Karácsonyig megszerezheted becsületkörök odahaza

2019-ben is számos csodás érmünkért szállhattatok versenybe! Akinek ez ilyen-olyan okból nem teljesült, Karácsonyig megszerezheti őket odahaza teljesítve a minimum távjaink. 🎄🤓🏃‍♀️🚶‍♀️🚴‍♂️🎄Távok: gyermekkör 500m, futás felnőtt: 5 km, kerékpáros és túra: 7 mérföd (11,2 km)

A nevezés menete a következő: válaszd ki az érmeket és küld el az online nevezésed. A rendszer nem biztos, hogy visszajelzi a beérkező űrlapot, mert a Kisherceg és a Ványadt Macsek kör nevezések miatt hatalmas dömping van az oldalunkon. DE: csak egyszer nevezz. A visszaigazoló e-mail a díjbekérő formájában érkezik egy kóddal, melyet majd az utaláskor tüntess fel a neved mellett. Ezt követően, ha elutaltad a díjat, mi postázzuk az érmeid ajánlott küldeményként egy termékminta Starbalm zselé és egy RHR érintős toll kíséretében. Bármennyi érmet kérhetsz, kedvezmény van több rendelése esetén. A csomagod a befizetést követő héten postára kerül a számláddal. Ezután már csak az a dolgod, hogy becsületből tejesítsd a távodat futva, bringázva vagy túrában. Ne feledd, magadnak teljesíted és egy sportoló becsületes! 🎄🤓🏃‍♀️🚶‍♀️🚴‍♂️🎄Csapatos nevezések esetén van kedvezmény (csapatnak számít 7 főtől a foglalás). Bizonyos érmek elég limitált db-számmal elérhetőek csak, amit nem írunk bele a díjbekérődbe, az elfogyott. Az első érem: 2. 500,- Ft! Aki csak egy érmet kér, + 500,- Ft a posta költség. Aki több Bátor Tábor érmet kérne, ott minden db 2. 500,- Ft! A többi éremnél nem! Két éremtől mi fizetjük a postázást: 5. 000,- Ft; 3 érem: 6. 500,- Ft. 4 érem: 8. 000,- Ft, 5 érem: 9. 000,- Ft. 6 érem: 10. 000,- Ft. 7 érem: 11. 000,- Ft. 8 érem: 12. 000,- Ft. Aki kérne Bátor pólót, 4. 000,- Ft / db (csak pár méret van belőle)


Online nevezés

Foglalj időpontot időben, mert így kapsz kedvezményt. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza díjbekérő formájában 1-3 napon belül, így helyesen írd a címed! Csak egy nevezést indíts, mert összezavarod a rendszert és tuti beér! Add meg a lakcímed, mert mindenkinek kiállítjuk a számlát, számlacímed, ha eltér, csak akkor! Pólós nevezésnél a csajok egy mérettel kisebb pólót kérjenek, mint alapban! Hívj meg másokat is! Ha kérdésed van, ne habozz... +36 30 390 5067. A nevezéshez kapott kódod, mindenképp írd bele az utalásba! Ne késs a befizetéssel, mert törlünk a listából! A spam-ban is keresheted a díjbekérőt. Most pedig nevezz és hangolódj ránk! A befizetésre nem adunk sok időt, mert elfelejted, utalj egyből az a tuti. Limitált! ...akinek érdekes lehet, van 2-3 db érem, amit nem teszünk fel, mert elfogyna azonnal: Runner Queen, Bölcsek köre, Red Black, Happy Hippi, Bol-Dog (kutyás érem), Akalifornia night, Pünkösdi Tókerülő, Mandulamaraton (mandulafás)  (aki kérne, jelezze a megjegyzésben)