7mérföldes Becsületkörök odahaza

🤗😇🥰🏃‍♀️🚴‍♂️🚶‍♂️💪 Nopara, Kisherceg, KaloCsajok, Nefelejcs, Bölcsek köre, Full Motion, Runaway....Válassz 3 érmet 6. 600,- Ft-ért+ 1 ajándékért, 🏃‍♀️🚴‍♂️🚶‍♂️ 7 mérföldet kérünk érte és megszerezheted, amiket már csak odahaza teljesíthetsz... Teljesíthető: futva, kerékpárral, túrában (kizárólag odahaza, a szabadban egyedül vagy a családoddal) 🏃‍♀️🚴‍♂️🚶‍♂️Időpont: július 5. és 25. közt. Teljesítendő táv: 7 mérföld, azaz 11,2 km 🙈🙉🙊Minden csomaghoz tudsz egy ajándékot is választani és postán küldjük ajánlottan... mind becsületkör! Az érmek gyorsan fogynak, így ne tétovázz! Tudsz választani 3 érmet, hozzá egy ajándékot! Mindegyik csodálatos mestermű...

Fontos! Két érem egyedi díjas, a Kisherceg és a Nefelejcs. Ezek egyenként kérhetőek, 4. 500,- Ft / db és egy választott ajándék jár mellé. Az ajándék minden 3-mas csomaghoz is jár, egy csomaghoz egy ajándék, az összes érem kérhető egyedi válogatásban, csak be kell írni az összetételt. Mindenkinek ajánlottan postázzuk, a díjbekérő és számla elektronikusan érkezik. 

 Online nevezés 

Csak egyszer nevezz, mert összezavarod a rendszert!

A díjbekérő e-mailben érkezik 1-3 napon belül, majd a számla is, ha befizetted, az érmeket július 5-től küldjük ajánlottan. Akinek van extra kérése: póló, egyéb érem, ajándék, vagy bármi, írja a nevezés végére az üzenet a szervezőknek opcióba. A 6 érmes csomaghoz jár egy VIP kör csak érmes a Bad Girl vagy a Nyárivillám augusztusi tókerülőkre.