Bátor Tábor Jótékonysági körök online nevezés négy helyszínen (November 9. Veszprém, Hatvan;

November 17. Csepel és Pécs)


Versenykiírás Veszprémben:
helyszín: Veszprémvölgy, Kolostorok és Kertek
nevezhető távok: 500 m gyerek, 2 km páros bátor-kör (bekötött szemmel), 5-10 K futó (terep), 10 km kerékpáros (terep) Gulya domb, szintkülönbség!

A többi helyszínen futó- és bringás körök ugyanúgy, csak jelöld majd a helyszínt!
🏃‍♀️🚴‍♂️🚶‍♂️ teljesíthető: futás, túra, kerékpár, páros futam.
🥰 11:00 Rajtcsomagok osztása
🥰 12:45 Gyerekfutam 500 m a parkban
🥰 13:00 Bátor-kör: 2 km páros futam, vakon futás (bekötött szemmel, társat váltva a fele távon) a park területén. Bárki nevezhet, de csak párosban! Akkor tarjuk meg, ha az érdeklődők száma eléri az 50 főt.
🥰 13:30 Tombolasorsolás sok-sok díjjal
🥰 14:00 Kerékpáros rajt (mindenki egyéniben indulhat, saját útvonalon, a rajtcél fix csak!)
🥰 14:05 Futórajtok (terep)

A rendezvény ideje alatt adományokat is gyűjtünk. Belépő a rendezvényre, (nem kötelező, csak opció) aki szeretne még segíteni adománnyal is, hasznos lehet: (szalvétacsomag, wc papír csomag, papírtörlő, Nesquik kakaópor, Nutella, Milka csoki, táblás).  A futam érme a Bátor Tábor jóváhagyásával a saját logójuk, ezüst színű zamak, fém érem, sokszínű. A futam pólója kék alapon sárga nyomattal, hosszú ujjú, unisex futómez. Opciók: csak érmes és érmes-pólós nevezések. A rendezvényen a Bátor Tábor adománygyűjtő urnája is ki lesz helyezve, ott is tudtok adományt elhelyezni pluszban.

A rendezvény alatt a helyszínen mosdó-wc használat biztosított, öltözési lehetőség külön nem lesz. Étkezés a Büfében. :) szeptember 15-ig tart a kedvezményes nevezés, majd szeptember 30-ig a következő sáv és október 31-ig az utolsó időszak. Aki szeretne sportmezt a rajtcsomagjába, külön jelölje és hozzászámoljuk a díjhoz. 2. 500,- Ft/db. Sportmez rendelés zárása: 2019. október 14. Innentől a csomagban kérhető, vagy csak érmes nevezés, vagy érem+tornazsák+Bátor toll.

 Online nevezés

Foglalj időpontot időben!  A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza díjbekérő formájában 1-3 napon belül. A befizetésről nem küldünk visszaigazolást, mert aki a mi számlánkra utal, azé beér! A befizetéskor tüntesd fel a neved, kódod. Kérjük, csak egyszer nevezz, mert megzavarod a rendszert! Aki több fővel nevez, írja be a nevezésbe a többi résztvevő nevét és úgy küldjük a díjbekérőt!