KicsiDeÜtős Bölcsek köre nevezés 

Június 15-ig nevezhető és virtuálisan teljesíthető 11, 2 km, azaz 7 mérföld akár futva, vagy bringával, görivel és túrában is elfogadjuk!

Szeretnénk meglepni a nevezőink az érmek mellé 5 ajándékkal, de választhatod csak az érmeket is, vagy csak egyet-egyet. Több opció elérhető, de mindent ajánlottan postázunk május 15-től a nevezési díj befizetése után. A teljesítést követően az eredményt a face eseménynél tudod megosztani... 

A Bölcsek köre Kisherceg nyakpánttal érkezik, a KicsiDeÜtős a sárga szalaggal. 

Minden érem mellé ajándékcsomag jár a következő RHR szett: Két db napszemcsi fekete, fehér, egy db RHR villám sport törölköző, 1 db multifunkciós KicsiDeÜtős toll és egy Kisherceg karabíneres kulcstartó. Akár a Bölcsek, akár a Kicsi érmet választod, ez az ajándékcsomag és ez 4. 400,- Ft, benne van az ajánlott postai díj is.

Másik opció, amikor mindkét érmet kéred és egy Kisherceg kulcstartó és egy toll jár mellé, ez is 4. 400,- Ft, vagy kérheted a két érmet sporttörölközővel, 5. 000,- Ft-os nevezési díjon, és mindent ajánlottan postázunk.

 Online nevezés

Foglalj időpontot időbe, mert az érmek limitáltak! A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza 1-3 nap alatt, a kapott kódot írd be a neved mellé utaláskor. Majd megy a számla és a csomag is egy héten belül ajánlottan postán lesz.