Bagolyvár & Tündérmajor Csajszi Running Zirc online nevezés 2017. szeptember 30. 14:00 és a 17:00 órai Gyermekfutam nevezése


A zirci Bagolyvár Fogadó fő szponzorálásával és a versenyünk RajtCél állomásának otthont adva rendezzük meg az őszi Hölgyike futamunk a szokásos távokon, hogy Mindenki jó érezze magát és megfuthassa a saját kis kilómétereit. Nem verseny távon kocogókna, kezdőknek, gyermekeknek 5 km-en. Versenytávok: 10,5 K és félmaraton. A futam 2 körös a félmaraton távon, ugyanaz, mint a 10,5 km-re nevezőknek. Aszfalt és terep vegyesen. A Főúton indul a verseny a Bagolyvár Fogadó előtt, le lesz zárva egy rövid időre a forgalom és az 5 km-es távot úgy tervezzük, hogy babakocsisok is futhassanak az aszfalton.

Versenykiírás az egész napos futófesztivál programra:

12:00 rajtcsomag osztás Bagolyvár Figadó Zirc >>>>>>>>>>>> Tündérmajorból indul a futam

13:50 bemelegítés

14:00 Tündérmajor Csajos futamok Rajtolnak 5 km-es örömfutam, 10 K és FM távon chipes időméréssel a két versenytávon.

16:30 eredményhírdetés 16:45 TOMBOLA kisebb és nagyobb értékű nyereményekkel 

17:00 Tündérmajor 500 m zárt körös Kisbaglyos Gyermekfutam (nem verseny csak közkívánatra az éremért)

18:00 Tündérmajor Nightrun esti futam 5 km és 10 K távon (nem mérjük csak a buli kedvéért) nem időre megy, ez már az esti tábortüzes része

19:00 indul a tábortüzes buli közben:

21:00 Tündérmajorbulifutam-Sprint aki az estire nevezett az futhat ad hoc is :)

Amit adunk 2017. augsuztus 25-ig nevezetteknek aki mindkét futamunkon fut, arra az egyik étkezést mi álljuk. 2017. augusztus 26-a után nevezőknél már nincs ez az opció. A pólós nevezéseket lezárjuk szeptember 10-én! Innentől már csak érmes-bögrés nevezések vannak. A frissítő pontok: két frissítő lesz a 10 K távon, FM dupláz, ásványvíz és gyümölcspont, szőlőcukorral és sós krékerrel, keksszel, célba érkezéskor 1 db vadiúj márkájú futóvíz 0,5 literes a kezetekbe, amit az érem átadásakor kaptok meg.

Érmet minden befutó kap!

Lett egy gyermekfutam közkívánatra de csak érmes nevezéseink vannak, baglyos notesszel és piskótával a befutáskor. A Nightrun éremért futnak a Gyermekek, mivel ez nekik már esti futam 17:00-kor. 4-től 12 éves korig nevezhető, nincs külön díjazása de az első befutó kap egy különdíjat.

A szállások beteltek régen de a kempingben lehet sátrat verni és ott aludni, mert minden nevező akár csajos, akár nightrun futamos, 1. 000,- Ft/éjszaka/fő áron alhat kedvezményesen a kempingben, ha hoz sátrat. Bőven van hely, nem kell foglalni a sátrazóknak. Kedvezményesen előrendelhető étel kupon Bagolyvár-babgulyás füstölt csülökkel,csipetkével kedvezményes kupon áron a Futóknak: 600 Ft illetve A'la carte is lehet majd rendelni a kísérőknek 950 Ft áron a csajos menü, az estin Betyár tarhonya 600,- Ft/ adag estére a kedvezményes előrendelés. Ami lesz: mosdó, wc, öltöző használat. A felelősségvállalási nyilatkozatot mindenki hozza magával, aki nem tud nyomtatni, nálunk is lesz ilyen.

A frissítő pontokon lesz gyümölcs, nápolyi, szőlőcukor és itóka :) 3 frissítő pont a 10,5 Km-es távon, így a félmarcsisoknak 6 :) Ez egy nagyon szuper hely, nagyon kellemes időt rendelünk és az első 200 nevező még egy mini dekoratív pénztárca boldog tulajdonosa is lehet. Online nevezés március 7-től. Az 5 km-es távon a mindenes csomag. Étkezés: Díjazás: a félmarcsi és a fél-félmarcsi táv első 3 befutóját díjazzuk, nem korosztályos. Időmérés chipes lesz és eredménylista is Hites Viktor méri. Az 5 km-es táv nem verseny, nem mérjük, nem fíjazzuk, csak örömfutam Kislánykáknak, kocogóknak és kezdőknek :) Lett bögrés opció, mert kerestétek :) 400,- Ft-os db áron rendelhető a nevezésin.... de csak limitált, 300 db-ot készíttetünk. Gyermek futam is nevezhető nem verseny, csak a futás öröme és az éremért 4 éves kortól kicsi bagolyvár kör a kempingben 17:00-kor a  Csajos versenyek után.


 Online foglalás a Csajos és a Gyermekfutamra

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben nem igazoljuk vissza, hanem pár napon belűl érkezik a díjbekérő, hogy hova utalj. Augusztus 27-től nevezhető gyermekfutam a kék éremmel :) Szeptember 12-től nincs pólós nevezés, csak érmes!