Akali Borzon-Go-Ó a Szelek szárnyán Szüreti futamok online nevezés 2018. október 21.

Kedvenc helyszínünkön, a Balatonakali strandon teljes komfortban várunk Benneteket - az Önkormányzattal közös szervezésben ismét - szeretettel egy kétfutamos szüreti fesztivállal. Most azért vasárnap, mert utána még van két szabad napotok pihenni. Mindkét futásunk koedukált, és természetesen gyerekfutamok is színesítik a napot.

Az egyik futam egy brutál-jó sasos éremmel nevezhető 5, 10, 21 km-es távokon, a másik pedig egy kellemes 5, illetve 10 km-es örömkör a szüret jegyében Borzon-Go-Ó éremmel. Az 5 km-eseken indulhatnak görisek, rolleresek és nordic-osok is, mert aszfaltos a pálya.

Versenykiírás:
10:00 rajtcsomagosztás folyamatosan
12:20 gyerekkör a sasos éremért 500 m (4-10 éveseknek)
12:40 tombolasorsolás az első 10 díjjal
13:00 Szelek Szárnyán rajtok 5 km, 10 K. Az FM chipes időmérős
15:20 eredményhirdetés
15:30 gyerekkör a Borzon-Goo éremért
14:40 tombolasorsolás 15 díj + a fődíj TomTom GPS óra
16:00 Borzon-Goo rajt 5 és 10 K távokon
17:30 eredményhirdetés az 5 és 10-es távon
Díjazások: minden távon az első 3-3 befutót díjazzuk (5-10 K és fm-en) a gyerekversenyben minden gyermek az éremért fut. Mindkét futam pólója egységesen adler piccolio futómez (unisex méret!) fekete alapon kék-fehér dekorral. Méretek: XS-től XXL-ig.
Mindenkit szeretettel várunk! Jó időt rendelünk :)

 Online nevezés (ezekkel az árakkal kizárólag május 30-ig számoljatok, utána megugrik 30 %-kal! Aztán még egyszer emelünk augusztus 1-től és szeptember 15-től már csak érmes nevezések lesznek, póló nem!

Kérjük mindenki csak egyszer nevezzen, mert beér a nevezés. A visszaigazolás díjbekérőben, e-mailben megy 1-7  napon belül. Aki mindkét futamra nevez, 500,- Ft kedvezményt kap automatikusan.

Ezzel a nevezéssel egyidejűleg, aki befizeti a díjat, egyben felelősségvállalási nyilatkozatot is tesz, melyben vállalja, hogy a futamon saját felelősségére vesz részt, olyan távot jelöl, amit le is tud futni, illetve az egészségi állapota megfelel a versenyen való részvételre, valamint nem fogyasztott alkoholt. A gyermekversenyeken a szülő vállalja a felelősséget, hogy amennyiben a gyermek kicsi, 6 év alatti, akkor kíséri futva és mindenki a saját gyermeke testi épségéért vállalja a felelősséget.

A póló választásnál kérjük, vegyétek figyelembe, hogy unisex méret, így a hölgyek eggyel kisebbet kérjenek, mint alapban a női méretük :)

A nevezés Magamnak Futamok opcióval is nevezhető, melyek érmeit, csomagjait a verseny előtti napokban adjuk postára. Akaliban talizunk!