A Kisherceg kör online nevezés Főfutam Balatonvilágos Lavender Terasz április 18.

és a kisebb körünk: Orfű április 19. 

🦊🐑🌹🥀🐍👑 "Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű: jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan." 🥀❤️
(Antoine de Saint-Exupéry. A kis herceg.)
🧙‍♂️🧜‍♀️🧚‍♀️🧞‍♂️🧶👑🦄💐🌹 Kérjük mindenki figyelmesen olvassa el, mert releváns infók!
A futamot a két helyen rendezzük meg, az országos nagy futam Balatonvilágoson a Lavender Terasznál.  A kisebb körünk Pécsen, vagyis Orfűn a szabad strandon április 19-én. Nevezhető: futás, kerékpár és túra, gyermekfutam. A kerékpáros kör nem össznépi rajtos, kizárólag egyéni vagy csapatos indulás, nem fix időpontban. A futás 11,2 km (7 mérföld) 5,6 km és 500 m gyerekkör.   Étkezési lehetőség lesz, előre szedjük be a  díjat, foglalható kupon,  kedvezményt biztosít! Ez csak a Lavender Terasz étkezése!  A pécsi körnél mindenki jelölje be az eseményt, aki oda nevez, mert ott más információk is lesznek! A póló nem lehet technikai, mert akkor nem lehetne ennyi csodás szín! Pamut póló lesz, utcai viseletre tervezett, unisex és az ADLER 100% pamut pólója. Két színben rendelhető: kék és pink. Ezt is kérjük jelölni! A póló külön rendelhető 3. 500,- Ft/db a mindenkori ára és kizárólag a 2020. március 1-ig befizetett darabokat rendeljük meg. Utánrendelésre nincs lehetőség, mert nem készülnek el.🥀❤️

Szeretettel várunk Mindenkit Balatonvilágoson! Íme a programkiírás: 🥀❤️
Rajtcsomag osztása: 11:00 órától 13:30-ig.                                                                                   13:30 Tombolasorsolás                                                                                                                        13:45 Gyermekkör 4 -10 éveseknek                                                                                                   14:00 órakor Rajtol minden futó.                                                                                                        Aki kerékpárral, illetve túrában teljesíti a távot, kizárólag egyénileg rajtolhat 11:00 órától 14:00 óráig. Kerékpárral Siófok víztorony a fordítópont.
Távok:
💃11,2 km (7 mérföld)
💃 5,6 km
💃 500 m Gyerekkör 4 éves kortól 10 éves korig
💃 túra: 7 mérföld (nordic vagy gyaloglós szimplán)
💐 kerékpárral 22, 4 km (Siófok víztoronyig és ott fordul vissza)
💐 hazai körben minimum táv: 5,6 km (becsületkörös)

A felelősség vállalási nyilatkozatot mindenki a helyszínen írja alá a rajtcsomag osztással egy időben! Köszönjük! Kérjük, hogy jelöljétek mindenképp az eseménynél, hogy részt vesztek, mert oda csepegtetjük majd az infókat, futó, bringás, túra térképet és azt egyből jelzi a face!

Aki a pécsi (Orfű) körre nevez, jelölje az eseménynél, hogy részt vesz, mert infók ott lesznek!>>

Online nevezés

Van egy kedvezményes csomagunk: 1+1-es nevezés: 2 db érem+2 db üdítő 6. 000,- Ft (figyelem! ez csak a helyszínre szól, nem postázzuk és nem kérhető mellé póló pluszban, mert akciós!)

Foglalj időpontot időben, mert így kapsz kedvezményt. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza díjbekérő formájában 1-3 napon belül, így helyesen írd a címed! Csak egy nevezést indíts, mert összezavarod a rendszert és tuti beér! Add meg a lakcímed, mert mindenkinek kiállítjuk a számlát, számlacímed, ha eltér, csak akkor! Pólós nevezésnél a csajok egy mérettel kisebb pólót kérjenek, mint alapban! Hívj meg másokat is! Ha kérdésed van, ne habozz... +36 30 390 5067. A nevezéshez kapott kódod, mindenképp írd bele az utalásba! Ne késs a befizetéssel, mert törlünk a listából! A spam-ban is keresheted a díjbekérőt.  A befizetésre nem adunk sok időt, mert elfelejted, utalj egyből az a tuti. 📩 Hazai kör: aki arra kéri, nem velünk fut, hanem kipostázzuk a csomagját az esemény előtti napokban és odahaza teljesíti, ez drágább a posta miatt!

A Kisherceg póló mérettáblázata itt elérhető: a bíborszín (pink) és a királykék színekben játszik!

Az 1+1 akciós nevezés mindig csak éremre vonatkozik! Nem kérhető mellé póló, ne jelöljétek!