Akali Manócsalogató futófesztivál online nevezés 2018. december 8. Adventi vásárral gyerek és felnőtt futamok és aki az érem mellé kér kulcstartót, díszt vagy Bölcsek köre társérmet, annak egy db 0,25-ös Almdudlert adunk ajcsiba!


Balatonakali Adventi vásár idején szeretettel várjuk a gyerekeket és a felnőtteket is egy-egy körre, futva :) A Balcsi part mellett startolunk, lesz meleg öltöző, mosdó, vásár és a futam végén meleg tea és pogi minden befutónak. Gyerekprogramok és vásári forgatag. Távok: 500 m gyerekkör a 4-10 éveseknek és az elmaradhatatlan 5-10 K a hidegre való tekintettel hosszabb nem :-) Nem verseny, mindenki a vicces éremért fut. Lehet rendelni kulcstartót vagy karácsonyfa dísz formában arany színű szalaggal a futam érmét. Csak aszfaltos pályán, mindenki a saját testi épségére figyelve, a TomTom rajtcél kapujával a már jól ismert Akali vendégszeretettel és kényelemmel várunk Mindenkit! Túra is nevezhető saját tempóban, egyéni indulással, éremért a Dörgicse Gernye dombról a Halomhegyi kilátóhoz kijelölt túra útvonalakon. Itt az érmet előre adjuk a rajtcsomag felvételkor. Eredményhirdetés nem lesz, mivel nem verseny, csak megmozgatunk Benneteket a professzionális arany színű cuki éremért :) Rajtcsomagnál pogi és tea kupon :)

Programkiírás:

* 11:00 Rajtcsomag osztás

* 12:00 Gyerekkör (nem verseny, befutóéremért fut mindenki)

* 12:30 Tombolasorsolás

* 13:00 az 5 és a 10 K távok rajtolnak

A célban mindenki megkapja a csodás érmét és mehet a meleg teáért és pogiért a kuponjával, majd szétnézhet a vásárban.


 Online nevezés

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza 1-3 napon belül díjbekérő formájában. A futamnak lett közkívánatra társ-érme (ugyanazzal a körrel megfu6ó) Aki a Manócsalogató érem mellé még kulcstartót, fenyődíszt vagy társ érmet kér, kap ajándékba egy 0,25-ös Almdudlert is! Ez az ajcsi csak a helyszínen futókra (felnőtt és gyerkőc egyaránt) vonatkozik, nem postázzuk :)

Szponzorunk: Sweets & DrinkService Kft.