2018. Szerencsekörös "Magamnak Futam-O.K." és "Magamnak Tekerek" évindító online nevezés * egész évben megfutható odahaza, az érmet postázzuk!

Ez egy rendhagyó szerencsekör kezdő színtere lesz. Megrendezzük a Szerencsehozó Újévi Szerencseköröst hazai pályán a Gulya csárdánál 2018. január 1-én a Bringások 13:50 -kor (saját tempóban, nem verseny!!!) a Futók 14:00 órakor rajtolnak a hidegben és meghozza az új esztendős sportolói-feeleng-et a pályán magadnak csak szeretnénk, ha minél többen eljönnétek és velünk indítanátok az évet ;) Kerékpárosokat is várunk, akik letekerik a táv többszörösét, Balatonszentgyörgy - Balatonfenyves - Balatonszentgyörgy 40 km  tekerve.  Kizárólag becsületkörös, nem mérjük, nem verseny, csak az Újév örömére. Minden nevező érmet kap és aki kér, opcionálisan kerékpárosoknak sötétnarancs, hátulján szublimálva, a Futóké neonsárga elöl szublimálva, ADLER-Piccolio, elasztikus, légáteresztő sportpóló.

Ki ne szeretne egészséget, boldogságot, békességet, szerencsét az Új esztendőre? Mi megfuttatunk érte Benneteket, hátha így sikeres lesz az új évetek! ♥ Aki szeretne eljönni picit fagyoskodni a hidegben azt nagy-nagy szeretettel és egy tál gazdag lencselevessel várjuk hazai pályán Balatonszentgyörgyön a kedvenc helyünkön a Gulya Csárdánál! ♥ Szeretnénk, ha minél többen eljönnétek megfutni a 10 K vagy lekocogni a 2100 méteres távunk mindenféle korlátok nélkül, örömfutamként :D Természetesen a már ismert védett útvonalon, a kerékpáros úton zajlik a futam ;) Nem mérünk időt, nem verseny, csak egy jó-kis felüdülés a Szilveszter után, hogy sportosan induljon az év. Természetesen van "Magamnak Futam-O.K." opció is, mert az érem olyan mesés-szerencsehozó lesz, hogy nem lesz Futó, aki ne akarná megfutni érte bárhol is él ezt a távot! Éremterv és online nevezés indul október 5-én. Amit adunk a helyszínen résztvevőknek: egy db névre szóló egyedi rajtszám, egy db befutóérem, a 10 km-es futóknak és a bringásoknak egy palack alpokaqua ásványvíz a futamra, mert nem állítunk fel frissítő pontot. Mindenki kap befutáskor egy db sport szeletet, és opcióként választható a szerencsebögrénk, illetve a gazdag lencseleves, ami állítólag szerencsét hoz újév napján fogyasztva és kihagyhatatlan :) A "Magamnak Futam-O.K." és a "Magamnak Tekerek" nevezői otthon futhatják meg a 10-es vagy a 2100 m-es távunkat és nekik "csak" a szerencse-érmet postázzuk el amit a nyakukba akaszthatnak, amint megvan a futamuk (aki kéri a pólót, annak azt is) és várjuk majd a befutó, tekerő fotókat is. Gyerekeket és kezdő futókat, kocogókat, csapatokat (kedvezménnyel) is nagy szeretettel várunk! Reméljük lesz hó és téli hangulat, mert akkor a legszebb a Gulya Csárda, ha hó fedi a tájat ♥


 Online foglalás a Gulya Csárdához tekerőknek, futóknak és az otthoni terepen zúzóknak egyaránt!

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk díjbekérő formájában 3-5 napon . Nevezésemmel elismerem, hogy a futamon, tekerésen, ha részt veszek a Gulya Csárdánál, saját  felelősségemre és, csak megfelelő fizikai állapotban jelenek meg és csak olyan távot vállalok, amelynek a teljesítésére képes vagyok. Az időjárási viszonyoknak megfelelően öltözöm, cipőm téli, havas és csúszós úton is alkalmas a futásra és a csúszós pályán elszenvedett esetleges balesetért nem terheli felelősség a szervezőket, mivel önként döntöm el indulok-e a jeges vagy havas útviszonyok dacára is. Mindezt , a nevezési díjam befizetésével teljesen hitelesen elfogadom. A "Magamnak Futam-O.K" és a "Magamnak Tekerek" nevezői nem kapnak bögrét, illetve bármely táv megfutására, letekerésére ugyanaz a nevezési díj érvényes a felnőttnek és a gyermeknek egyaránt. Póló 52 cm-es méretben kérhető a Gyermekeknek, a többi mind unisex, fényes felületű, Piccolio futópóló az Adlertől, amely kissé sztreccs anyagú és kiváló légáteresztő, minőségi sportpóló.