Bakony HotRun Futófesztivál Talpig Sárban & Trail

// online nevezés // 2018. május 19-20. Nagyvázsonyban -a Kinizsi várnál a Bakony lábánál

Egy őrületes sáros futamsorozat "Mindenre elszántaknak" és egy szimpla-kis terepfutás "Csak futóknak", kezdete egy fantasztikus helyen a Bakonyban. Nincs tét csak a jókedv, vigasság, talpig sár, sok-sok akadállyal és erőpróbával két napos eszem-iszommal és bulihangulattal. Bitang jó helyszín, brutális terep és szuper helyszín :) a bográcsgulyás pótolja az elveszett energiát! A póló fekete, Adlertől a Piccolio sportpóló (futópóló) elöl-hátul 2-2 színnel nyomva. Az érem egyedi tervezésű, ezüst színű, feketével és pinkkel festve, pont, mint a póló (y)
2018. május 19. Hot Run Lady és Koedukált akadályfutam* 09:00 Rajtcsomagok osztása folyamatosan*

12:00 Az első futam "nyugisabb" hullámban telik Csak-Csajos verseny akadály pályás és sáros futam 6 km-en a Bakonyban patakparton, mocsárban, vízesésnél, barlangoknál és a szomszédos erdőben :)
* 13:30 Tombola sorsolás Tom Tom óra és más fincsiségek
* 14:00-kor lesz a koedukált Bakony HotRun, amely 6 és 12 km-en nevezhető. Nem időre megy, a teljesítés a lényeg de nagyon sok lesz az emelkedő és az erdős, patakos rész. Gyermekeket is lehet nevezni de csak 10 éves kortól és kizárólag szülői nevezéssel egyetemben, szigorú felelősségvállalási nyilatkozattal!
2018. május 20-a Varázskastély gyerekfutam és "Légy egy napra Gyerek!" felnőtt bulifutam 5 és 10 k távon, majd a Bakony Hotrun Trail koedukált 5 km, 10,5 K és FM (csak a brutál FM időmérős!)
* 09:00 Rajtcsomag osztás
* 12:00 Varázskastély futamok, 5 km 10,5 K távon bulifutam felnőtteknek koedukált
* 13:30 Eredmény hirdetés az első 3 befutót díjazzuk mindkét távon
* 14:00 Gyerek 3 korosztályos futamok 500 m távon 5-12 éves korig
* 14:30 Gyerek eredmény minden korosztály első befutója díjazva
* 14:45 Tombola! Tom Tom óra és egyéb ínyencségek :)
* 15:30-kor indul a Bakony Trail 5 km, 10,5 km és a Brutál is 21 km-es FM verseny, nagyon komoly fődíjjal időméréssel!
* 18:00 eredményhirdetés
 
A második nap programjához külön Varázskastély érem és külön esemény lesz megadva :) keressétek majd Varázskastély Futam néven ♥ :*


 Online nevezés és egyben felelősségvállalási nyilatkozat

Foglalj időben! A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza egy díjbekérő formájában a nevezést követő 5-7 napon belül. Csak egyszer nevezzetek, mert célba ér! A nevezés leadásával elismerem, hogy a versenyre csak megfelelően felkészülten, megfelelő egészségi- és fizikai állapotban vágok neki a pályának. Nevezésemmel elismerem, hogy a futam veszélyességi foka magas az akadály pályán és saját felelősségemre indulok. Amennyiben gyermeket nevezek 10 éves kor felett de még 16 éves kor alatt, akkor vele együtt futok, testi épségéért vállalom a felelősséget. Amennyiben a verseny alatt megsérülök, nem a szervezőket hibáztatom, mivel a futamot önként vállaltam. A nevezés csak egyszer regisztrálható, a fizetési határidő betartását kérjük, amely 7-8 nap. Amennyiben eddig nem érkezik be a nevezési díj utalása, a nevezés 10 nap múlva automatikusan törlődik és nem küldünk új díjbekérőt. Kérjük csak azok jelöljék be a póló méretet, akik valóban érmes-pólós nevezést regisztráltak. 2017. december 1-ig marad a kiírt díj, majd 500,- Ft-tal emelünk minden futamot. 2018. február 1-től ismét 500,- Ft-tal emelkednek a díjak. A verseny nevezést május 1-én lezárjuk. A "Magamnak Futam-O.K." opcióban csak a hazai pályán lefutható terep futamra lehet regisztrálni, bármely táv díja azonos. Az akadály futamok május 19-én zajlanak a Lady és a Hot Run koedukált. 20-án a terepverseny 15:30-tól 5, 10,5 K és fm távon.