Kutyafuttában a Bol-DOG futam online regisztráció nem csak kutyásoknak * hazai futam * de Kispáliban megfutható 2018. március 31. -én, ahol a Bogáncs Zalaegerszegi Állatvédő Egyesületnek gyűjtünk

Ez a futam a Kutyások, Gazdik kedvéért lett kitalálva ;) Régóta szerettünk volna már egy olyan futást szervezni, ahol kutyások is részt vehetnek. Ennek viszont van egy elég magas veszélyességi foka, így nem tudjuk felvállalni ennek az ódiumát de most mégis megtettük. Odahaza mindenki megfuthatja magának a szuper érmünkért a távot akár kutyussal, akár magában, ha nincs "Csahos" pajtása de kedveli a kutyuskákat, mint mi ;) ♥

Március a kutyus-futamok hónapja nálunk, így erre a hónapra tudtok beregisztrálni erre a futamra és az érmeket, pólókat természetesen az ország minden pontján lévő futóinknak kipostázzuk a futam előtti héten... lesz egy helyszínünk, ahol meg lehet futni majd a Jótékonysági futás keretében a távot, nem titok, nekünk hazai pályán de ezt majd csak december 2-án adjuk meg.

Az érmünk egy mesés ezüst-zamak fém érem, 3 színnel festve, hozzá illő pólóval ami az ADLER piccolio futópólója, sztreccs, fényes, neonsárga, pihekönnyű minőségi anyag.

A Bogáncs zalaegerszegi Állatvédő Egyesületnek gyűjtünk majd a helyszíni futammal Kispáliban, ahol pénz adományt vagy állateledelt várunk a résztvevőktől. A 2017-ben regisztráló befizetőknek 30%-os kedvezménnyel indul a nevezés, utána felemeljük a díjakat az eredetileg tervezettre.

 Online nevezés

Foglalj időpontot időben, 2017-ben 30%-os kedvezménnyel tudsz regisztrálni de csak egyszer lehet nevezni. Díjbekérő érkezik 5 napon belül.

A nevezési díj befizetésére 8 nap áll rendelkezésrea díjbekérő kiküldésétől számítva. Aki eddig nem rendezi a díjat, törlődik a rendszerből és nincs lehetőség újra regisztrálni.

Kutyás-helyszíni nevezés esetén kizárólag szájkosárral futhat a Négylábú és szigorú felelősségvállalási nyilatkozat ellenében.

Aki szeretne jót tenni, kérjük, hogy hozzon magával olyan felajánlást a futamra, amit használni tudnak az Állatmenhelyen. Száraz eledel vagy a kutyusok komfortérzetét segítő eszköz: pokróc, etetőtál, stb.

Póló rendelése csak február 28-ig lehetséges, utána csak érmes nevezéseink lesznek.