Happy Hippie: Velencei TókerülŐ 2021. augusztus 21. 

Lógtál már eleget? Időpont változás a vírus helyzet miatt! Nem szeretnénk lemondani, így átkerült augusztusra, de az érmeket már májusban postázzuk, mert virtuálisan egész nyáron teljesíthető!

Itt találod a facen az eseményt >>>>>>>>>  https://www.facebook.com/events/282593386251523

Ha kapható vagy egy kis sportra, mókára, kacagásra, vidámságra és lesz egy szabad hétvégéd, akkor csatlakozz hozzánk, kerüld meg a tavat a bringás úton 30 km-en beöltözve Hippy-nek, vagy vedd fel ami jólesik... Mi itt leszünk a bázisunkon a rajtcélban egy csúcs-szuper éremmel, sárga-lila konferencia táskával és egy menő 3 funkciós tollal, ahol a lufikat látod, lila és sárga, hogy feldobjuk a napod, mert tökre elég a punnyadásból!

Teljesítheted: kerékpárral, futva, túrában vagy görivel, rollerrel, váltóban... , ahogy Neked jól esik. Hívj meg másokat is az eseményre! Egyéni rajtok lesznek... amikor érkezel, akkor indulsz és egy apró opció: 1 alap rajtcsomag március 31-ig 3. 300,-Ft, (érem+konferencia táska+toll) DE jöhettek többen és akkor minimálisat ugrik a díj: 1 alapcsomag + 1 érem 4. 400,- Ft 1 alapcsomag + 2 érem (így 3-man jöhettek!) 5. 500,- Ft-ért, 3 érmet kaptok, de csak egy csomagot, ha mégis mindenki kéri, akkor egyenként kell benevezni... 

Béke veletek!

De, ha mindenkinek kell minden, akkor annyit nevezz, amennyien jöttök, még akkor is röhögve tiétek a Hippy csomag...

Hazai körben is teljesíthető, amikor akarod,  4. 000,- Ft postázva, ajánlottan..


 Online nevezés

Foglalj időpontot időben. Kérjük, hogy csak egyszer nevezz, mert összezavarod a rendszert! És ne aggódj, ha nem megy azonnal díjbekérő, de 3 nap alatt kiér. Fontos: aki hazaiban teljesíti, az postán kapja ajánlottan május végén.  Akinek kérdése van itt elér: +36 30 3905067 (Eszter) a számlát a befizetés után elektronikusan kapod!  Az alapcsomag tartalma április 11-től: 1 érem, 1 napszemcsi (fehér) 1 toll!