Happy Hippie Dilifutam Zirc, Bagolyvár 2019. április 6. online nevezés


A futam szlogenje: "Csak szállok, mint a sóhaj és a béke veletek!" Oltári érmet tervezünk Nektek, totál Hippie-korszak 7 színnel ezüst színű fém alapon. Csak, hogy ne unatkozzatok és megtörjük a monotóniát :) Koedukált futam vagy túra :) Szervezünk Nektek egy Dilifutamot Zircen a Bagolyvár Fogadó Rajtközponttal. Rendhagyó futam, mi folyamatosan ötletelünk és higgyétek el, nem fog csalódást okozni sem az érem, sem a Stáb :) Próbálunk egy kis Hippie hangulatot teremteni Nektek és zeneileg is visszahozzuk az 1960-as éveket. Ami még alap: bárki futhat hippicuccban, csak legyen rajta Futócipő. Nagyon fontos: a futam indítási idejében a nagy érdeklődés miatt lehet majd egy olyan módosítás, hogy a futamot ketté kell bontani, ha hatalmas lesz a tömeg, mert 500 főnél többen nem indulhatnak egyszerre az útlezárás miatt.... így 15:00-kor is lenne egy rajt de csak akkor, ha nagyobb lesz a futólétszám 700 főnél. (ami nálunk nem ritka, lásd: Zirc, Bagolyvári Tündérfarmos futam 2017. szept. 29!) Természetesen ezt a dupla futam időpont változást már március elején jelezzük!

Távok: 5,6 km (kocogó) 7 mérföld (11,2 km) és 500 m gyerektáv és természetesen nomád túra is, ahol érmet és térképet adunk útravalónak és természetesen túraútvonalon a Cseszneki várhoz. Túrainfó: nagyon fontos, hogy a túrázók saját felelősségre indulnak, adunk útvonalat de a frissítésről, evésről maguk gondoskodnak!

Étkezés: lesz két választható futó kuponos egytálétel, ami 700,- Ft/adag, ezt beszámlázzuk a díjbekérőn, aki a helyszínen veszi 1. 200,- Ft/adag. Minden más választható az étlapról. Lesz retrobusz a frissítőn :)
Versenykiírás:
10:30 Rajtcsomag osztás a Bagolyvár rezidenciáján öltözők, mosdók (a túrázók folyamatosan indulnak)
12:00 Gyerek futam (500 m) mindenki befutóérmet kap és bögrét ( a póló csak külön kérhető 2. 500,- Ft)
12:30 Tombolasorsolás
12:50 Bemelegítés
13:00 Rajtolnak a fő futamok

15:00 (amennyiben a létszám meghaladja a 700 főt, kettévesszük a futamot és ekkor is lesz egy rajt!)

A futam célja a bulihangulat, így nem időre futtok, hanem kedvtelésből! Mivel az április amúgy is bolondos hónap, így reméljük az időjárás is kegyes lesz. Természetesen lesz bringás felvezetés, sőt motoros-jelmezest is tervezünk ;) És a Bagolyvár retro kisbusza is közreműködik a frissítő ponton, mint a tavalyi Hatalmas Bagolyvári Futamunkon ;) Étkezés: a Bagolyvár fogadó menüjét fogyaszthatjátok futókedvezménnyel, de természetesen az étlapról is választhattok kedvetekre ...... A 2 fődíjat a Bagolyvár ajánlja fel az elsőknek!
Díjazások: a gyerekek és a kocogó táv befutóérmet kap, a 7 mérföldesen díjazzuk az első 3 női és első 3 férfi abszolút befutót. Fődíjak az első női és férfi befutónak 7 mérföldön: Bagolyvár 2 fős 2 éjszakás :)
Mindenki nyugodjon meg, őrületes hangulatot produkálunk, és a verseny hatalmas színes füstfelhővel indul.... ,amiről Nagy Róbert Speaker hippiszerkóban gondoskodik :) Szeretettel várunk Zircen a Bagolyvárnál egy laza, link, DE vérpezsdítő bulifutáson vagy nomád túrán ♥ Oltári-ütős érmünk lesz, és a trikónk sem pite :) Természetesen Beatles is szólni fog, a Szuper DJ -nek köszönhetően ;)

 Online nevezés: olvasd végig, fontos infók!

Foglalj időpontot időben! Csak egyszer regisztrálj, mert megzavarod a rendszert!!! Minden regisztráció beér, de levettük a visszajelzést, mert túlterhelt az oldal! A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza díjbekérő formájában 1-5 napon belül. Csak egyszeri nevezést fogadunk el a futamra! Csak egyszer küldünk díjbekérőt, aki nem fizeti be határidőre, ne nevezzen újra! Köszi a megértést! Mindenkinek számlát állítunk ki a nevezési díjról, és a rajtcsomagosztáskor átvehető, de, akinek előbb kell, mert céges vagy egyesületi, az jelezze a megjegyzésben és kipostázzuk! Az otthon futóknak a futam előtti héten postázzuk ajánlott küldeményben a rajtcsomagot, nekik nem opció a bögre és az Isó (trikó-befutóérem lesz a csomagjukban). A nevezési díj beérkezéséről már nem küldünk visszaigazolást, mert aki a mi Egyesületi OTP számlánkra utalja a díjbekérőben szereplő összeget, azé mind beérkezik. A túra-nomád csomagban érem és bögre regisztrálható, aki kér pluszban pólót-trikót, az jelezze a megjegyzésben; 2. 500,- Ft-ért kérhet. A kulcstartó külön kérhető, az érem pontos mása, értéke 1. 200,- Ft. Október 1-től november 30-ig nem emelünk díjat, csak kivesszük a bögrét és az Isót :) Nagy és ütős futam lesz Beatles zenével, szuper hangulattal.  Aki hippiejelmezben jön, jelezze, mert neki lesz meglepetésünk. Az ételt előfoglalással 700,- Ft-os kuponnal számlázzuk, ezt a futamon beválthatod! Ha a helyszínen kéred, akkor 1. 200,- Ft/adag. Jól írd az e-mail címet, mert különben nem ér célba a díjbekérő!

                                                            Utaláskor: név+kód a megjegyzésbe írandó!!!