Kőrös-Hegyrengető online nevezés 2018. június 9. Kőröshegy az M7-es melletti futam

Versenykiírás:

Az M7-es autópálya melletti Kőröshegyet fogjuk megfuttatni veletek! Mindenki látja majd az M7-es-ről is :)
Mindenkit szeretettel várunk egy csak Csajos örömfutamra 5 km-es távon, egy 500 méteres Gyermekversenyre 5-12 éves korig. Koedukált futamok: 10,5 K, ami nem időmérős és egy komoly FM trailre, ahol mérünk. A versenyen díjazzuk: minden távon az első 3 befutót, a gyermek és 5 km-es versenyen. A koedukált futamokon pedig az első 3 női és férfi befutókat 10,5 K és FM távon. Túra is lesz a Kőröshegyre a kijelölt túra útvonalon, érkezési sorrendben tetszőlegesen indulhatnak a családok, csapatok. Egyedi tervezésű rajtszámok lesznek! Pólónk a futóknak: ADLER-Piccolio légáteresztő futópóló, fényes felületű, pihekönnyű, fehér színben levendulás nyomattal ;) nagyon tuti :) koedukáltra tervezve! A túrázók is kérhetnek, de nekik 100% adler pamut pólóval és természetesen érmes nevezés.


Programterv:


10:00 Rajtcsomag osztás (minden távra folyamatosan)
11:50 Futamnyitó köszöntő: Levendula Gazdaság & Red Hot Run Group
12:00 Gyermekfutamok két korosztályban (5-8 és 9-12 éveseknek)
12:30 Díjátadó gyermek
12:50 Bemelegítés a csak Csajos futamra
13:00 Csajos örömfutam 5 km-es távon a Levendulásból
13:50 Eredményhirdetés
14:10 TombolahúzáSOK Tom Tom GPS futóórákat is sorsolunk
14:50 Bemelegítés a versenytávokra
15:00 FM és 10,5 km-es rajtok
17:30 Eredményhirdetés

A verseny napon levendulaszüret is zajlik, aki várja a Futóját, nem unatkozik, mert lesznek programok és étkezési lehetőség is, valamint túrázhatnak a családtagok a Kőröshegyen tetszés szerinti időpontban. Szponzorok jelentkezését várjuk! Díjak és tombola felajánlásokat is! Az érem és a póló is nagyon dekoratív és színvonalas tervek alapján készül, hamarosan az oldalon. Online nevezés 2017. november 20-tól indul.
Ajándékok a Levendula nevezőknek a Kőröshegyi Levendula Gazdaság felajánlásával: 2017-ben 300 db levendula zsákocska az első 300 befizető-nevezőnek és 300 db levendula-permetvíz a 2018-ban első 300 befizető nevezőnek ;) Amik nincsenek: szintidő és létszám limit, mert a Birtok hatalmas és itt valóban a levendulák közt fogtok futni a Kőröshegyi völgyhíd mellett, ami látszik az M7-es autópályáról a hegyoldal :) ;)


Online előnevezés

A nevezést díjbekérő formájában e-mailben igazoljuk vissza 7 napon belül. Csak egyszer nevezz, célba ér!

Foglalj időpontot időben! A fizetési határidők betartását kérjük, amennyiben ez nem teljesül, a nevezés törlődik 10 napon belül és nincs ehetőség újra nevezni. Az ajándék levendula zsákocska  (értéke: 790,- Ft) alap az első 300 nevezőnek 2017-ben, aki a fizetési határidőig elutalja a nevezési díjat, de ez 2017. év végéig érvényes csak és a magamnak Futam-O.K.-nál nem opció! A fizetési határidők 8 napos átutalással vannak kiküldve. Futam módosításra nincs lehetőség. Nevezés átadásért a szervező nem vállal felelősséget, illetve a nevezési díj visszautalására nincs lehetőség, csak átadható vagy a verseny előtt 30 nappal átírható másik versenyünkre. A nevezési díjak 2018. januártól emelkednek egyszer még 500,- Ft-tal/futam. 2018-tól ajándék nélküli! :) FONTOS!!! a futók kizárólag Piccolio (ADLER) pihekönnyű futópólót kapnak, a túrázóké a fehér-pamut-adler póló, a méret táblázatban jelölni kérjük! Köszönjük! Az 5 km-es futás csak csajos, a 10,5 K és az FM koedukált.

Kiegészült a repertoárunk egy "Magamnak Futam-O.K." opcióval. Csak az válassza, aki otthon szeretné megfutni, mert ezeket a verseny előtti napokban postázzuk, csak érmes vagy érmes pólós verzió van, bármely távra, hisz' becsületfutamok de így nincs egyedi rajtszám és versenydrukk DE otthon megfuthatod, ugyanazon nevezési díj érvényes minden gyermek vagy felnőtt versenyre a hazai futamon!