Full motion run, bike, tour day & night sportnap a Velencei tónál Drótszamár Kemping augusztus 24-25.


10-től 22-ig⭐️🌞🌙🌠 virítunk :D és zárjuk a nyarat.
🚴‍♂️🚴‍♀️🚵‍♂️🚵‍♀️🏃‍♀️🏃‍♂️🚶‍♂️🚶‍♀️⭐️🌞🌙🌠

Rajt-cél bázis a Drótszamár Kemping 10:00-től este 10:00-ig és természetesen itt szállást is foglalhattok! Várunk Bringásokat🚴‍♂️🚴‍♀️, túrázókat🚶‍♂️🚶‍♀️ és futókat🏃‍♀️🏃‍♂️. Családokat és mindenkit, aki szeret sportolni, akár az éjszakába nyúlóan. Csodás érmünk van, ami foszforeszkál is, és jótékonykodunk🥰🤲😇🌠🌙 megint, mert, ha Velencei tó, akkor gyűjtünk a Velencei Tavi Speciális Kutatómentőknek.... Minden táv teljesíthető bármely módon: futva, bringázva vagy gyalogolva. Mindenki a saját felelősségére indul. Mi 5 frissítőt biztosítunk. A 18:00 órától tókerülőknek kötelező már a fejlámpa viselése! Felelősségvállalási nyilatkozat nélkül senkit nem regisztrálunk be a rajtnál, feltöltjük a nevezési oldalra és hozni kell! Itt letölthető!

Rajtok:
10:00-től este 19:00-ig folyamatosan, kötetlenül, érkezési sorrendben de 22:00 óráig be kell érni!
19:00 Fix rajtidő! Csak futóknak! Nightrun rajtol, a futam - fejlámpások! - egyszerre rajtol és fut fel a Bence hegyre (nem verseny!) a táv 6,5 km bringás úton zúz!

Távok a nappali körökön, abszolút kötetlen, csak a frissítő pontok fixek! Rajt érkezési sorrendben, egyéni, nem mérünk, nem időre megy:
A: Bence hegyre fel (fut, túra, bringa a merészebbeknek) 6,5 km (a Nightrun távon csak ez opció, csak futóknak, csak fejlámpával!)
B: Tókerülő 29 km
C: 10 km, mindkét irányban a Rajtcéltól 5-5 km-re a frissítőpontnál fordul.

Éjszakai program a Drótszamár kempingben: tábortűz és buli 22:00 óráig. :) A szállás itt helyben van, sátorozás, és házak is bérelhetők a kempingben! Infó a Drótszamár kemping oldalán elérhető.

Étkezés előfoglalással féláron: 500,- Ft/ adag, a helyszínen 990,- Ft/ adag, a büfé folyamatosan üzemel. Az előfoglalós futókedvezményes kupont hozzászámoljuk a nevezési díjhoz, és adjuk a rajtcsomaggal.

Kedvezményes időszak kizárólag február 28-ig! Itt a rajtcsomag tartalma: érem-póló-tornazsák! A nevezési díj egységesen, minden távon: 5. 000,- Ft! Használd ki!! Március 1-től május 30-ig már nincs tornazsák, érem-póló van és a díjat nem emeljük. Június 1-től 6. 000,- Ft a nevezés, míg le nem zárul augusztus elején. Helyszíni nevezést nem tervezünk. Itt találjátok a felelősségvállalási nyilatkozatot...

 Online nevezés (átmenetileg szünetel!)

Foglalj időpontot időben! A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza díjbekérő formájában. Csak egyszer nevezz, mert különben csak bezavarod a rendszert!!! E-mail címet jól írd, mert oda megy a díjbekérő, s kérjük, hogy a lakcímet mindenki adja meg, mert ki kell állítanunk mindenkinek a számlát, ami a rendezvényen átvehető. Aki előbb kéri cégnek, egyesületnek, az írja be a megfelelő rovatba!