Bagolyvár & Tündérmajor NightRun & Sprint a Tüzes Tizes Tábortüzes online előnevezés Zirc 2017. szeptember 30. 19:00 és a 17:00 órás Kisbaglyos Gyermekfutam

Szervezünk egy koedukált futamot Nektek, hogy "szó ne érje a ház táját", hogy mindig csak a Csajszikkal futtatunk ;) ♥ ! ;) DE nem akármilyet :) Mondhatnánk, hogy 2 in 1 ;) A futam nem verseny lesz, pusztán egy 2 körös ötös :) vagyis egy tüzes tizes ;) Fő szponzorunk és az eseménynek otthont adó csodás hely a Bagolyvár Fogadó Zirc kempingje (y) Ez egy olyan extrém újításunk, ami a Futókat hozza össze és nem csak futólag, hanem egy tábortüzes bulizós, vacsizós és rövid távú sprint versenyek erejéig, - ahol a futók nevezhetnek - plusz egy futamra "ad hoc" jelleggel, a végső kimerülésig. ;) Tehát maga 10-es futam nem verseny, csak azok tudnak a sprintbe nevezni, akik már a futamra beneveztek. Ezek a sprintek 21:00-tól indulnak, minden nevezőt megfestünk világító testfestékkel és többszáz méteres versenyszámok lesznek, korosztályonként a Bagolyvár-kör.

Versenykiírás az egész napos futófesztivál programra:

12:00 rajtcsomag osztás Bagolyvár Figadó Zirc >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Tündérmajorból indulnak a futamok

13:50 Tündérmajor bemelegítés

14:00 Tündérmajor Csajos futamok Rajtolnak 5 km-es örömfutam, 10 K és FM távon chipes időméréssel a két versenytávon.

14.:20 Tündérmajorban folytatódik a rajtcsomag osztás a Kisbaglyosra és a Nightrunra

16:30 eredményhírdetés

16:45 TOMBOLA kisebb és nagyobb értékű nyereményekkel

17:00 Tündérmajor Kisbaglyos Gyermekfutam (nem verseny csak közkívánatra az éremért)

18:00 Tündérmajor Nightrun esti futam 5 km és 10 K távon (nem mérjük csak a buli kedvéért) nem időre megy, ez már az esti tábortüzes része

19:00 Tündérmajor indul a tábortüzes buli közben:

21:00 Tündérmajor bulifutam-Sprint aki az estire nevezett az futhat ad hoc is :)

 A pólós nevezéseket lezárjuk szeptember 11-én! Innentől már csak érmes-bögrés nevezések vannak. A frissítő: egy db 0,7 literes futóvíz a rajtnál és a befutáskor szőlőcukor, gyümölcs, ásványvíz vagy limonádé. Érmet minden befutó kap! Lett egy gyermekfutam közkívánatra de csak érmes nevezéseink vannak. A Nightrun érmért futnak a Gyermekek, mivel ez nekik már esti futam 17:00-kor. 4-től 12 éves korig nevezhető, nincs külön díjazása de az első befutó kap egy különdíjat. A szállások beteltek régen de a kempingben lehet sátrat verni és ott aludni, mert minden nevező akár csajos, akár nightrun futamos, 1. 000,- Ft/éjszaka/fő áron alhat kedvezményesen a kempingben, ha hoz sátrat. Bőven van hely, nem kell foglalni a sátrazóknak. Kedvezményesen előrendelhető étel kupon Bagolyvár-babgulyás füstölt csülökkel,csipetkével kedvezményes kupon áron a Futóknak: 600 Ft illetve A'la carte is lehet majd rendelni a kísérőknek 950 Ft áron a csajos menü, az estin Betyár tarhonya 600,- Ft/ adag estére a kedvezményes előrendelés. Ami lesz: mosdó, wc, öltöző használat. A felelősségvállalási nyilatkozatot mindenki hozza magával, aki nem tud nyomtatni, nálunk is lesz ilyen. Az esti futam nem időmérős csak bulifutam, ahogy hírdettük. A nightrun befutóit díjazzuk egy-egy üveg minőségi borral, erre akkora volt az érdeklődés, hogy a helyszínen kell majd feliratkozni a 21:00-ás versenyre, mert utólag sokan akartatok még nevezni. Bögre opcionálisan kérhető, baglyos, igazi nagy reggelizős bögre :)

Lesz vacsi, ami igazi éjszakai tábortüzes a Tündérmajorban az esti buli: Betyár tarhonya :) 600,- Ft előrendelve futó kedvezménnyel, a helyszínen 950,- Ft/fő/adag.  Aki kér ételt kupont, kedvezményesre előjegyezzük de fizetni ott kell, a sátorhely foglalás szintén így működik, aki akar alhat a Tündérmajorban sátorban vagy a bagolyvárban érvényesek a foglalások.

 Online foglalás

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben nem igazoljuk vissza >>>>  a díjbekérőket július 29-től kezdjük küldeni >>>> aki más névre kéri a számlát, megjegyzésbe beírni! Futam lemondásra nincs lehetőség, maximum átírni másik versenyre 30 nappal a futam előttig lemondható kizárólag, pénzt nem utalunk vissza, csak, ha mi mondjuk le :) . Mindenki elektronikus úton kap mindent! A pólós nevezéseket lezártuk szeptember 11-én! Csak érmes még nevezhető 25-ig :)