"CIDRI-KÖR" Gulyafarsang áll a bál, őrületes, jelmezes bulifutam Balatonszentgyörgy, Gulya Csárda

2019. február 16.  Fuss vagy tekerj, ha fázol, akkor is! 

🏃‍♀️😂🤩👩‍🎤🙈🙉🙊💃🕺🥣🍲🍕🎉🎊


A 7 mérföldes Halloween "betelt" és hatalmas sikerű bulifutamunk után következi a folytatás .... február 16-án a kedvenc helyünkön, sík terepen, védett bicikli úton zajlik majd a futamunk. Házigazdánk ismét a Gulya Csárda Balatonszentgyörgyön, ahol sosem csalódunk a fenséges ételekben és a színvonalas, családias kiszolgálásban. Nemcsak egy jót futsz, de buli is, ami eszem-iszommal zárul. Jelmezes Staff csapatunk oszt.

Nevezhető távok: 500 m gyerekkör a csárda körül, 2500 m kocogó és a kedvelt 7 mérföld: 11,2 km-es zúzó, melynek a fordító és frissítő pontja a "terülj-terülj" asztalkámmal Balatonberényben van az 5,6 km-nél.

🏃‍♀️😂🤩👩‍🎤🙈🙉🙊💃🕺🥣🍲🍕🎉🎊 Programtervünk:

11:00 Rajtcsomag osztás (buli karszalag, amit megtarthattok)

12:20 Tombolasorsolás szponzori csomagokkal

12:45 Gyerekkör 500 méter a Csárda körül

13:00 Rajtolnak a Hétmérföldesek, bringások és a kocogók (nem verseny, mindenki a Befutóéremért fut)

🥣🍲🍕🎉🎊 Futó ételkupon! 500,- Ft a Gulya Csárda felajánlásával, csak előrendelhető! 1 db farsangi fánk 2 dl teával :) A helyszínen bármit fogyaszthattok az étlapról, de fánk nem lesz már.

Gulya kuponok beváltása a Csárdában. Öltözési lehetőség, külön termet kapunk és a mosdók hihetetlenül kulturáltak. A Csárdában tudtok meleg ételt enni és a zenéről Goóz Laci a Balaton-Hang Rendezvénytechnika gondoskodik. Szeretnénk, ha jelmezben jönnétek, mert a 600 fős Halloween futamunkon is nagyon ötletes és színvonalas volt a legtöbb résztvevőnk szerkója... az érem fantasztikus lesz, 6 színű, csillogó bronz és ismét mesterien megtervezve 3D-ben dr. Keserű Gábor szervezőnk által.A felelősségvállalási nyilatkozatot kérjük, kinyomtatva, aláírva hozzátok magatokkal! Köszönjük!  :)

 Online nevezés  🏃‍♀️😂🤩👩‍🎤🙈🙉🙊💃🕺🥣🍲🍕🎉🎊

Foglalj időpontot időben, mert a díjak havonta növekednek. A nevezésed e-mailben igazoljuk vissza 3-5 napon belül díjbekérő formájában.. a spamban is keresheted. A felelősségvállalási nyilatkozatot kérjük töltsd le, és hozd magaddal a rendezvényre. Kérjük, csak egyszer regisztrálj, mert összezavarod a rendszert, és a határidőre (10 nap) fizesd be a díjat. A be nem fizetett nevezőket 20 nap múlva töröljük, és tőlük már nem fogadunk el új nevezést. Helyszíni nevezésünk nem lesz előreláthatóan.

Közkívánatra (és mivel a futam bicikliúton zajlik) a nevezési lehetőségek bringás opcióval egészültek ki (időjárástól és erőnléttől függően szabadon választhatjátok ki, hogy mennyit tekertek) 16 km a minimum.