Lavender Runaway online nevezés Balatonvilágos 06. 07.

🤭🏃‍♀️🚶‍♀️💃💅👠👗👑🌷💐🌞🌺🌸 Balatonvilágos Lavender Terasz: az érem a legcsodásabb levendulás-ereklye, amiért futhattok. És a helyszín magáért beszél ... nem csak futás 🥐🥯🥨🥗🥘🥘🍲🍜🍛🍱🍰🍯🥃🍹🥣🧁 gasztroparty és levendulás vásár is lesz! A nevezési időszakot 2019. december 26-án indítjuk. Aki 2019-ben nevez, ajándékot kap: levendulazsákot vagy dekoratív körömcsipeszt. A II. szakasz február 3-tól március 31-ig tart, 6. 000,- Ft a díja érem+pólóval, csak érmes 4. 000,- Ft. Az utolsó szakaszban már csak érmes nevezés lesz 4. 400,- Ft-os díjon május 30-ig. A helyszínen csak érmes nevezés 5. 000,- Ft minden távon.
Rajtcsomag osztása: 11:00 órától 13:30-ig.                                                                                      13:30 Tombolasorsolás.                                                                                                                     13:45Gyermekkör                                                                                                                                       14:00 órakor Rajtol minden futó. Aki kerékpárral, illetve túrában teljesíti a távot, kizárólag egyénileg rajtolhat  11:00 órától 14:00 óráig. Kerékpárral Siófok víztorony a fordító.   Távok:
💃11,2 km (7 mérföld)
💃 5,6 km
💃 500 m Kiscsajos (gyerekkör) 4 éves kortól 10 éves korig
💃 túra: 7 mérföld (nordic vagy gyaloglós szimplán)
💐 kerékpárral 22, 4 km (Siófok víztoronyig és ott fordul vissza)
💐 hazai körben minimum táv: 5,6 km (becsületkörös)
Meseszép helyszín a házigazda birodalma, a Lavender terasz és a Balaton parton fut végig a táv a kilátóig, ahonnan beláthatjátok az egész Balcsit hosszában! A nevezést egy hatalmas kedvezménnyel indítjuk 🎄🥰🤭😇🎄 Karácsonykor! Fantasztikus érem, hozzá, fehér, technikai levendulás futópóló és ajándékok!
😇🤗🥰 Szponzorok, támogatók jelentkezését szívesen fogadjuk itt: redhotrun@freemail.hu vagy a +36 30 390 5067-es számon. 🥰

 Online nevezés: csak egyszer nevezz, mert a rendszert összezavarod! A visszaigazolás díjbekérő formájában 1-3 napon belül érkezik e-mailben.

Aki számlát kér más névre, címre, az jelezze és postázzuk, minden díjról számlát állítunk ki. A nevezési díjat a megadott bankszámlára kérjük utalni a kóddal-névvel, így tudunk beazonosítani! A kormányrendelet értelmében, ha korlátozzák a szabadtéri rendezvények létszámát, akkor ezen a napon, de megbontva a létszámot, ha kell,  zárt körben rendezzük meg a futamokat, nem mondjuk le.

Az Adler női, technikai sportmez mérettáblázat és leírási itt található a linkeken... A pólós nevezés csak március 31-ig elérhető! Utána csak érmes és táskás nevezések vannak!

https://share.adler.info/files//label/140---product_size.pdf