Jótékonysági Velencei tavaszi TekergŐ 2019. március 17. egyéni időben rajtolhatsz 11:00-14:00 közt Velence: Drótszamár Park & Kemping 

💞🤩🚴‍♂️🚴‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🚵‍♂️🚵‍♀️🏊‍♀️🤲💖

KÖZKÍVÁNATRA: 10 km-en is teljesíthető!

Adomány gyűjtő sportnap 

💞🤩🚴‍♂️🚴‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🚵‍♂️🚵‍♀️🏊‍♀️🤲💖Adomány gyűjtő bringás és futható kört szervezünk a Velencei-tavi Speciális Kutató-mentők Alapítvány javára. Nincs más dolgod: nevezz be és tekerj, fuss, rollerezz, görizz vagy gyalogolj körbe a Velencei tó körül a bringás úton a Rajtcél állomásról indulva és érkezve a 33 km-es távon. Ez egy támogató futam az Alapítvány javára. Nincs kőbe vésett rajt időpont, csak 11:00 és 14:00 közt lehet bármikor elstartolni a bázisról. 💞🤩🚴‍♂️🚴‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🚵‍♂️🚵‍♀️🏊‍♀️🤲💖 Fontos! Nem csak 33 km teljesíthető, ha segíteni akarsz, fuss el a rajttól, ameddig bírsz és legyen szufla vissza is! Ugyanúgy megkapod a befutóérmed a pólóval.

🏃‍♀️🎖️🏅🚵‍♂️🚵‍♀️🏃‍♂️ Az éremről: színe ezüst, fém, csillogó, 3 színnel festve: éjkék, halványkék és neonsárga. A nyakpánt neonsárga és éjkék felirattal. A pólónk bringás- és futó mez lesz, amin éjkék dekor virít
🤩👌💞👑tuti tetszeni fog ;) a Malfini Piccolio sportmeze, pihekönnyű anyagból.
Bármikor rajtolhatsz, 11:00 órától 14:00 közt és mi várni fogunk a célban! Gyere, csapasd és segíts, hívj meg máSOKat is! Szponzorok és segítők jelentkezését várjuk!

RAJTCÉL Bázis: Drótszamár Park és Kemping, Velence

Versenykiírás: 11:00 és 14:00 közt tetszőleges időpontban egyéni rajt akár futva, akár bringázva a nevezési díj: 5. 000,- Ft december 30-ig. Január 1-től emelünk: 5. 500,- Ft, február 1-től
 február 19-ig 6. 000,- Ft az utolsó lehetőség, hogy nevezz! (ekkor zárjuk az online előnevezést a pólók miatt)

Helyszíni nevezést nem tervezünk !
A nevezési díj tartalmazza a következőket:
- Bombajó bringás & futóérem egyben neon színnel :)
- 1 db étkezési kupon a célba érkezéskor egy adag gulyásra (kizárólag a november 30-ig befizetőknek!)
- A tókör pólója (neonsárga Piccolio sportmez, nagyon kedvelt anyag, unisex méret, így a Hölgyek egy mérettel kisebbet kérjenek, mint alapban a női méretük!) sztreccspamut, pihekönnyű fényes anyag. A futóink imádják! ♥ A leggyorsabb nevezőknek, aki 2018. november 30-ig nevez és befizeti még ezt is:

- 🤲💖A Dr. Kocsis & Hoffmann Pharma Kft. felajánlásával egy db piros, sport vászontáska 2 db termékmintával és egy piros, figyelemfelkeltő sport karpánttal, amire beírhatod a hozzátartozód elérhetőségét, ha sportolni indulsz vagy bármely infót magadról, mert fő a biztonság! Csak november 30-ig!
Aki még szeretné támogatni az Alapítványt, az a helyszínen vásárolhat Vitae One lúgos vizet a kitelepülésen.
💞🤩🚴‍♂️🚴‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🚵‍♂️🚵‍♀️🏊‍♀️🤲💖
Frissítő pont lesz, ha önkéntesek jelentkeznek és kitelepülnek, ezt tervezzük. Nagyon fontos: mindenki saját felelősségére vesz részt az eseményen. Aki futva teljesíti a távot már 11:00 és dél közt rajtoljon, mert be is kell érnie :) Frissítő pontok nem lesznek, amíg nem jelentkeznek szponzorok vagy önkéntesek,, így mindenki maga gondoskodjon a megfelelő fogyasztásról. Ez a tókör arról szól, hogy a https://www.facebook.com/velenceitavispecialiskutatomentok/munkáját hatékonyabbá tudja tenni az Alapítvány, mert segíteni kell! Szeretettel várunk Mindenkit! Hívj meg másokat is! Mindenki egy karszalagot kap a rajtnál, amivel igazolja, hogy regisztrált nevező és ezzel tud majd "fizetni" a jól megérdemelt gulyásért. Szóval mi adunk és rajtatok a sor, hogy segítsetek! 💞🤩🚴‍♂️🚴‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️ A 10 km-re nevezők az 5. km-nél visszafordulnak a frissítő ponton!

A felelősségvállalási nyilatkozat itt tölthető le és mindenkinek ez a belépő a körre, várjuk kitöltve, aláírva!

 Online nevezés

Foglalj egy kört magadnak időben! A nevezésed e-mailben igazoljuk vissza, díjbekérő formájában 2-5 napon belül, ezért jól írd az e-mail címed! Ezen nevezés leadásával elismered, hogy a sportnapon saját felelősségedre veszel részt, a frissítésről magad gondoskodsz és a testi épségedért magad felelsz. Gyermek nevezése esetén minden felelősség a szülőé. Amit mi adunk minden nevezőnek: karszalag, érem, póló. Frissítő pont a rajtcél állomáson a Fruit Marketing 100%-os gyümölcslevei. Mindenkinek számlát állítunk ki a nevezési díj beérkezéséről DE, aki más nevére, cégre, egyesületre kéri csak az írja be a számlacímet pluszban, a számlákat a helyszínen tudjátok átvenni, aki cégre kéri, kipostázzuk! A táv teljesíthető egyénileg más időpontban, ez esetben a hazai kört jelöljétek, így érem-póló lesz postázva a sportnap előtti héten a nevezőnek számlával, ajánlottan és letekeri, lefutja amikor az ideje engedi :)  Gulyáskupon, 700,- Ft/ adag előrendeléssel, a helyszínen 1. 000,- Ft.

Pólót csak az kérjen, akinek a nevezési díja február 2-ig beér!! Akkor leadjuk a db-számot és slussz :)

Online előnevezés indul 2019. október 22-én reggel :) kedvezményes időszak: december 30-ig :)