Akali Manócsalogató és ÉRTED futófesztivál online nevezés 2018. december 8. Adventi vásárral gyerek és felnőtt futamok és gy körben megfutható!💖💝💞🏃‍♂️🏃‍♀️💝💞

Balatonakali Adventi vásár idején szeretettel várjuk a gyerekeket és a felnőtteket is egy-egy körre, futva :) A Balcsi part mellett startolunk, lesz meleg öltöző, mosdó, vásár és a futam végén meleg tea és pogi minden befutónak. Gyerekprogramok és vásári forgatag. Távok: 500 m gyerekkör a 4-10 éveseknek és az elmaradhatatlan 5-10 K a hidegre való tekintettel hosszabb nem :-) Nem verseny, mindenki a vicces éremért fut. Lehet rendelni kulcstartót vagy karácsonyfa dísz formában arany színű szalaggal a futam érmét. Csak aszfaltos pályán, mindenki a saját testi épségére figyelve, a TomTom rajtcél kapujával a már jól ismert Akali vendégszeretettel és kényelemmel várunk Mindenkit! Túra is nevezhető saját tempóban, egyéni indulással, éremért a Dörgicse Gernye dombról a Halomhegyi kilátóhoz kijelölt túra útvonalakon. Itt az érmet előre adjuk a rajtcsomag felvételkor. Eredményhirdetés nem lesz, mivel nem verseny, csak megmozgatunk Benneteket a professzionális arany színű cuki éremért :) Rajtcsomagnál pogi és tea kupon :) Kiegészült a futamunk egy "Szívmelengető szeretetkörrel" Érted éremmel, amely 5 km-es távon és 500 m-es gyerektávon nevezhető.

💖💝💞🏃‍♂️🏃‍♀️💝💞 Programkiírás:

* 11:00 Rajtcsomag osztás

* 12:00 Gyerekkör (nem verseny, befutóéremért fut mindenki)

* 12:30 Tombolasorsolás

* 13:00 az 5 és a 10 K távok rajtolnak minden futam egyszerre a Manócsaló és az Érted is (aki duplán nevezett természetesen mindkét éremért fut, karszalaggal jelöljük)

A célban mindenki megkapja a csodás érmét és mehet a meleg teáért és pogiért a kuponjával, majd szétnézhet a vásárban.  Az Érted érmük apropója: hazai futamra terveztük, mert Mindenki fut Valakiért! Így az érem a helyszínen megfutható csak érem, párosban (2 Érted érem) érem+kulcstartó (akiért futsz annak adod) opciókkal 💖💝💞🏃‍♂️🏃‍♀️💝💞és gyermekkörben is 500 méteren vagy túra a Gernye dombon egyénileg.


 Online nevezés 💖💝💞🏃‍♂️🏃‍♀️💝💞

Foglalj időpontot időben. Csak egy nevezést küldj, mert bezavarod a rendszert :) A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza 1-3 napon belül díjbekérő formájában. Az "Érted Szívmelengető Szeretetkör" egy körben megfutható a csodálatos éremért a Manócsalóval és aki mindkettőt nevezi, egy körben futja!  Fontos: az "Érted" szeretetkör hazai futamnak indult de itt megfutható, év végéig postázzuk csak! Apropója: mindenki fut Valakiért. Az érem kérhető szimplán, vagy párban vagy egy kulcstartóval, ami oda adható a szeretett személynek 💖💝💞🏃‍♂️🏃‍♀️💝💞


Szponzorunk: Sweets & DrinkService Kft.