Gyereknapi Varázskastély Trail a Naplóval Veszprém Kolostorok és Kertek 2018. május 27. online nevezés 

A varázskastély gyermeknapi futam a Kolostorok és Kerteknél, aki a futam fő támogatója és a Fő szponzora a Veszprémi Napló a Red Hot Run Group Sportegyesület szervezésében. Gyermek és felnőtt terepfutamok a Gulya dombon és a környékén :)

 • Versenykiírás:
  * 10:00 Rajtcsomag osztás folyamatosan
  * 11:50 Futam megnyitója a Napló és a Red Hot Run részéről
  * 12:00 Gyermekversenyek 700 méteren kettő korosztályban
  * 12:30 Eredményhirdetés és díjátadók
  * 12:45 Tombola sorsolás TomTom GPS futó óra (45. 000,- Ft) és egyéb díjak :)
  * 13:20 Bemelegítés a felnőtt futamokra 5- 10 K
  * 13:30 5,5 km és 10 K versenyek (örömfutamok, nem időre megy) az 5,5 km-es távon az első női és első férfi befutót, a 11 K távon az első 3 női és az első 3 férfi befutót díjazzuk.
  * 15:00 Díjátadók a napló közreműködésével :)

Az érmeink a napló színeivel Kék és a hölgy versenyzőink kedvére téve pink :) arany színűek. A pólóink 100% pamut, ADLER fehér alapon kék és pink színnel gyermek és felnőtt méretben. ;) Egyedi rajtszámaink lesznek, ami maradandó és szép-emlék a futam képével. A 2017-ben nevezők ajándékba kapják a futam bögréjét
A Kolostorok és Kertek gyermeknapi programján is részt tudnak venni a futóink ;) Ez úton is köszönjük a mesés helyszínt a fő támogatónknak! Rajtcsomag tartalma: 1 db 0,5 l ásványvíz, egy csoki, rajtszám befutóérmet mindenki, pólót, aki kért és bögrét az első 200 nevező, vagy aki kér.

A verseny természetesen a Magamnak Futam-O.K. opcióval is nevezhető a messze lakóknak :)
Szponzorok és tombola felajánló támogatók jelentkezését is várjuk a redhotrun@freemail.hu e-mail címen.

Online nevezés a Varázskastély futamra

A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza 5-7 napon belül legkésőbb egy díjbekérő formájában. Minden befutó-nevező érmet kap. Aki szeretne pólót kérjük csak az jelölje be a póló méretet, aki érmeset nevez az ne!

Kérjük, hogy figyeljetek a fizetési határidőre a díjbekérőn, mert a versenyre egyszer lehet nevezni, nem küld visszaigazolást a rendszer de beér minden nevezés! Aki nem fizeti be a határidőig a díjat, annak a nevezése törlődik 10 napon belül és nincs lehetőség újra nevezni.

A gyermek versenyek 500 méteres távon vegyes futamokban zajlanak. 2 korosztály van, kérjük figyeljetek erre! Pólót csak 146-os mérettől tudunk készíttetni, mert erre fér csak rá a kastély. Szeretnénk, ha minél többen beöltöznétek, hisz' ez a nap erről szól.

Ez a nevezés egyben felelősségvállalási nyilatkozat is. Mindenki elismeri, aki beküldi az online nevezést, hogy a versenyen saját felelősségre vesz részt és a gyermekéért is a futam alatt ő felel. Egy esetleges baleset kapcsán a szervező nem vonható felelősségre, mert mindenki önként indul a futamon és a gyermeket nevező nyugodtan kísérheti a csemetét 5-6 éves korig.

A bögre 2018-ban opció, 500,- Ft/db és ezt jelezzük, ha elfogyott. Kérhettek kulcstartót, ami az érem pontos mása csak karabineres 1. 000,- Ft/db.

A Magamnak Futam-O.K. opció nevezőinek a  bögre nem opció, azt nem postázzuk. Természetesen a futam előtt pár nappal küldjük nekik az érmet, pólót és nekik is van kedvezményes díj 2017-ig, majd 2018. január 1-én emelünk nevezési díjat és március 1-én.