a II. Tavaszi Tókerülő

Full motion a Vital Clubbal run, bike, tour sportnap a Velencei tónál  a TóParty kempingben

Gárdony 2020. március 21.


⭐️🌞🌙🌠  Ez lesz a II. Tavaszi tókerülőnk, mert annyira szuper lett a  promóció, hogy egy nagy szponzor, a székesfehérvári Vital Club lesz a névadónk és a Fő szponzorunk, oltári tombola díjakkal és a rajtcsomagba is rendesen osszuk a kuponokat, ajándékokat. hatalmas buli volt a 2019-es tavaszi, így túl kell szárnyalnunk!
🚴‍♂️🚴‍♀️🚵‍♂️🚵‍♀️🏃‍♀️🏃‍♂️🚶‍♂️🚶‍♀️⭐️🌞🌙🌠 Várjuk a családokat, csapatokat, baráti társaságokat is szeretettel! 🥰Az érem természetesen ezüst színű alappal, több színnel, és foszforeszkáló festéssel készül! Azért változtattunk helyszínt (5  km-rel vagyunk távolabb), mert a Drótszamár elkezdett belépő díjat szedni a résztvevőinktől... ezt nem hagyhattuk..!

Rajt-cél bázis a Gárdony, TóParty Kemping 11:00-től este 17:00-ig és természetesen itt szállást is foglalhattok! Várunk Bringásokat🚴‍♂️🚴‍♀️, túrázókat🚶‍♂️🚶‍♀️ és futókat🏃‍♀️🏃‍♂️. Családokat és mindenkit, aki szeret sportolni! Csodás érmünk van, ami foszforeszkál is! 🥰🤲😇🌠🌙  Minden táv teljesíthető bármely módon: futva, bringázva vagy gyalogolva. Mindenki a saját felelősségére indul. Mi 2 frissítőt biztosítunk (rajtcélban és az 5 km-es fordulónál 15:00-ig).  Felelősségvállalási nyilatkozat nélkül senkit nem regisztrálunk be a rajtnál, feltöltjük a nevezési oldalra és hozni kell! Itt letölthető!

Rajtok:
11:00-től 15:00-ig folyamatosan, kötetlenül, érkezési sorrendben de 17:00 óráig be kell érni!

13:30 Tombolasorsolás (mindenki a saját nevével játszik és húzáskor,aki nincs jelen, rátesszük a díjra a nevét és 17:00-ig átvehető a szervezőknél (jól bevált eddig!) 500,- Ft/tombola, hatalmas díjakkal, a Vitál klub felajánlásaival!

Távok amik adottak: a  körökön, abszolút kötetlen, csak a frissítő pontok fixek. Rajt érkezési sorrendben, egyéni, nem mérünk, nem időre megy:
A: a Bence hegyre fel (fut, túra, bringa a merészebbeknek) 13,5 km és itt a csodás kilátóban lehet időzni
B: Tókerülő 29 km (frissítésről mindenki maga gondoskodik, mert nem verseny, tele van a bringás út büfékkel, kutakkal és lehet hívni a futóknak bringás kísérőt 🚴‍♂️🚴‍♀️🚵‍♂️🚵‍♀️🏃‍♀️🏃‍♂️
C: 10 km, Velencén a Rajtcéltól 5 km-re a frissítőpontnál fordul a (15:00-ig van kint ez a pont!)

 2020. január 1-től 5. 500,- Ft az érem+pólós (póló február 15-ig kérhető már csak!) nevezés. Étkezés, kuponnal, előre foglalással kedvezmény! Parkolás, mosdó a TóParty kempingben a nevezőknek ingyenes! Akinek kérdése van, hívjon: +36 30 390 5067 köszönöm, Eszter

 Online nevezés

Az 1+1 nevezés csak helyszínre szól, akár fut, akár teker, két érem, 2 üdítő 5. 500,- Ft 02. 28-ig! Póló nem kérhető mellé, mivel ez csak érmes akció! Kérjük így töltsétek a nevezéskor! köszi!

Foglalj időpontot időben! A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza díjbekérő formájában 1-3 napon belül. Csak egyszer nevezz, mert különben csak bezavarod a rendszert!!! E-mail címet jól írd, mert oda megy a díjbekérő, s kérjük, hogy a lakcímet mindenki adja meg, mert ki kell állítanunk mindenkinek a számlát, ami a rendezvényen átvehető. Aki előbb kéri cégnek, egyesületnek, az írja be a megfelelő rovatba! A befizetést nem igazoljuk már vissza, mert aki jól írja a bankszámlát, biztosan beér! Befizetéskor: NÉV + KÓD a megjegyzésbe mindenképp kerüljön be, mert így azonosítunk be mindenkit! Köszönjük! 🥰