Kőröshegy Csajok és Pasik a Csúcson - közkívánatra helyszíni lett - 2018. szeptember 29. két futam egy napon túra és gyermekversenyek is 500 méteren

A futamok hazai pályán megfuthatónak indultak de annyian szerettetek volna helyszíni versenyt, hogy szerveztünk rá Nektek! Kőröshegyet rengetünk szeptember végén. A Victory run 5 és 10 K távokon felzúz a Kőröshegyre az M7-es melletti domboldalban, a Nightrun pedig 7 km-es távon 17:00 órakor a tetőre és vissza :)  Sok helyen az országban már futóközösségek is róják a köröket az érmeinkért. Mindkettő professzionális, egyedi tervezésű ezüst színű zamak-fém érem, tartós és két színnel megfestett. Az érmeket minden esetben a futam időpontja előtti héten postázzuk a hazai futóknak - természetesen ajánlott küldeményként - névre, címre szólóan. Számlát mindenki kap, aki egyesületnek kéri, kérjük, jelezze.

Csapatos nevezés esetén egy fő nevezzen csak vagy egyesület, továbbá kérjük a létszámot megadni hány főre kéritek. 10 főtől csapatos nevezés, nagy kedvezménnyel. Aki mindkét futamra nevez, kedvezményt kap.

VERSENYKIÍRÁS:

Rajtcél állomás Kőröshegy központjában az Élményvölgy tábor területén. (Kőröshegy, Petőfi Sándor u. 73.)

13:00 Rajtcsomag osztás folyamatosan

14:00 Gyermekfutamok 4-11 éveseknek 14:00-kor Victory éremért, 14:15-kor a Nightrun érmes kör. Nem verseny! Az éremért futnak a gyerekek.

14:00 tombola sorsolások ( TomTom GPS óra a fődíj és még 25 szponzori csomag, értékes díjakkal)

15:00 Csajok és Pasik a Csúcson Victory Run 5 km-es örömfutam és a csúcshódító 10-es táv koedulált

A futam nem időmérős, mindenki az éremért fut de az abszolút első női és férfi befutót díjazzuk.

17:00 Nightrun 7 km-es esti futam zúz fel az M7-es mellett a hegytetőre 287 m szintkülönbséggel

A futamok végén megvendégeljük a befutókat a Kőröshegy Önkormányzattal közösen.

A futam napján túrák is nevezhetőek két távon bármelyik éremért, egyéni indulással 13:00 órától folyamatosan. Az első 300 helyszínre nevező ajándék levendula zsákot kap a rajtcsomagba. Frissítő pont a híd alatt, melyet kétszer látogathattok, illetve a Rajtcélban a Fruit Marketing 100% -os gyümölcslevei. Online nevezés (kérjük csak egyszer regisztrálj, mert akkor is beérkezik, ha nem jelez vissza a rendszer!)

A nevezésed beérkezésétől 3-5 napon belül küldjük a díjbekérőt e-mailben. Kérjük írd be a lakcímed vagy a számla címed, mert ezek elengedhetetlenek mind a számlázáshoz, mind az érem postázásához. A nevezési díj beérkezését nem igazoljuk vissza mivel, ha utalsz és a mi számlaszámunk írod be, akkor úgyis beér, ha hibázol nem megy sehova az utalás és visszajelez a rendszer. Érdemes csapatosan nevezni, mert a díj sokkal kedvezőbb és jó együtt futni :) Mindenki írja be utaláskor a tőlünk kapott nevezési kódot és a nevét, így tudjuk beazonosítani. Kérjük pontosan írd az emil címed, mert különben nem érkezik díjbekérő! Csapatnál kérjük beírni a megjegyzésbe hány fő nevez? Köszönjük és sikeres felkészülést kívánunk a gyönyörű érmekért! Ha valaki mindkettőre nevez, akkor kedvezményt adunk a futamok díjából.