Csicsergő Velencei Jótékonysági tókerülő online nevezés 2019. június 22. egy napon a Red Black Challenge -el

Ismét jótékonysági tókerülőt szervezünk. A tavat kerülheted: futva, bringával, rollerrel, gyalog vagy görivel. Aki szeretné támogatni a Bátor Tábor által szervezett gyermektáborokat, itt a helye egy körön. A Csicsergő érmünk nagyon bájos és sokak nehezményezték, hogy csak egy pénteki napon lehet megszerezni Csepelen, így a június 22-ei saját kihívás napunk mellé szervezzük ezt a társ kört. Abszolút kötetlenek a jótékonysági köreink, hogy minél többen részt tudjatok venni. Lényege: biztosítunk egy rajtcél bázist, ahol tudtok parkolni, kempingezni, fürdeni a tóban, étkezési, mosdó és öltözési lehetőség is van ingyenesen. A frissítésről mindenkinek magának kell gondoskodnia a körön! A rajtcsomag osztáson a Red Black Challenge körünk résztvevőinek osztunk, de ott kell beregisztrálni erre a jótékonysági körre is. Az érmet is ott kapjátok, nomeg a számlát a nevezési díj befizetéséről. Ugyanúgy lehet kérni sportolói kedvezménnyel, előfoglalással 500,- Ft-ért étkezést és használhatjátok a Drótszamár kemping területét ami hatalmas! A nevezési díj tartalmazza: 1 db érem, a kemping díjmentes használata a kör napján és egy karszalag, 1 db 0,5 l-es ásványvíz. Helyszíni nevezést nem tervezünk, mert az érmek elfogynak!

Programkiírás:

10:00 órától folyamatosan be lehet regisztrálni, a felelősségvállalási nyilatkozattal és egy karpántot adunk, amivel a beérkezéskor a célban igazolni tudod, hogy tókerülő vagy, és adjuk az érmet.

15:00 óráig lehet beregisztrálni, aki akkor érkezik, az érmet már előre kapja, mert mi 17:00 órakor zárjuk a kört. Az étkezési kuponok egész nap beválthatóak a kemping büféjében! Aki nevez és kér étkezést, hozzászámoljuk a nevezési díjhoz, aki több adagot kér, jelezze a megjegyzés rovatban. Szeretettel várunk!

A felelősségvállalási nyilatkozatot itt tudod letölteni. Ezt mindenkinek le kell adni aláírva, kitöltve 22-én!

Online nevezés

 A nevezésed e-mailben igazoljuk vissza 1-5 napon belül díjbekérő formájában e-mailben. Kérjük az e-mail címed pontosan írd add meg, mert a díjbekérő nem ér oda. Abban adjuk meg a kódod, bankszámla számot. Utaláskor kérjük: név-kód a megjegyzésbe! Lakcímet kérjük megadni, mert számlát állítunk ki a díj befizetéséről. Senkinek nem küldünk visszaigazolást a nevezési díj befizetéséről, mert aki jól írja a bankszámlát, azé mindig ideér! Aki elrontja, annak meg jelez a bankja :) Aki számlát kér egyesületnek, cégnek, csak az adja meg a plusz adatot. Aki cégre kéri a számlát, kipostázzuk a lakcímére.