🥰🙊 Aloha Family a ReklámRuha.hu szponzorálásával Velence Drótszamár augusztus 24. 🙊☀️🥰🏃‍♂️🚴‍♀️🏊‍♂️

Családi, csapatos, egyéni nevezésekkel tartunk egy sportnapot: úszhatsz, futhatsz vagy körbetekerheted a Velencei tavat. 10:00 órától várunk a Drótszamár kempingben a rajtcélkapunkkal, regisztrációval, durván jó éremmel és rajtcsomaggal, hogy a nyár utolsó szombatján megszerezd a rajtcsomagod szponzori ajándékokkal. Az egyedi jelleg abból fakad, hogy bármikor rajtolhattok, érkezési sorrendben, teljesen kötetlenül 10:00-től 15:00 ig. A rajtkapunk 9:00-től áll 17:00-ig. Helyszín: Velence, Drótszamár kemping. Természetesen, ha már korábban körbetekernétek, nem gond, a rajtcsomag a kör után is átvehető!

🥰☀️🙊🚴‍♀️🏃‍♂️ Mit adunk a rajtcsomagba? 1 db strandbelépő a Drótszamárba, (aznapi), 1 db ezüst színű zamak érem, (5 színű) ; 1 db fehér, színes napszemcsi a ReklámRuha.hu felajánlásával, 1 db Aloha színes toll, hajrá!, 1 db müzliszelet,  termékminták 🥰☀️🙊🚴‍♀️🏃‍♂️ II. Kedvezményes időszak: július 31-ig! III. Kedvezményes időszak: augusztus 1-től augusztus 15-ig, majd zárjuk az online nevezést!

🥰☀️🙊🚴‍♀️🏃‍♂️ Mit kell teljesíteni az éremért? Körbe kerülheted a tavat a bringás úton, ami 29 km, vagy futhatsz érte 10 km, az 5 km-re lévő frissítő pontunkig, ahol fordulsz és irány a cél (10:00-től 15:00-ig működik a Tó-Party Strandnál Gárdonyban), vagy felfuthat vagy felsétálhat a Bence hegyi kilátóhoz, oda-vissza 6,5 km a panoráma úton, vagy beúszik a kijelölt bójákig és megkerüli. A távok teljesíthetőek: futva, bringázva, görivel, rollerrel vagy nordic-kal, a vízben meg úszva 😂🤣🥰😁🤣Egész nap szabad a strand, van strandröplabda pálya és vízilabda pálya is! Mindenki kedvére szórakozhat 😂🤣🥰😁🤣

Frissítés: mindenki maga gondoskodik róla, mert mi két frissítőt üzemeltetünk, kizárólag a karszalagos résztvevőinknek: egy a rajtcél bázison 100%-os gyümölcslevekkel a beérkezőknek és egy Gárdonyban a fordító ponton a Tó-Party Strandbüfénél 10:00-től 15:00-ig!

🍔🍟🍲🥗🥘🍧🍨🧁🍦🥧🥙🌮 Étkezés: a strand területén több büfé is üzemel, amit mindenki kedvére választhat... DE mi adunk a résztvevőinknek Sportkedvezményes kuponokat: 600,- Ft/adag előfoglalással a rántott sajt rizzsel és a sajtos-tejfölös lángos. Ezt hozzászámoljuk a nevezési díjhoz foglalás esetén. A helyszínen is meg lehet majd venni 990,- Ft/adag áron 🍔🍟🍲🥗🥘🍧🍨🧁🍦🥧🥙

🤟🌺💐🌺🌞Napi programterv:

⏰🕰⌚️ - 10:00 Rajtcsomagok felvétele, regisztráció. Folyamatos rajtok egyéniben, csapatban, ahogy tetszik (kizárólag felelősségvállalási nyilatkozattal!) 15:00-ig! 15:00-kor zár a regisztráció.

⏰🕰⌚️ - 13:30 Tombolasorsolás a rajtcél kapunál. Nagyon sok és értékes felajánlást kaptunk! 💝💖💚 Egy db tombola 500,- Ft és aki kettőt vesz, ajándékot választhat: RHR bögrét vagy kulcstartót, tollat. Mindenki a saját nevével játszik, azt dobja be az urnába és, ha nincs ott a sorsolásnál, átveheti a nyereményt 17:00-ig a szervezőktől. Eddig ez nagyon jól bevált!

⏰🕰⌚️ - 17:00 A rajtkaput bontjuk, mert már mindenki strandol... 💝💖💚A felelősségvállalási nyilatkozat a mai naptól (2019. június 26.) letölthető itt és enélkül senki nem vehet részt az eseményen! 

  Július 1-től 20-ig még mindig csak  3. 500,- Ft a nevezés, aki befizeti júli 25-ig!

Fontos!!! Csak egy nevezést küldj, mert összezavarod a rendszert és biztosan beregisztrál, csak nagyon sok nevezés érkezik, ezért nem küld visszajelzést! A díjbekérő e-mailben megy 1-2 napon belül! Köszi!

Foglalj időben, mert a kedvezmény annál nagyobb! A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza díjbekérő formájában, kóddal, e-mailben 1-5 napon belül. A kedvezményes nevezés csak akkor érvényes, ha a fizetési határ idő nem járt le! Mindenkinek ugyanaz a nevezési díja és a rajtcsomag tartalma. Kérjük, mindenki adja meg pontosan a címét, mert a befizetésről számlát állítunk ki mindenkinek, aki cégnek kéri, vagy Egyesületnek, az adja meg külön a másik címet! Nekik egyből kipostázzuk, a többiek átvehetik a rajtcsomag osztáson. Szeretettel várunk Benneteket! Csapatoknak 9 főtől kedvezmény!

🤟🌺💐🌺🌞 Július 31-ig 2. 700,- Ft lesz a nevezési díj!