a II. Tavaszi Tókerülő

Full motion a Vital Clubbal run, bike, tour sportnap a Velencei tónál a Drótszamárnál 2020. március 21.


⭐️🌞🌙🌠  Ez lesz a II. Tavaszi tókerülőnk, mert annyira szuper lett a  promóció, hogy egy nagy szponzor, a székesfehérvári Vital Club lesz a névadónk és a Fő szponzorunk, oltári tombola díjakkal és a rajtcsomagba is rendesen osszuk a kuponokat, ajándékokat. hatalmas buli volt a 2019-es tavaszi, így túl kell szárnyalnunk!
🚴‍♂️🚴‍♀️🚵‍♂️🚵‍♀️🏃‍♀️🏃‍♂️🚶‍♂️🚶‍♀️⭐️🌞🌙🌠 Várjuk a családokat, csapatokat, baráti társaságokat is szeretettel! 🥰Az érem természetesen ezüst színű alappal, több színnel, és foszforeszkáló festéssel készül!

Rajt-cél bázis a Drótszamár Kemping 11:00-től este 17:00-ig és természetesen itt szállást is foglalhattok! Várunk Bringásokat🚴‍♂️🚴‍♀️, túrázókat🚶‍♂️🚶‍♀️ és futókat🏃‍♀️🏃‍♂️. Családokat és mindenkit, aki szeret sportolni! Csodás érmünk van, ami foszforeszkál is! 🥰🤲😇🌠🌙  Minden táv teljesíthető bármely módon: futva, bringázva vagy gyalogolva. Mindenki a saját felelősségére indul. Mi 2 frissítőt biztosítunk (rajtcélban és az 5 km-es fordulónál Gárdonyban.  Felelősségvállalási nyilatkozat nélkül senkit nem regisztrálunk be a rajtnál, feltöltjük a nevezési oldalra és hozni kell! Itt letölthető!

Rajtok:
11:00-től 15:00-ig folyamatosan, kötetlenül, érkezési sorrendben de 17:00 óráig be kell érni!

13:30 Tombolasorsolás (mindenki a saját nevével játszik és húzáskor,aki nincs jelen, rátesszük a díjra a nevét és 17:00-ig átvehető a szervezőknél (jól bevált eddig!) 500,- Ft/tombola, hatalmas díjakkal!

Távok amik adottak: a  körökön, abszolút kötetlen, csak a frissítő pontok fixek. Rajt érkezési sorrendben, egyéni, nem mérünk, nem időre megy:
A: Bence hegyre fel (fut, túra, bringa a merészebbeknek) 6,5 km és itt a csodás kilátóban lehet időzni
B: Tókerülő 29 km (frissítésről mindenki maga gondoskodik, mert nem verseny, tele van a bringás út büfékkel, kutakkal és lehet hívni a futóknak bringás kísérőt 🚴‍♂️🚴‍♀️🚵‍♂️🚵‍♀️🏃‍♀️🏃‍♂️
C: 10 km, Gárdony irányban a Rajtcéltól 5 km-re a frissítőpontnál fordul a Tó-Party starnd büfénél (15:00-ig van kint ez a pont!)

Kedvezményes időszak kizárólag október 30-ig! Itt a rajtcsomag tartalma: érem-póló-tornazsák! A nevezési díj egységesen, minden távon: 5. 000,- Ft! Használd ki!!  Október 1-től december  31-ig már nincs tornazsák, érem-póló van és a díjat nem emeljük. 2020. január 1-től 6. 000,- Ft a nevezés, míg le nem zárul március elején. Helyszíni nevezést nem tervezünk, a 2019-es 1170 fővel betelt.

 Online nevezés

Foglalj időpontot időben! A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza díjbekérő formájában 1-3 napon belül. Csak egyszer nevezz, mert különben csak bezavarod a rendszert!!! E-mail címet jól írd, mert oda megy a díjbekérő, s kérjük, hogy a lakcímet mindenki adja meg, mert ki kell állítanunk mindenkinek a számlát, ami a rendezvényen átvehető. Aki előbb kéri cégnek, egyesületnek, az írja be a megfelelő rovatba! A befizetést nem igazoljuk már vissza, mert aki jól írja a bankszámlát, biztosan beér! Befizetéskor: NÉV + KÓD a megjegyzésbe mindenképp kerüljön be, mert így azonosítunk be mindenkit! Köszönjük! 🥰