Badgirl újratöltve 2021. 30 K 

A nagy sikerű 2020-as Badgirl érem+rajtcsomag, közkívánatra ismét elérhető, mert   a tavalyi vírus helyzet sajnos megtépázta a körünk, így aki lemaradt a 835 Velencei Tókerülő Csajszitól, most pótolhatja futva, tekerve, váltóban, túrában, mert maradt pár rajtcsomagunk, ami 2021-ben is ugyanolyan csábos és küzdelmesen megszerezhető, kizárólag virtuálisan május 2-ig teljesítve, akár a Velencei tavat kerülöd, vagy bárhol teljesíted a 30 km-es távot. 

A komplett rajtcsomag tartama: Bag Girl érem, Bad Girl táska, Bad Girl napszemüveg a Bad Girl tokjával és egy Bad Girl toll. Mindez ajánlottan postára adva április utolsó hetében, hogy Anyáknapjáig teljesíthesd. A mi meglepetésünk, hogy a teljes kollekció most 4. 400,- Ft-os nevezési díjon elérhető, mert  115 csomag várja a 30 km-es távot teljesítő gazdáját. Aki benevez, május 2-ig bárhol és bármikor teljesítheti és igazolás képpen a körét feltöltheti a face esemény oldalára. Aki nem akar lemaradni, iszkiri, mert csak 115 csomag maradt!

Online nevezés

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza díjbekérő formájában 1-3 napon belül, amiben küldjük a kódot és utalhatsz, majd megy a számla e-mailben a csomag meg ajánlottan április végén