Hétmérföldes Halloween Balatonszentgyörgy Gulya Csárda 2018. november 3. 16:00 óra online nevezés

Szeretettel várunk Mindenkit egy nagyon kedves helyszínünkön, ahol nem csak az ételek kiválóak, szuper és kedves a Tulajdonos Család, de a terep is ideális, mivel aszfaltos, sík, kerékpár útvonalon futhattok :)

Ez egy különleges, 7 mérföldes futás, ahol fáklyás felvezetésünk lesz :) Nyámándi Piroska BSI Csepeli Futónagykövet és az Élménykülönítmény jótékony sportolója személyében. Kicsit már alkonyodik, amikor indul a bulifutás és mire beérsz, tuti sötét lesz. Az érem nem akármi, mivel egyedi, foszforeszkálós színnel festetjük. Alapban antik bronz, ami két színnel festett, narancs nappal és éjjel világít a szobádban, nap közben tölti magát. :) A pályát foszforeszkáló fényjelzésekkel is jelöljük, hogy el ne tévedjetek, ami szinte kizárt, mert Balatonberényig futtok a biciklis úton, majd frissítés és vissza :) a gyerek- és kocogó táv csak a védett útvonalon zúz az elágazóig, amit szintén jelölünk fényekkel. Az első 250 nevezőnek - kizárólag a helyszínen futó felnőtteknek - a rajtcsomagba aduk egy izotonic drink vérnarancs ízű futóitalt. A kedvezményes nevezési időszak szeptember 15-ig tart. Szeptember 16-tól október 25-ig 500,- Ft-tal emeljük a díjakat. Nem csak helyszíni futamunk lesz, hanem szokásunkhoz híven odahaza is megfutható, bárhol, egyedül vagy csapattal :) Szeretnénk, ha jelmezben futnátok, jelmezben jönnétek, mert akkor igazi a buli. Befutóérmet mindenki kap és nincs külön díjazás, mert csak bulifutam :) Lesz DJ és aki szeretne, tud kedvezményesen enni futókuponnal  egytál ételt a Gulya csárdában, vagy vacsizhat is kedvére. Van egy meglepetés érmünk, mivel miénk az éjszaka is, aki szeretne egy csodás Nightrun érmet, mert még nem futott sötétben a Halloween mellé, duplázhat de csak az éremből, futamból nem. A plusz érem regisztrációja 2. 000,- Ft :) Szeretettel várunk Benneteket!

Távok: 7 mérföld (11,2 km) és 2500 m (kocogó) 500 m gyerek

Versenykiírás:

* 14:30 rajtcsomag osztás 15:50-ig

* 15:50 bemelegítés, Nyámándi Piroska BSI csepeli Futónagykövet vezénylésével

* 16:00 Rajtol az összes táv

Frissítés: 5,6 km a fordító ponton víz, szőlőcukor, alma

 Online nevezés és felelősség vállalási nyilatkozat.

Foglalj időben, mert ilyen érmed nem lesz csak úgy :) A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza 2-5 napon belül. Kérjük, csak egyszer nevezz, mert megzavarod a rendszert! Nevezéseddel vállalod, hogy a futamon megfelelő fizikai állapotban jelensz meg, semmilyen alkohol, drog vagy más szer hatása alatt nem állsz és csak a fizikai állapotodnak és a megfelelő edzettségi szintedhez mért távot választasz. Az úton körültekintően kelsz át és nem veszélyeztetsz más futót. Gyermek nevezése esetén a szülőé minden felelősség! Kérjük vedd figyelembe a fizetési határidőt, mert csak akkor érvényes a kedvezmény, ha addig be is fizeted. Aki egyszer regisztrált és nem fizetett, újból nem fogadjuk a nevezését. Az izotóniás ital csak a helyszínen futó első 250 felnőtt nevezőnek jár. Gyermek nevezés mellé egy db Haribó gumicukrot adunk szeptember 14-e után (mert az első 50 gyerek bögrét kapott) Hajrá! A jelmezes Futókat nagyon szeretjük! A nevezési díj beérkezéséről nem küldünk visszaigazolást, mert aki az egyesületünknek utal az OTP-be, a mi bankszámlánkat adja meg, annak a díja garantáltan beér. Kérjük utaláskor add meg a neved, kódod!