Dörgicsei Bakancsos PinkyKék túra a Gernyéről

2018. március 17-én a PinkyKék futammal egy napon a Dörgicsei Gernye dombról 5 és 14 km-es távon a meseszép PinkyKék éremért :)

A Dörgicse Gernye domból indul a túra,- egy napon a PinkyKék csajos futamunkkal, ugyanazzal a csodaszép éremmel, természetesen nem időre megy, hanem mindenki megkapja a kis startcsomagját induláskor: egy db ásványvizet, 3 db aprópogit és egy db almát. A többi élelemről mindenki maga gondoskodik. Amikor érkezel, akkor indulsz, nem kötjük időhöz. A rajt csomag felvétel a futóbázis on lesz, mivel ott van a futónap és úgyis oda várunk vissza Benneteket Dörgicséről a túra végén egy adag zsíroskenyérre hagymával :) a Túra Dörgicse Gernye dombról indul térkép alapján 10:00 órától 15:00-ig és helyszíni nevezés nincs csak előre foglalás. Mosdó a helyi éttermekben. A térkép alapján nyugodtan el lehet sétálgatni a környékben, mert nagyon egyértelmű és részletes rajzot készítünk a látványosságokról. Mindenki érkezési sorrendben indulhat útnak, és az induláskor adjuk már a túraérmet, (nagyon szép, festett, ezüst színű, egyedi tervezésű fém érem, ami örök emlék lesz és a beérkezéskor átvehető túra emléklap is :) Ugyanezen a napon zajlik Dörgicse-Balatonakali futamunk, melyen Csajok indulnak az 5 km-es távon a 10 km-es és fm távon. Vannak gyermekfutamok is 700 méteres távon a Balcsi parton, ami szintén nevezhető és a túra után szeretettel várjuk a Balatonakali rajtcél bázison a túrázókat is egy kis szüreti bulira. A belépés a túrázóknak és a futóknak díjmentes a strandra. Ott van mosdó, parkoló, öltözési lehetőség is és egy szelet hagymás-zsíros kenyér jut mindenkinek :) online nevezés egyéni, futó és csapatos az oldalunkon szeptember 7-től elérhető. Csoportos kedvezményt figyelni!!! Online nevezés 2017. október 17-én estétől indul, családi program :D

 Online foglalás

Foglalj időpontot időben. A foglalásod díjbekérő e-mailben igazoljuk vissza a nevezést követő 2-5 napon belül. Aki nevez, egyszer nevezzen, mert ideér, ha rendszer nem is jelez vissza a túlterheltség miatt . A díjbekérőn kérjük vegyétek figyelembe a fizetési határidőt, ami 8 napos és 10 nap után, ha nem érkezik be a nevezési díj, a rendszer törli a nevezést és nincs lehetőség újra nevezni. A túra napján lesz a nagy Csajos Dörgicse-Akali PinkyKék futamunk is és ez az érem lesz a túra érem is. Aki szeretne pólót, kérhet magának a fehér színű pamut pólónkból pinkkel nyomtatva. A túra távoknál nincs gyermek vagy felnőtt nevezés, egységes díjak vannak. Egyetlen kedvezmény van, a csapatos, amely 5 főtől érvényes. Kérjük, aki kér pólót az jelezze a méretet csak. kizárólag női, karcsúsított Adler 100% pamut pólót adunk :)