Fürtöcske és Fürtös a Bor-Nemissza Futamok online előnevezés

Dörgicse 2017. október 28. szombat "Futócsajbó nem árt, ha sok!" Az FM távon Pasik is nevezhetnek közkívánatra DE csak az FM-re és csak érmes nevezés Fürtös éremmel!

Mivel nagyon jók ezek a Csajos futamok, szeretitek és már jól ismeritek is Dörgicsét, így örömmel jelentjük, hogy közkívánatra szervezzük: nem maradhat el az ősz egy igazi "borfakasztó" futamunk nélkül. Ezúton is köszönjük ennek a szívünknek oly kedves Településnek! ♥ Amit ígérünk: 3 távból választhattok: 5 km, 10 K és FM. Az 5-ös kocogós amolyan Anya-Lánya-Unkája, Kezdőfutó és Barátnőcis örömfutam. Szokás szerint nem mérjük :) A 10 K már kissé keményebb és felfuttat a szőlőhegyekbe is a dörgicsei borvidékre, amit az FM szokás szerint dupláz :) Szponzorunk és a Rajt-Cél kapu: TomTom :D köszönjük! Lesz ismét szuper-csajos pamutpóló, ami az eseményhez híven egyedi tervezésű 100% pamut Fruit of the Loom minőségi és szőlőfürtös elől-hátul mintázott két színnel nyomott, utcai viseletre tervezve. Szokás szerint a díjazásunk abszolút befutók, nem korosztályos, minden futamon 3 díjat osztunk. Relikviák: a cukipóló-oldalnyomott ;) az elmaradhatatlan Red Hot Run Fürtöcske bögre az első 200 befizető-nevezőnek alapban a rajtcsomagban, utána opcionális és természetesen az egyedi-névre szóló rajtszám mindenkinek alapban jár. Kulcstartó opcionális és az érem valami mesés lesz. Természetesen olyan, mint a póló-minta nem véletlen "Fürtöcske" kecses, nőcis, ezüst színű kékeslila-zölddel ötvözve, akár csak a hozzá tartozó nyakpánt az esemény felirattal. Minden infót a face eseményben osztunk meg, külön emileket nem küldünk, mert közel ezer főnek nem bírunk :)  Hatalmas futam lesz, aki lemerad, kimarad és bánni fogja :) online nevezés itt. A rendszer regisztrál de nem jelez vissza, a díjbekérő legkésőbb 7-9 napon belűl érkezik nevezési sorrendben.

Mindenkit nagy-nagy szeretettel várunk ismét Csajszikák! Közkívánatra július 12-től Kiskörös Gyerekfutam is nevezhető, a táv 500-700 m közt tervezve! Ami vele jár: egyedi rajtszám, érem, bögre, csoki a CÉLban :) korosztály: 5-től 12 éves korig csakis örömfutam az éremért! Az FM távra a pasik is nevezhetnek de csak félmaratonra! A futam Rajtcél állomása Balatonakaliban lesz a strandon öltözővel, mosdókkal, parkolóval és szüreti murival, de a futam változatlanul Dörgicsei Fürtös :)

 Online előnevezés

Időben nevezz, le ne maradj a Legjobb őszi csajos és a koedukált FM futamról! Nem jelzünk vissza, a rendszer regisztrál, 7-9 napon belűl legkésőbb érkezik a díjbekérő -mailban :)

A csomagoknál fontos: mindenkinek alapban jár minden nevezéshez egyedi, névre szóló rajtszám és befutócsomag a rajtban (csoki, dobozos ücsi, gyümölcs) az első 200 BEFIZETŐNEK alapban adunk Fürtöcske bögrét, aki utána nevez, opció a bögre, tehát alapban már nem adunk :) csak kérhető plusz 400,- Ft/db (ezt legyetek szívesek jelölni) köszi!  Ugyanezen a napon Dörgicsei Bakancsos Katica túra!