Varázskastély futam Gyerek és Felnőtt online nevezés a Bakony Hot Run Futófesztivál másnapján 2018. május 20. Pünkösdkor, Nagyvázsonyban a Kinizsi várnál várunk!

Egy kétnapos futófesztivált szervezünk, ahol első nap 19-én egy akadálypályás sáros-futamon indulhatnak a bátrak, csak csajos és koedukált nap egy fantasztikus helyen a Bakonyban. Nincs tét csak a jókedv, vigasság, talpig sár, sok-sok akadállyal és erőpróbával két napos eszem-iszommal és bulihangulattal. Bitang jó helyszín, brutális terep és szuper helyszín :) a bográcsgulyás pótolja az elveszett energiát! A póló fekete, Adlertől a Piccolio sportpóló (futópóló) elöl-hátul 2-2 színnel nyomva. Az érem egyedi tervezésű, ezüst színű, feketével és pinkkel festve, pont, mint a póló (y)
Versenykiírás:
2018. május 19. Hot Run Lady és Koedukált akadályfutam

* 09:00 Rajtcsomagok osztása folyamatosan a  (Rajt-cél bázis) a Kinizsi várnál

* 12:00 Az első futam "nyugisabb" hullámban telik Csak-Csajos verseny akadály pályás és sáros futam 6 km-en a Bakonyban patakparton, mocsárban, vízesésnél, barlangoknál és a szomszédos erdőben :)
* 13:30 Tombola sorsolás Tom Tom óra és más fincsiségek
* 14:00-kor lesz a koedukált Bakony HotRun, amely 6 és 12 km-en nevezhető. Nem időre megy, a teljesítés a lényeg de nagyon sok lesz az emelkedő és az erdős, patakos rész. Gyermekeket is lehet nevezni de csak 10 éves kortól és kizárólag szülői nevezéssel egyetemben, szigorú felelősségvállalási nyilatkozattal!2018. május 20-a Varázskastély gyerekfutam és "Légy egy napra Gyerek!" felnőtt bulifutam 5 és 10 k távon, majd a Bakony Hotrun Trail koedukált 5 km, 10,5 K és FM (csak a brutál FM időmérős!)
Aki szeretne természetesen beöltözhet a Varázskastély futamra akár gyerek, akár felnőtt, mert szeretnénk egy nagyon jó hangulatú, igazi bulifutamot!
* 09:00 Rajtcsomag osztás
* 12:00 Varázskastély futamok, 5 km 10,5 K távon bulifutam felnőtteknek koedukált (jelmezben is megfutható)
* 13:30 Eredmény hirdetés az első 3 befutót díjazzuk mindkét távon
* 14:00 Gyerek 3 korosztályos futamok 500 m távon 5-12 éves korig
* 14:30 Gyerek eredmény minden korosztály első befutója díjazva
* 14:45 Tombola! Tom Tom óra és egyéb ínyencségek :)
* 15:30-kor indul a Bakony Trail 5 km, 10,5 km és a Brutál is 21 km-es FM verseny, nagyon komoly fődíjjal időméréssel!
* 18:00 eredményhirdetés

 Online nevezés a Varázskastély futamra

 A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza 5-7 napon belül legkésőbb egy díjbekérő formájában. Minden befutó-nevező érmet kap. Aki szeretne pólót kérjük csak az jelölje be a póló méretet, aki érmeset nevez az ne! Kérjük, hogy figyeljetek a fizetési határidőre a díjbekérőn, mert a versenyre egyszer lehet nevezni, nem küld visszaigazolást a rendszer de beér minden nevezés! Aki nem fizeti be a határidőig a díjat, annak a nevezése törlődik 10 napon belül és nincs lehetőség újra nevezni. A gyermek versenyek 500 méteres távon vegyes futamokban zajlanak. 3 korosztály van, kérjük figyeljetek erre! Pólót csak 146-os mérettől tudunk készíttetni, mert erre fér csak rá a kastély. Szeretnénk, ha minél többen beöltöznétek, hisz' ez a nap erről szól. Ez a nevezés egyben felelősségvállalási nyilatkozat is. Mindenki elismeri, aki beküldi az online nevezést, hogy a versenyen saját felelősségre vesz részt és a gyermekéért is a futam alatt ő felel. Egy esetleges baleset kapcsán a szervező nem vonható felelősségre, mert mindenki önként indul a futamon és a gyermeket nevező nyugodtan kísérheti a csemetét 5-6  éves korig.