Mandulatündér Csajos Futófesztivál Balatonakali 2019. március 30. Figyelem! #### Az online nevezést 1200 fővel lezártuk, de februárban egy napra megnyitjuk még, mert kértünk + 100 érmet nektek!


A futam időpont, útvonal változtatás jogát a szervezők fenntartják rossz idő esetén, esőnap nincs. Aki nem jön el futni, de befizette a rajtcsomagot, a helyszínen átveheti vagy átvetetheti, de az aznap át nem vett rajtcsomagokat nem postázzuk ki! Csak a hazai futamra nevezők csomagját postázzuk, időközben módosítást nem fogadunk el. Nevezési díjat nem utalunk vissza. A futamnevezés kizárólag a verseny előtt legalább 45 nappal módosítható, ( 2019. február 14-ig!) átnevezhető más 2019-es évi versenyünkre.


* Rajtcél állomás: Balatonakali Strand (öltöző, mosdó, ruhatár, étkezési lehetőség, DJ, fesztiváli hangulat)

Versenykiírás:

* Futamok, távok: 5 km (örömfutam), 10 km és FM chipes időméréssel, 500 m gyerekverseny, Túra 12 és 20 km.

* Rajtcsomag osztás: 10:00 órától 12:30-ig

* Tombola húzások 25 db 5-10. 000,- Ft-os díj és a Tom Tom GPS óra fődíj 13:20-kor

* Gyerekfutam 13:00 órakor. Nincs díjazás, az éremért futnak, nem korosztályos, nevezhető: 4-12 éves korig.

* Bemelegítés a fő futamokra 5, 10, 21 km 13:50-kor

* Futamindítás 14:00 órakor - mindenki egyszerre rajtol: 5 km, 10 K, FM (a chipeket a Watchman adja)

* Túra információ: nomád, csak érmet adunk a túrázóknak, térképes útvonal, kijelölt túraútvonal, önellátó, folyamatos indulással, csoportos kedvezmény igényelhető.

* Díjazások: az 5 km-es örömfutamon nincs díjazás, befutóérmet adunk. Az első 3 abszolút befutó a 10 K és az FM távon éremakasztót és egyéb díjakat kap szponzori felajánlással.

* Díjátadó a 10 km-es táv befutóinak 15:10-kor. Szintidő nincs.

* Díjátadó az FM távon 16:30-kor. Szintidő nincs, de szeretnénk, ha 17:00 óráig mindenki beérne.

Térkép és szintes térkép szeptember elején kerül fel a face oldalra. Aki nálunk futja az első 5, 10, 21 km-ét, az a Victory Run érmünket is megkapja, ha beregisztrál rá plusz 2. 000,- Ft nevezési díjjal.

Rajtcsomagok tartalma:

* Befutóérem a célban

* Adler-Malfini sztrecs, pink futó trikó, sporthátú, fehér Mandulatündér grafikával, az érem pontos mása

* Pink színű tasak a rajtcsomag tartalmához

* Dr. Kocsis & Hoffmann Pharma Kft. Magnesium Diasporal termékminta csomag

* Csoki vagy müzliszelet vagy ásványvíz (egy a háromból) Szponzorfüggő :)

* A szeptember 30-ig nevezők (amennyiben határidőre befizetik a díjat) megkapják a futam Mandulatündér teás bögréjét (limitált!). Ez az opció kizárólag a helyszíni futóknak jár, kizárólag november 30-igtartalmazza a nevezési díj és bögrét nem postázunk! Gyerekfutamnál csak a trikós nevezéshez adjuk.

* Hazai futamos opciósok, akik nem jönnek el a futamra, de szeretnének rajtcsomagot, érmet-trikót kapnak. A Rajtcsomag tartalma kizárólag a helyszíni futóknak jár, illetve a frissítő pontokon a gyümölcs, szőlőcukor, ropi és italok: víz, gyümölcslevek, cola :)

Kedvezményes időszakok:

# Legkedvezőbb nevezési időszak 2018. augusztus 25-től szeptember 30-ig. Minden ajándékkal is!

## Kedvezményes időszak, de már 500,- Ft-tal nő a díj minden távon október 1-től november 30-ig és a csomag tartalma: befutóérem, trikó, futambögre. De a plusz ajándékok már nem! Sem levendulazsák, sem müzliszelet, sem Magnézium csomag termékminta!

### Február végéig már csak érmes nevezéseink vannak, 4. 400,- Ft egységesen minden távon, az FM 5. 000,- Ft, a gyerekkör 3. 300,- Ft, mert ez már az utsó utáni pillanat !

#### Helyszíni nevezés nem lesz.

 Kizárólag női futamot tervezünk, csak csajos verseny, de szívesen látjuk a rajtcél állomáson a családtagokat. Lesz bőven étel-ital, és a 3 fős Bringás Staff csapatunk kíséri a futóinkat végig :)


Itt találod a felelősségvállalási nyilatkozatot. Kitöltve, aláírva hozd el a versenyre, nélküle senki nem fut! Köszi!

 Online nevezés🤨☺️☝️🌺🌺FIGYELEM! mindenki csak egyszer adja le a nevezését, mert bezavarja a rendszert!!

Kérjük, add meg pontosan az e-mail címed, lakcím, ha a számla címe eltér a lakcímtől csak akkor írd be. Trikó méretet mindenképp jelöld! Bögre a helyszínen futó nevezőnek (befizetőnek) jár november 30-ig. A rajtcsomag tartalma fent a leírásban. A számlaszámunk a díjbekérőben van, kódot és nevet kérünk csak a megjegyzésbe írni utaláskor. Nem küldünk visszaigazolást a befizetésről, mert aki a mi számlaszámunkra utal, annak beérkezik a díja 100%-ban. Felelősségvállalási nyilatkozat: nevezésemmel elismerem, hogy a futamra felkészülten érkezem, azt a távot futom, amely a fizikai állapotomnak és a teljesítményemnek megfelelő. A pályán vigyázok saját és társaim testi épségére, nem fogyasztok alkoholt, nem állok drog vagy egyéb gyógyszer befolyása alatt a versenynapon. Kiskorú nevezése esetén a szülőé a felelősség.

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza díjbekérő formájában 3-5 napon belül (keresheted a spam-ben is.).