Jótékonysági ovis-karácsonyfa éremgyűjtő  

Szeretnénk megajándékozni több Óvodát és Idősek Otthonát egy-egy feldíszített karácsonyfával. Ezért ajánljuk a 2020-as érmeinket, ereklyéinket azoknak, akik részt szeretnének venni e nemes kezdeményezésben. Mivel ez az év "kuka" versenyeztetés szempontjából, ne menjen kárba a sok-szép csillivilli érem, menjen nemes célra, így döntöttünk..Az érmek mind a legszebb, egyedi tervezésű valós köreink teljesítésért járnak, nem ajándékba, hanem minimum 5 km teljesítése esetén. A teljesítés lehet: futás, kerékpározás, túrázás, rollerezés vagy görizés. A lényeg, hogy ezzel hozzájárul minden nevező, hogy örömet szerezzünk sok kis ovisnak.  Az érmeket ajánlottan postázzuk, a díj befizetését követő napokban. Addig megy a nevezés amíg van mit adnunk és, ha több pénz gyűlik össze, akkor több ovinak és Idős otthonnak is tudunk adományozni karácsonyfát. Az érem rendelés menete: bármit választhatsz, mellette van a díj. Ha van a méretedben, akkor küldjük, ha nincs a díjbekérőben, elfogyott a méreted. A postázással kapcsolatban:  minden nevezésnél számolunk + 600,- Ft postázási költséget, ha belefér a kis postai ajánlottba, ha ennél nagyobb a cucc, akkor + 900,- Ft a postai díj ajánlottan... ezt hozzáadjuk a díjadhoz.

Ha valami nem egyértelmű, hívj! +36 30 390 5067 . Köszönjük, hogy segítetek és reméljük minél több karácsonyfát tudunk elajándékozni. Várjuk a javaslatokat, aki tud olyan Óvodáról, Idősek Otthonáról, ahol nem telik önerőből karácsonyfára, kérjük jelezzétek! 

 Mindig az épp aktuális promónk van fent... mindig az aktuális díjakon..

ezek az érmek, pólók, táskák kérhetők 

Diavetítésben tudod nézni, ha kattintasz a következőért...

Online nevezés

A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza díjbekérő formájában 1-3 nap alatt. A névvel-kóddal kell utalni, ha beér, megy a számla e-mailben és a csomag is ajánlotta. Csak egyszer nevezz, köszi! Fontos! Minden a legpitibb díjon van kiírva, ennél lejjebb nem megyünk. Aki bármit rendel, a postát Ő fizeti, kicsi ajánlott cucc 600,- Ft (kb. 5-6 érem belefér), a nagyobb cuccos 900,- Ft. Ezt hozzá számoljuk... 

Figyelem! Minden rendelés mellé küldünk ajándékot (postai csomagonként 1 db sebtapaszok tokban vagy 1 db Bölcsek köre talizmánt vagy 1 db szemüvegtokot!)