Karácsonyig megfut6od a hiányzó érmeid nálunk, kizárólag odahaza online nevezés csak 2017-ben

Fontos a gyorsaság, mármint a nevezésnél, mert amennyi érmünk van még az ripsz-ropsz elfogy :) Nevezési sorrendben postázzuk, amint beérkezett a nevezési díj és az igazoló futó-fotó az oldalunkra!

Sokan csak nemrég találtatok ránk és tudjuk, hogy nagyon szépek az érmeink, mivel eleve van a "Magamnak Futam-O.K." opciónk, így senkit nem lepünk meg, hogy lehet még futkározni otthon is a régebbi érmeinkért de ebben az évben kizárólag karácsonyig. Csak korlátozott db számban :) Aki szeretné a RED HOT RUN Group érem-repertoárját teljessé tenni, csak regisztráljon be online és fussa le a minimum 5 km-es távjaink :) persze mi csak örülünk, ha többet .... és küldjük a hiányzó érmét. Ez az opció addig nevezhető, míg kifogyunk :P Díjbekérő postázással egységesen 2. 500,- Ft /futam. Online regisztráció, éremválasztó november 3-án 18:00 órától. Futamok: LevendulaTündér, Katicás, Bagolyvári Csajos és Nightrun valamint a Fürtöcske. A Ludast senki ne keresse, nem opció, mert 7végén lesz és minden érmünknek van gazdája :) Amit itt még tudtok kérni az  a Red Hot Run I' love Run táska és póló. Lásd a face oldalon. Ugyanúgy postázzuk az éremmel csak add meg a mértet, ha kérsz és ez is megy azonnal, a készlet erejéig. Póló 1. 200,- Ft/db a vászon táska 700,- Ft/db :) tartós-ADLER minőség, 4 színben: (megjegyzésben lehet feltüntetni, ha kérsz :) a póló pedig a Fruit of the Loom 100% pamut, 3 színben: fekete, fehér, zöld.

 Online nevezés

A futamnevezést e-mailben igazoljuk vissza díjbekérő formájában 5-7 napon belül. Már Sport Egyesület vagyunk és a számlaszámunk OTP-s lesz :) amint beérkezett az utalás, küldjük a csomagot de nem elsőbbségivel, buborékos borítékban, kiviszi a posta :) Kérjük mindenképp feltüntetni a név mellett az utaláskor a kódot! Fontos a pontos e-mail cím és a lakcím, hogy tuti megkapd! :) Minimális rendelési összeg a postázáshoz 2. 500,- Ft