501-es kihívás online nevezés

Na, ez az igazi kihívás!
A km számod természetesen: 501.
Ameddig szabad a sport a szabadban, addig 501 okod lehet, amivel megszerezheted az egyszerű, de nagyszerű egyedi érmünket.
Május 31-ig 3. 500,- Ft az alap rajtcsomag! Tartalma: 1 érem, 1 levendulazsák vagy RHR tollszett dobozban és 1 választható ajándék: táska, napszemüveg vagy szemüvegtok.
Teljesítheted összességében bármely formában a nyár végéig, vagy ameddig a limitált széria 501 db érme elérhetŐ. 
Teljesíteni tudod: akár ötvözve is, a lényeg, hogy vezesd a km gyűjtésed lebontva, hogy összességében tudd mennyi nap alatt teljesítetted és a facen az eseménynél szeretnénk, hogy közzé tedd.
A teljesítmény becsületkörökön alapul, így magadnak kell elszámolnod vele. Virtuálisan gyűjtheted a km-eket. 
Az érmeket, csomagokat április végtől postázzuk ajánlottan. Kérheted párosban, kedvezményesen, vagy választható ajándékkal: RHR napszemüveg, RHR táska, vagy RHR szemüvegtok. Mindent postán küldünk, a Te dolgod csak regisztrálni és teperni érte... pontosan 501 km-t!

 Online nevezés

A nevezésed e-mailben igazoljuk vissza 1-3 napon belül díjbekérő formájában, kóddal és bankszámla számmal. Kérjük, hogy csak egyszer nevezz, mert összezavarod a rendszert! És ne aggódj, ha nem megy azonnal díjbekérő, 3 nap alatt kiér. Fontos: csak virtuálisan teljesíthető, postán küldjük, ajánlottan, a befizetés után.  Az ajánlott postázási díjat mi álljuk. A választható ajándék minden nevezés mellé jár. A két és a 3 fős mellé 1 db! A csomagot csak egyszer küldjük ki, ha visszajön nem postázzuk újra!