🎄💕🏃‍♂️🤩🌠🎄🤣👑🎄🎀🎁🎄 2018. Becsületkörök

Nagyon fontos infók, kérjük olvasd végig! Ezek már meglévő érmeink, ami nagyon népszerű volt és betelt-futamos, abból rendeltünk  még Nektek.  Az érem rendelésnél többet is tudsz jelölni, de csak azokat, amiket kérsz is valóban, mert EGYSZER nevezhető! Aki nem fizeti be határidőre, ne nevezzen újra, mert összezavarja a rendszert és úgysem küldünk új bekérőt! 🤨😉☝️💝 És ami a legfontosabb! Ezekből pár futam limitált szériák, így a gyorsaság a legfontosabb, mert a nevezési sorrendben és a díj kiegyenlítésének sorrendjében küldjük őket, ajánlottan, számlával a befizetést követő napokban, hogy mielőbb odaérjen! A képen látható érmeink vannak, ami elfogy. Mindenkinek megy a visszaigazoló e-mail, ami 1-3 napon belül érkezik DÍJBEKÉRŐ formájában. Ne nevezzetek újra, mert minden nevezés beér, csak, ha túlterhelt a rendszerünk a futóverseny nevezések előtt, akkor nem jelez vissza, hogy beért a nevezés, de beért! 🤨😉☝️💝☝️     Kiegészült a repertoár: Manócsaló, Mandulás és Érted (foszforeszkáló) érmekkel (limitáltak!)     

🤲💌🕊️🎄 Rendeléssel-postázással kapcsolatban: aki 5. 000,- Ft felett rendel, annak nincs postázási költsége, mi vállaljuk. Aki 5. 100,- Ft alatti rendelést ad le, annak plusz 500,- Ft-ot számolunk bele a nevezés mellé a postázási költségre. Természetesen számlával, ajánlott postai küldeményben érkezik a cuccos! Érted érem, gyönyörű, foszforeszkáló és a hátán gravírozva: "Érted futok, érted tekerek" 💝🧚‍♂️🤗🕊️🎄 Aki másnak kéri a számlát, Egyesületnek vagy Cégnek, az adja meg a számlacímet. Az e-mail címet nagyon figyelmesen írjátok, mert oda megy a díjbekérő és a lakcímet is, mert nem ér ki a levél. ☝️💝☝️ Fontos! A küldeményt figyeljétek, mert a visszajött vagy át nem vett csomagokat nem küldjük ki újra!

És íme a kulcstartók, kértétek és a bordó exlkluzív RHR toll, puha, mobilíró és toll véggel is 💝🧚‍♂️🤗🕊️🎄

 Online érem rendelés, de fussatok ám érte!

Foglalj érmet időben, mert nagyon hamar fogynak és gyorsan postázunk :) A rendelésed e-mailben igazoljuk vissza és az utalásba kérjük beírni a számlaszám mellé a NÉV-KÓD megjegyzést! Ha beért a díj, akkor pár napon belül küldjük is az érmeid ajánlottan, számlával. Fontos! 5. 100,- Ft alatti rendelés esetén a postaköltség + 500,- Ft, felette a miénk.