Intersport Utódommal futok Petőfi-Dózsa Iskolai Sportnap online nevezés Zalaegerszeg, Vizslapark május 3. 17:00

Egyesületünk a sportnapot és az ehhez tartozó utódommal futok, jótékonysági futás bevételét, a Petőfi Iskola, valamint a Dózsa iskola játszóterének, felújítására, illetve bővítésére szeretné fordítani. Ahol az iskolában tanuló gyerekek egy modern és biztonságos helyen játszhatnak. Szeretnénk megmozgatni minél több embert, legfőképpen családokat egy tavaszi, pénteki késő délutánon. 14:00 órára tervezünk egy zárt körű iskolás futamot, ahol a Petőfi Sándor Általános Iskola és a Dózsa György Általános Iskola diákjai futják körbe párszor a Vizslaparki pályát, a korosztályuknak megfelelő távon, majd késő délután egy nyílt futam indul, amely egyben "Toborzó" -ként is szolgál az ovisok részére, akik majd szeptemberben kezdik a diákéveket. Sok szeretettel várunk mindenkit erre a megmozdulásunkra, ahol egy szuper-vidám érem lesz a befutók díja. A hosszabb távok kifutnak a kerékpár úton az Alsóerdő végéig, közben frissítő pontokat telepítünk. Ez egy bulifutam, nem időre megy, cél a jókedv és a sport :)
A 17:00 órai futótávok:
4 km, 10 km, oviskör 300 m
Programterv:
- 14:00 Petőfi-Dózsa zárt körű futam
- 16:00 Rajtszám osztás, regisztráció a délutáni körre
- 16:45 Köszöntő, futam megnyitója
- 16:55 Bemelegítés zenés
- 17:00 Rajtok
Szeretettel várunk Mindenkit a sportnapon! A sportnap különlegessége még, hogy a Petőfi Sándor Általános Iskola diákjai aktív résztvevői lesznek a rendezvény lebonyolításának.
🏃‍♀️🏃‍♂️Az online nevezés január 31-én indul. A díjbekérőket március elejétől küldjük folyamatosan.
🏃‍♀️🏃‍♂️A nevezési díjak alakulása a 17:00 órai rendezvényen csak érmes nevezés tartalma: egy db befutóérem, egy db tornazsák, egy ásványvíz a Tarr Kft szponzorlásával, aki szeretne pólót, az + 1. 500,- Ft-os áron rendelhet a kívánt színben a futam grafikájával (fehér, kék, pink) a tornazsákon is ez a grafika lesz!

A családi nevezéseknél, minimum 3 fős az első 130 család az Intersport tornazsákját kapja kék vagy piros színben. A többi nevező a futam tornazsákját kapja a futam grafikájával nyomva több színű a helyszínen választható érkezési sorrendben! Minden időben befizetett online előnevezőnek jár!

4 km 👟👟👟👟és 10 km 👟👟👟👟👟👟👟👟👟👟:
gyermek nevező: 2. 500,- Ft
felnőtt nevező: 3. 000,- Ft
családi nevezés 4 nevezés 4 főtől 2. 500 / fő
Az ovis futamon a 300 méteres körön
ovisoknak: szervezés alatt ...
indulhatnak 3-tól 8 éves korig.
Gyermeknek számít minden olyan résztvevő, aki betöltötte a 6. életévét és még 14 év alatti diák. Felnőtt nevezés 14 éves kortól. Ovisnak számít az ovis korú gyermek, 3 éves kortól 6,5 éves korig!
A nevezés tartalma: 1 db befutóérem, (szponzori csomag: szervezés alatt) és a frissítő pontokon ital, gyümölcs, szőlőcukor. A futam bulifutam, nem időre megy, aki nem tudja végig futni, nyugodtan belesétálhat, de a távot teljesíteni illik :)
🏃‍♀️🏃‍♂️🎓👩‍🎓👨‍🎓
A Petőfi és Dózsa Iskola tanulói a zárt körű futamon 14:00 órakor díjmentesen indulnak az éremért :) Fő szervezője: Szabó Gábor Tanár Úr, a Petőfi Sándor Általános Iskola felsős testnevelő tanára 🏃‍♀️🏃‍♂️, aki természetesen a késő délutáni toborzó futamon is részt vesz szervezőként. Az érem dr. Keserű Gábor 3D tervei alapján készülnek. A futam a Red Hot Run Group SE és a Petőfi Sándor Általános Iskola közös kezdeményezése. Folytatás júniusban 🏃‍♀️🏃‍♂️🎓👩‍🎓👨‍🎓👪👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧‍👧👨‍👩‍👦‍👦🏃‍♀️🏃‍♂️🎒👟


 Online foglalás

Foglalj időpontot időben. A díjbekérőket március elejétől küldjük! A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza díjbekérő formájában pár napon belül  és csak egyszer nevezz, mert összezavarod a rendszert! Köszönjük! Minden nevező kap befutóérmet, az ovisok is! Ők gyereknevezőnek számítanak és azok a gyerekek is, akik a 17:00 órás 4 km-en indulnak a kocogó távon indulnak. Aki kér pólót, csak az jelölje a méretet és a színt. A befizetéshez küldjük a kódot e-mailben és a névvel együtt kérjük megadni a befizetés azonosítójaként! Családi nevezésnél a megjegyzésbe kérjük a családtagok nevét, távját, póló méretet, színt. Itt mindenkinek jár a befutóérem, ásványvíz és egy Intersport tornazsák családonként! Minden nevezéshez pedig egy érem, egy tornazsák, egy ásványvíz és póló, ha kéritek + 1. 500,- Ft-ért. Akinek valami nem tiszta, hívjon a: +36 30 390 5067-es számon (emberi időben!) Köszönjük!

Szponzoraink a futamon :) Köszönjük!