Veszprémi Márton napi Napló-Trail Red Hot Run

                 2017. november 11. Márton nap a Veszprém Házgyári út 12. Pannon Lapok Zrt. Parkolója

Versenykiírás:
A fő futam támogatója a "Napló, Veszprém megye napilapja". Elindul egy futóverseny sorozatunk a 13 megyében megjelenő napilap Fő szponzorációjával, hogy megmozgassunk minden futni vágyót. Ennek keretében lesznek örömfutamok, bulifutás, csajos versenyek, gyermek versenyek minden helyszínen és félmaratonok, maraton és nagyon sok program a mozogni és a szabadba vágyók örömére. Első állomásunk Veszprém Márton napkor a Házigazda tiszteletére :)
Rendezvény időpont és helyszín: Veszprém, Veszprémi Napló Irodaház parkolója
2017. november 11. szombat (Márton napja) 3 futam 3 időpontban.
* Gyermekfutam: 11:00 órakor (eredményhirdetés: 11:30)
* Csajos: 12:00 órakor (eredményhirdetés: 13:30)
* Koedukált trail: 14:00 órakor (eredményhirdetés: 15:50)Egy három futamból álló naplókör. Közkívánatra meglesz a csak-Csajos verseny: "Villám-Lady futam" ahol kizárólag Hölgyek indulhatnak 5 és 11,11 km-es távokon. A Gyermekfutamunk a "KisTorkos-Kisludas" aszfalton -védett útvonalon 1111 méteres távon 5-től 12 éves korig nevezhető (az ICO Zrt. mindenkori szponzorunk Rajt-csomagos ajándékaival) és természetesen akár jelmezben is megfut6ó ;) A koedukált futamunk, amit hölgyek-urak egyaránt nevezhetnek 11 km-en (dimbesdombos-kemény) a "Veszprémi Zúzó Trail". Természetesen az egyedi érmünk ismét színvonalas, műremek lesz 7 cm-es méretben a Márton napot szimbolizálva a Hölgyeké kék-rózsaszín, a Koedukált és a gyermekfutam kék-fehér arany színben veretve. Az esemény a Veszprémi Napló  parkolójából rajtol a Tom Tom Sport állandó szponzorunk RajtCél kapujából. Természetesen kitelepülnek, lehet vásárolni és tesztelni is az órákat, mint mindig. Abefutókat megvendégeljük teával és kapnak egy kis "torkosságot" is ;) ha már megfutották a kemény kört. A bátor Hölgyek nevezhetnek mindkét versenyre és az érem természetesen minden befutónak jár, minden futamon, a póló opcionálisan választható (fehér vagy kék alapon a nevezési űrlapon)
Pontos programterv:
• 10:00 rajt csomag osztás folyamatosan az első fő versenyszámig
• 10:50 futam megnyitása a Veszprémi Napló és a Red Hot Run Group részéről
• 11:00 Kistorkos Gyermekfutam (tervezett utolsó befutóidő 11:15)
• 11:30 Kistorkos díjátadó
• 11:45 bemelegítés
• 12:00 Csajos torkos Rajt (tervezett utolsó befutó 13:20)
• 13:30 Eredményhirdetés-díjátadó a Veszprémi Napló közreműködésével
• 13:45 Bemelegítés a kemény terepversenyre
• 14:00 rajtol a koedukált futam (tervezett utolsó befutó 15:30)
• 15:30 Eredményhirdetés-díjátadó a Veszprémi Napló közreműködésével
• 17:00 futamzáró, mindenki elhagyja a helyszínt és a szervezők összepakolnak.
Mindenkit nagy szeretettel és szuper éremmel, rajtcsomaggal várunk. Online előnevezés indul 2017. augusztus 7-én. A futamokon nincs szintidő, nem mérjük de verseny és az első 3 befutó minden távon komoly díjakkal számolhat :) ;)
Az online nevezést követően 7 napon belűl érkezik a díjbekérő névre szólóan e-mailben és külön értesítőt nem küldünk, aki itt bejelöli, hogy ott lesz az eseményen, vagy érdekli a futam, mindenről értesül. Az első 300 nevező ajándék bögrét kap a rajtcsomagba. Létszám limit 1. 400 fő.

 Online foglalás

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza díjbekérő formájában a nevezést követő 5-9 napon belűl. Minden további infót a face esemény oldalon osztunk meg. A nevezések díjbekérőin figyeljétek a befizetés dátumát, mert aki nem fizeti be a határidőig, annak a nevezését autómatikusan töröljük, hogy más léphessen a helyére. Nagyon értékes szponzori tombola felkajánlások, soroslások lesznek, az első 300 nevező (befizető) alapban benne lesz a tombola sorsolási dobozban. A nevezési díjat nem utaljuk vissza, nem veszik el, hanem átírható más versenyünkre de kizárólag a futam előtt 30 nappal. Nem küldünk külön értesítőt a befizetésről, aki nem utalt a megadott határidőig, töröljük, utána nem nevezhet ismét. Fizetési határidők 8 naposak. Utalás van kizárólag,  és elektronikus úton számlázunk, helyszíni nevezés csak, ha nem telt be, érmes. Aki más névre kéri a számlát, az jelezze a megjegyzés rovatban!

Mindenkinek egyedi és névre szóló rajtszáma lesz, laminált, ami maradandó, az érem olyan lesz pont, mint a pólóminta "aranyludas" alapon kék-sárga, a csajos futamon kék-rózsaszín, 7 cm-es és egyedi nyakpánttal. Futam díjat egyszer emelünk csak szeptember 30-tól. október 25-től már nem lesz pólós nevezés csak érmesek. Kétfajta póló opció van színre vonatkozóan és kettő a nyomásra. A pólók elöl-hátul nyomottak, ezért választható hogy kéritek a színt a végén válasszátok és a mértete is. Csak az jelölje ezeket az adatokat, aki pólós nevezést kért és csak egyszer nevezzen mindenki, tuti beérkezik!

Fontos :) minden befizetett nevezés tartalmaz alapban egy torkos étel és ital kupont, ami a helyszínen beváltható egy teára és egy "torkos-uzsira" . Minden gyermek nevező kap ICO írószer ajcsit :) a rajtcsomagba. Infó még: redhotrun@freemail.hu  vagy a +36-30-390 5067