatunk 2. állomása, a Halloween🎃 után  :)
Helyszín: Nagyvázsony, Kinizsi vár
Versenykiírás:
Futam jellege: történelmi-korhű "statisztákkal" jelmezes segítőkkel ;) a Futóknak nem kell beöltözni, de nagyon örülnénk, ha megtennék páran ;) 🏰🤩🏃‍♂️🏰👑🏃‍♂️💃🐴🚴‍♀️🌳
Terep futás, a nagyvázsonyi Kinizsi vártól erdőn-mezőn által.
Távok:
* Zúzó: 7 mérföld, azaz 11,2 km
* Malmozó: 3,5 mérföld, azaz 5, 6 km
* Pihe: 500 m gyerekkör.
** 11:00 Rajtcsomag osztás
** 13:00 Gyerekverseny 500 m, mindenki befutóérmet kap
** 13:20 Tombolasorsolás sok-sok díjjal
** 13:50 Bemelegítés ;) lovagi torna
** 14:00 Rajtolnak a fő futamok: Zúzó és a Malmozó 🏰🤩🏃‍♂️🏰👑🏃‍♂️💃🐴🚴‍♀️🌳

A verseny lovas felvezetéssel indul. Természetesen lesz DJ, Speaker, étel-ital, futókuponok és elfoglaltság a kísérőknek ;) Tombola meg korhű élmények kicsiknek-nagyoknak egyaránt.
A kalandfutásunk nem időre megy, DE a két felnőtt távon az első 3 női és férfi befutók díjazva lesznek! Terep révén mindenki megfelelő cipőt húzzon ;) és vigyázzon a bokájára, mert lesz itt minden, ami az útjukba akadhat.... erdőn és mezőn, hegyen völgyön, árkon, sőt még patakon át is futhat az utunk ;)
Ami minden futónak eredendően járó ajándék Nagyvázsony település Önkormányzatától és a Várkapitánytól: 🏰🤩🏃‍♂️🏰 1 db ingyenes belépő a futam napján a Kinizsi várba. A hozzátartozóknak 50%-os kupon igényelhető. Részletes verseny kiírás október elején és az online nevezés is akkor indul, hatalmas kedvezménnyel, ismét világszínvonalú éremmel és szponzori ajándékokkal. Segítők-Statiszták jelentkezését várjuk, akik szívesen közreműködnének egy nem mindennapi kalandfutás lebonyolításában. Jelentkezni "Eszter Rózsás Eszterlánc" privát üzenetben a facen. Szeretettel várunk Mindenkit! Ilyet még nem pipáltatok ;) és még nem is írtuk ki a részleteket ;) Közben programok: íjászkodás, lovaglás, várlátogatás, sétakocsikázás.....🏰🤩🏃‍♂️🏰👑🏃‍♂️💃🐴🚴‍♀️🌳A fullos csomagért 2018. október 15-ig lehet regisztrálni! A mindenkori futamváltoztatás jogát a szervezők fenntartják, időpont, helyszín, vis-maior esetén, melyről mindenkit e-mailben is tájékoztatunk. Köszönjük a megértést!

A felnőtt rajtcsomag tartalma : 1 db foszforeszkáló befutóérem, 1 db ingyenes várbelépő (értéke 990,- Ft), 1 db futómez (női, szürke trikó, férfi, fekete póló). 2019. január 1-től kivesszük a várbelépőt és a bögre, kulcstartó plusz pénzért kérhető. 🏰🤩🏃‍♂️🏰👑🏃‍♂️💃         🐴🚴‍♀️🌳  🏰🤩🏃‍Hazai futamnál (otthon megfutható opció) kizárólag a futam befutóérme,  futómez  5. 800,- Ft (ajánlott, postai küldeményben). 🏰🤩🏃‍🏰🤩🏃‍ 🐴🚴‍♀️🌳 Futókuponnal kérhető kedvezményesen egytál étel 800,- Ft/adag, melyet hozzáírunk a nevezési díjhoz. A helyszínen 1. 200,- Ft/adag lesz. Választható: gulyás/betyártarhonya 800,- Ft/adag. 🏰🤩🏃‍♂️🏰👑🏃‍♂️💃🐴🚴‍♀️🌳 Mindenki terepben jöjjön!

Szeretettel várunk Benneteket ezen a fantasztikus helyszínen! 🏰🤩🏃‍♂️🏰👑🏃‍♂️💃🐴🚴‍♀️🌳Online nevezés tarifák


Zúzó 7 mérföld 11,2 km:

felnőtt táv fullos csomag (befutóérem, futómez,  ingyenes várbelépő)

6 000 Ft

Malmozó 3,5 mérföld 5,6 km:

felnőtt táv fullos csomag (befutóérem,  futómez,  ingyenes várbelépő, )

5 500 Ft

Gyerekfutam 4-10 éves korig 500 m:

gyerektáv, (felnőtt kísérővel is futható ovisoknak) nincs díjazva, mindenki befutó érmet, bögrét és ingyenes várbelépőt kap! 

2700 Ft

Hazai futam, amit otthon futhatsz meg, kipostázzuk a futam előtti héten a rajtcsomagot!

Tartalma: befutóérem, futómez .

6 000 Ft

Túra nomád (térképpel, önellátással túraútvonalon)

Befutóérem, bögre, ingyenes várbelépő

3 000 Ft

Online nevezés

Foglalj időpontot időben, hogy mindent megkapj, ami jár!

🏰👑🏃‍♂️💃🐴🚴‍♀️🌳

A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza díjbekérő formájában 1-5 napon belül. Fent látod a nevezési díjakat és a tarifákat. Az érem foszforeszkál, világít a sötétben🤩 .Kérjük add meg a lakcímed mindenképp, mert csak így tudunk számlát kiállítani, ha nem a Te nevedre kéred, csak akkor add meg külön a számla nevet-címet, különben a nevező kapja! Jól írd az e-mail címed, mert oda megy a díjbekérőd! Akinek van kérdése, írja be a megjegyzésbe....

🏰👑🏃‍♂️💃🐴🚴‍♀️🌳